Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    20. Svibanj 2015. 11:00

Pisala sam za cimericu iz bolnice,ugl.malenoj je dijagnosticiran distoni,idu na vježbice,puno je bolje,tamo su joj rekli da mala može u klokanicu okrenuta njoj leđima,a pedijatrica kaže da ne bi baš,ugl.nema pojma,mame s vježbi isto kažu ne.

Ako može,ja bih ju joj kupila,jer ima ionako previše izdataka,pa me zanima kaj vi kažete na to i da li netko zna brend koji ima klokanice koje su baš za taj položaj?

Nalah
    20. Svibanj 2015. 11:00

Pisala sam za cimericu iz bolnice,ugl.malenoj je dijagnosticiran distoni,idu na vježbice,puno je bolje,tamo su joj rekli da mala može u klokanicu okrenuta njoj leđima,a pedijatrica kaže da ne bi baš,ugl.nema pojma,mame s vježbi isto kažu ne.

Ako može,ja bih ju joj kupila,jer ima ionako previše izdataka,pa me zanima kaj vi kažete na to i da li netko zna brend koji ima klokanice koje su baš za taj položaj?

Nixie
    20. Svibanj 2015. 14:41

Može kao i u ergo baby 360 klokanici, al ne preporučuju takvo nošenje dulje od 15 minuta. U principu, bebu ne bi trebalo nositi okrenutu prema van u klokanicama, zato ih većina i nema tu opciju.

Nixie
    20. Svibanj 2015. 14:42

ja sam uvijek radije za maramu, sling ili mei tai.

Nalah
    21. Svibanj 2015. 15:47

ok,tenks žene

Dea23
    06. Lipanj 2015. 20:53

Mame, mala 5 mj. Do sad kad bi bila na trbuhu držala je ručice ispred onak kak nam je pedica pokazala. Zadnjih par dana lijeva joj "pobjegne" iz il ona to namjerno, ne znam. Jel to faza il kaj? Oćemo imat kakvih problema kod pedice? Idemo u uto na cijepljenje pa da se pripremim

Dea23
    06. Lipanj 2015. 23:19

Podiže ih ispred i hvata igračke. Uz leđa onako iza ko da okrene ne znam kak bi objasnila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.