puknu prištići ako ga stisneš jer kako sam dirala to da bolje"proučim" zapela sam za jedan i pukao je ali nije ona baš nikakvu reakciju na to imala. koristim omekšivač baby ali stavim samo tećinu. ali koristim ga od početka, što se tiče podloge stalno ispod glave ima tetru..
pa do sad apsolutno nikakvi problema nije imala, ima tako lijepu kožu od rođena, evo sad se opet malo povuče pa se kasnije opet napravi. nisam to uopće mazala samo sam oprala u vodi, razmišljam da operem u kamilici, ako se ne povuče za par dana idemo na pregled pa ću pitat što bi moglo biti..
Što se tiče alergija nema baš nitko a niti baš neki drugi kožni bolesti.. malo mi je čudno jer evo cijelu temu sam pročitala i nigdje nisam našla tako nešto, samo se nadam da se neće proširit.. pokušat ću izbacit omekšivač pa ćemo vidjet..
Za suhu kožu supruga je koristila nerafinirano maslinovo ulje, sa njim je čak uklanjala i neke flekice na ramenu bebe koje s se javljale kao reakcija na jaja (koja je ona jela a beba je puem mlijeka bila alergična).
Za osip po guzi i preponama koristili smo mast od trave ive. Jednom prilikom smo kupili neku drugu, ne sjećam se naziva, ali nije bila dobra pa smo ostali vjerni masti od biljke ive.
www.kakolijeciti.com/pogledajte-sto-sve-lijeci-ova-biljka/
Kasnije smo je koristili i za tjemenicu gdje se opet pokazala pun pogodak.
onda ce proci same od sebe
moram pohvaliti a-derma exomega kremu, otkad je koristimo rijesili smo se suhe koze, cak i na tjemenu, doslovno mu namazem cijelu glavu kremom i kad se upije cak ni kosa ne bude ljepljiva i masna, bas suprotno bude kao oprana, mekana i lijepa i tako mu kosu ne perem po par dana, samo mazem kremom navecer i do jutra kao oprana, a tjeme lijepo glatko bez ljuskica i suhe koze
Moja je dobila crvene,sitne prištiće,jako puno njih uz sljepoočnicu,iza uha i na potiljku,pretpostavljam da je to od nošenja,jer se znoji...čime da to riješim
Sortiraj odgovore
Najstariji