Njega kože - osipi, prištići, suhoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissKris
    11. Ožujak 2021. 15:14

Pozdrav svima! Bebac pet mjeseci, mucimo se s osipom na obrazu vec vise od dva mjeseca. Osip je na lijevom obrazu, ograniceno je podrucje crveno, suhasto sa sitnim crvenkastim pristicima. Na dodir zna biti hrapavo. Dobili od pedijatrice kremicu Deflamol, povlacilo se ali nikad skroz. Doktorica je rekla da misli da se koza upalila uslijed iritacije jer se moguce naribao na tatinu bradu.  On sada pojacano slini i stalno je prst u ustima tako da se iritirano podrucje stalnooo vlazni i razmulja kremu pa je cini mi se vise pojede nego sto se upije. 😩Danas doktorica kaze mozda su i gljivice pa smo dobili Travocort. Ja stvarno ne bih tako maloj bebici mazala kortikosteroide...Pomagajte ako netko ima ideju kako da se rijesimo toga. Hvalaaa

• MissKris
    11. Ožujak 2021. 16:36

MissKris

Pozdrav svima! Bebac pet mjeseci, mucimo se s osipom na obrazu vec vise od dva mjeseca. Osip je na lijevom obrazu, ograniceno je podrucje crveno, suhasto sa sitnim crvenkastim pristicima. Na dodir zna biti hrapavo. Dobili od pedijatrice kremicu Deflamol, povlacilo se ali nikad skroz. Doktorica je rekla da misli da se koza upalila uslijed iritacije jer se moguce naribao na tatinu bradu. On sada pojacano slini i stalno je prst u ustima tako da se iritirano podrucje stalnooo vlazni i razmulja kremu pa je cini mi se vise pojede nego sto se upije. 😩Danas doktorica kaze mozda su i gljivice pa smo dobili Travocort. Ja stvarno ne bih tako maloj bebici mazala kortikosteroide…Pomagajte ako netko ima ideju kako da se rijesimo toga. Hvalaaa

Da i da nadodam, osip se neke dane tako lijepo krene povlaciti da mislim da ide na bolje i onda opet bukne iduci dan. Brljanje po licu + slina i nikako zaljecit sta god to je...

• ayla1987
    09. Travanj 2021. 11:28

Drage moje veliki pozdrav.moram da kazem da se i kod moje bebe (6mj)pojavilo,takoder na obrazu.Kasnije ispod koljena.Doktor mi je rekao da je ekcem u pitanju.Pila je kapi i mazala losion la roche.On je stvarno odlican.Na obrazu je nestalo,ali ispod koljena je jos tu.mozda i taj losion da probas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI