Koliko dugo on vec tako se dize i odguruje mi imamo 7 mj i zadnjih par dana se stalno cak i u snu okrece na trbuh i dize rukicama i okrece se u krug oce puzat a nikako da krene pa je nervozan i vristi ,ne sjedi sam jos a kad ga ja posjednem par sekundi izdrzi i pada u stranu
Dalia kad sam bila na vježbama onda mi je fizioter rekla da bebu mogu drzat tako kao da sjedi ali da se ne naslanja na mene guzom nego nogicama, natkoljenicama, meni je tako najlakše kad prebacim nogu preko noge...
Vidila sam da moja fizioter radi vježbu koja je pretpostavljam za puzanje...znači beba leži na prsima i onda joj pomicati jednu nogicu pa drugu u biti oponašati puzanje, znači pomaknete jeednu nogicu i čekate njihovu reakciju, trebali bi se bar malo oduprit nogicom i stopalom
Ako niste sigurne bebe sto više stavljajte na trbuh i može nešto ispod trbuha da se što više odignu
Covjek vise nije pametan posjedat bebe il ne posjedat ako ne posjedas nije dobro ako posjedas opet nevalja ajmeeeee
Ja isto svog L ne posjedam i naravno ne sjedi a susjeda malu koja je 3 dana starija posjedala i naravno mala sjedi ravno ko svijeca a kad se srusi u stranu il napred-iza nezna se ispravit sama
Nema ništa od forsiranja, ti lipo do pregleda radi onako kako sama misliš da je dobro, malo na trbuh koliko želi i kad počne negodovati promjenite položaj. Kad ga fizijatar pregleda bit ćeš pametnija ☺ a ako budu zaista potrebne vježbe onda ćeš forsirat i vježbat.
Vidila sam na netu neki video gdje se beba postavi preko mamine natkoljenice, u biti beba kleči a rukicama se oslanja od pod i igra se, možeš i go probati.
Nemojte mislit da sad i ja pametujem, ja sam mama vježbačice a i imam malo znanja o tome 😊
Mi smo nervozni sto na sat ocemo puzati digne rukice i guzu i koljena digne i odgurne se al unatrag i pocne plakat kuzi valjda da nije to to i pocne plakat
Sortiraj odgovore
Najstariji