Ne znam jel ovo pitanje za ovu temu, al jel ima koja od vas dijete da uopce ne place? Znaci i kad se udari i kad je gladno ili nesto drugo? K je imala do sada 2 neka pokusaja i to je bilo kad se udarila,al to je vise bilo hvatanje zraka, al do sada nije suze ispustila.
Pinkich, možeš staviti tapet, onaj hrapavi ako imaš, pa će bebi uporište bit bolje, a evo uskoro idu i vrućine pa vani na neki prigodan teren A šta se tiče ne-plakanja, jel imaš dojam da uopće ne registrira bol/neugodu, ili samo ne ispušta zvuk plakanja?
Ma registrira ona neugodu, ali cviljenjem ili glasnim, nekim čudnim deranjem. Iako deranje koristi puno češće kad nam nešto 'priča', a mi ju u tome trenu ne slušamo.
Probala sam neke vježbe sa njom da se posjedne i mamila ju igračkama, ali ona frajerica sebi dohvati nogama ili se kotrlja. Baš joj se ne želi ustati.
Moja će 23.5 mjeseci,ne znam da li sam zabrijala ili su ovo pokušaji puzanja,na trbuh se okreće non stop,lijevo desno sve ok,diže glavicu,lijepo regulira rukice,poza kao na plaži,par puta sam joj stavila dudu ispred nje-ona naprči guzu,osloni se na laktove i gura se prema dudi,tih par cm do nje.Jel ok to što kad se drži naginje se prema naprijed i diže nogice kao da će sjesti?
Moja će 23.5 mjeseci,ne znam da li sam zabrijala ili su ovo pokušaji puzanja,na trbuh se okreće non stop,lijevo desno sve ok,diže glavicu,lijepo regulira rukice,poza kao na plaži,par puta sam joj stavila dudu ispred nje-ona naprči guzu,osloni se na laktove i gura se prema dudi,tih par cm do nje.Jel ok to što kad se drži naginje se prema naprijed i diže nogice kao da će sjesti?
To dizanje guze ti je priprema za puzanje, nisi ništa umislila Neka dica sa 6 mj propužu pa se iz puzećeg posjedaju, a neka se posjedaju pa propužu, sve je to ok, dokle god to rade sami (uz malo tvoje pomoći). A ovo drugo pitanje nisam baš razumila
A super!
Kad ju držim tako da mi je okrenuta leđima,naginje se prema naprijed i diže savinute nogice
Curke a kaj znaci kad beba stavlja u usta nozni palac?mi u ned punimo 6 mj i poceo je na veliko cuclati nogu
Sortiraj odgovore
Najstariji