jesmo na licu, ali sada su se pocele pojavljivati na tjemenu, najprije se samo perutalo i sad sve vise i vise i na par mjesta zute ljuskice tj.tjemenica. ima puno kosice i moram ga cijelog natopiti uljem da bi doslo do tjemena drzim mu tak pod kapicom i onda gazicom malo istrljam i operem mustelom za tjemenicu, tako vec 4,5 dana... ali jos nije proslo :(
Da, borba je sa time! Znam kako je, niš tufljaj s uljem, čisti, nadam se da će uskoro proći, mi imamo pet godina i još se borimo s njom.
cini mi se da sto ja vise perem kosu i to s mustelom da se tjeme vise peruta, iako prethodno natopim uljem.. jucer i danas nisam, samo sam mazala uljem i prala s vodom bez sampona, malo je ostala masnjikava, ali pokusat cu bez sampona par dana jer izgleda da on jos vise isusuje vlasiste...danas je vec manje perutavo.. a tjemenice trenutno nema vise po tjemenu, ali se opet pojavila malo na obrvama.. grrrrrrrrr!
I jucer ujutro mu se opet pojavio sitni crveni osip po celu, par tockica po licu, vratu i po trbuhu.. pitam se koji je vrag sad opet
Ja sam ti rekla svoje mišljenje, otiđi do pedijatra da ti da kremu koja će ti odgovarati koži tvoje bebe, možeš ti trackati s bilo čime ak mu to ne odgovara, prividno ti je po svemu bolje a kad ono za par dana opet. Mi ti možemo savjetovati neznam kaj ali tvoja bebica je individua za sebe i njena koža možda je slična drugima ali nikako ista niti svi mi koristimo iste proizvode.
Imam jedno pitanjce drage mame, nije baš da spada pod naslov teme ali ima veze s kožom Kad su vaše bebe počele dobivati madeže - naravno ako ih uopće imaju. I suprug i ja imamo kožu sklonu tome (čitaj prepuni smo ih) i malac već ima jednog na licu koji se pojavio sa nekih 4 mj, a sad vidim da će biti još jedan na trbuščiću - valjda baš ne bude kao mi
ici cemo 5.12. kod pedi pa cu vidjeti to sa suhom kozom.... rijesili smo tjemenicu, ali kad god mu operem kosu vlasiste bude uzassno perutavo :( probala sam cak namazati nivea kremom i bude bolje, ali kad operem kosu opet isto... a ne mogu mu isprati to masno bez malo sampona...
citala sam da neki peru kosu bademovim uljem.. ne kuzim kak??!! kako iprati tu masnocu..kosa ostane masna
Mi nemamo nikakvih konkretnih problema, samo je malo na obrascicima suha koza. al je do sad nisam ni s cim mazala. pa me zanima kako sad ide ovo jako grijanje, vani hladno, s kakvim kremicama za lice da pocmem? vidila sam svasta se preporuca, nevenova mast, melem, hidratantna krema? pa ni sama nisam sigurna sta odabrat? :)
22.07.2014. <3
mi smo jako suhu kozu na licu rijesili bepanthen mascu, a sad kad je ovako lijepa glatka nakon kupanja mazemo nivea soft cream kremom za cijelo tijelo i pokazala nam se ok..lagana je, nije masna, cini mi se ok... imamo i mustela hidratantnu kremu, ali mislim da mu ne odgovara pa je vise ne koristimo... kupila sam i nivea cold kremu protiv vjetra i hladnoce, no nisam jos isprobala...
Sortiraj odgovore
Najstariji