mame moja beba je na vratu dobila crvenilo koje je na dodir hrapavo ,,,,dal je to neka alergija ili???smo mali dio kao kockica nije cijeli vrat,,,s cime bi mu to mogla mazati ili da se zaputim kod pedijatra
hvala
Kako da razlikujem čišćenje kože i neki osip,alergiju?Jučer su joj se ti crveni prištići o kojima sa pisala proširili po cijelom licu,a danas je ok.Poajve se,pa nestanu.Od hrane jedino što novo jedem je kompot od šljiva.
Na čelu ima puno,puno sitnih koji su boje kože,a na lijevom obrazu joj je pukla jedna kapilarica-žena u apoteci mi je rekla da misli da je to čišćenje,ali da bih za tu kapilaricu trebala pitati pedijatra,jer za to još nije čula Nismo bili vani,pa ne mislim da je to od hladnoće,jedino od suhoće zraka,mislite da bih trebala kupiti ovlaživač ili da stavim one kutijice na radijator?Lice joj inače mažem samo JGL kremom i umivam ju vodom,prašak i omekšivač su Frosch,znači nije niš agresivno
Ja bi rekla da je to čišćenje, i moja Hana je imala dosta prištića i isto povremeno ko da se pojavi tako neka kapilara.
Ja to rješavam redovitim umivanjem (smočim blazinicu s vodom i s tim joj prođem okaca i cijelo ličeko - presmiješna mi je kad to radim, lice je ok, ali kad prelazim po očima i čelu hvata zrak i radi facu kao da sam ju potopila pod vodu - inače nije bas fan čiščenja i kupanja)
Nakon toga namažem sa bepanten masti ako je koža suha- to mi je patronažna preporučila radije nego JGL kremu. I stvarno pomaže. Ako nije suha ne mažem ni sa čim, mislim da nije dobro kožu navikavati na razne kreme.
I svakako stavi posude na radijatore, ovlaživač ti ne treba, bacanje novaca. Nemoj stavljati one male koje više i baš su kao za radijator, rađe si stavi veće plastične posude, na taj način je isparavanje jače i bolje se ovlaži zrak.
Sortiraj odgovore
Najstariji