Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    14. Svibanj 2015. 21:26

Ni moja jos nije usvojila okretanje s trbuha.. Zebrice, sretan mali rodjendan zelimo! Ako moze sama sjedit nek sjedi, nemoj ju sprecavat.. tvoja M je od rodjenja naprednija! Moja se dize i hoce sjedit, ali ne moze, pada nazad, tak da stalno radi trbusnjake 

lonny
    14. Svibanj 2015. 22:08

Moja curka se prije tri dana prvi put okrenula sa leđa na trbuh ( ima 5 mj i tjedan dana) i to je još par puta ponovila (jedino još ne zna rukicu izvuć, ostane joj zarobljena ispod tijela) ali samo na krevetu, na podu još ne, valjda joj je mekše pa joj je i lakše. Na bok se već par tjedana okreće, zna i spavat na boku, ko velika a sa trbuha na leđa se okreće negdje od trečeg mjeseca. Mislim da je prvi put to slučajno napravila jer joj nije pasalo biti na trbuhu pa kako se migoljila ju je prebacilo i onda je skužila da može i sad to stalno radi! Ne mogu ju skoro uopće natjerati na trbuh osim kad ju stavim na sebe, onda gušta. Ali lijepo se diže i jaka je tako da me to ne zabrinjava.

Pilici
    15. Svibanj 2015. 20:58

Hvala pola rockasa smo prosli 
    Sad ce i vaši pocet sjedit tak se i moja uzdizala pa dode do pola i padne u rikverc 
    Cure dal imate vec autosjedalice one prave za auto ili jos niste uzeli? Ako ima takva tema, moze link?(na mobu sam)

zebrica

Nalah
    16. Svibanj 2015. 08:15

Ide vrijeme ide ženske

https://klokanica.24sata.hr/forum/roditelji/roditelji-43/autosjedalica-451

koala123
    16. Svibanj 2015. 08:37

ova moja mala ludača se s nepunih osam mjeseci diže na noge..stavila sma joj ona naslon s kauča na pod da se ne lupi u radijator i stol i frajerica se na to digne i onak kao most ispruži noge i par sekundi stoji..a i inače vidim da bu jako živahna jer je ima posvuda;)) mazimo se jedino kad po noći se probudi za cicu. onda ju ja malo držim u krilu i tak spava..fali mi to..Zebrice sretnih 6 mjeseci

Pilici
    16. Svibanj 2015. 10:21

Hvala nalah  
    Bravo Koala za malu..hehe brzo ce nam odrasti 
    Treba uzivat sa njima u svakom trenutku 

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.