Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    07. Lipanj 2015. 07:43

Moja je sad na početku 5 mj.počela papati nožice,super mi je kak se čim uđe u novi mjesec vidi i napredak i nešto novo

Nalah
    07. Lipanj 2015. 07:43

Moja je sad na početku 5 mj.počela papati nožice,super mi je kak se čim uđe u novi mjesec vidi i napredak i nešto novo

Bljubica
    07. Lipanj 2015. 15:52

Duje se već okreće s leđa na prsa. Do sada samo na lijevu stranu, danas se pribacia i priko desne 

MAMA X2
    10. Lipanj 2015. 22:53

moj l se okrene na bok i dize guzu dal oce puzat il posjest se ili nesto trece

Pilici
    11. Lipanj 2015. 07:09

Moja m kad u polegnem za presvuc se odma se na bok okrrne i sjedne..samo uvijek t radi na desnu stranu...i pocela je prije nekoliko dana ici ko zabica sa rukama i nogicama..sad je to obavezno cim ju primim na ruke :-) a kad vidi tatu oce se potrgat od skakutanja i srrece :-)

zebrica

MAMA X2
    15. Lipanj 2015. 23:20

Curke vidim lijepe slikice bebaca u bazencicima i svi sjedetu smo negdje sa mjesecima 6,7 mj mi sutra punimo 7 mj i kad ga sjednem naginje se napred i podupire rucicama il se izvali na stranu sam se jos ne digne preko boka da sjedne pa ono neznam ....malo se brinem jer vidim da vasi sjede bez problema

Neni5
    16. Lipanj 2015. 10:11

Mamapp...Baš sam jučer pitala fizijatricu, rekla je da ništa na silu, oni će to prije ili kasnije, sami će izvježbati, osim ako ne primjećuješ još nešto... ja se ne bi zabrinjavala 😉
    možeš ga posjedat pa malo sa njim vježbat naginjanje u lijevu desnu stranu, naprid, nazad, znači nagneš ga i da se on "dočeka" dlanovima... aaaiiii kako sam lipo objasnila 😂

Bljubice bravo, sad će počet prevrtanja na sve strane. Moja sad i sa leđa na trbuh i obrnuto, a neki dan je i nogicu uspila u usta stavit 
    baš je smišna

Neni5
    16. Lipanj 2015. 12:51

Super, nemoj se onda brinuti, kad bude spreman sjedit će ☺inače guštaj u njegovim "vratolomijama" 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.