Hvala ti na odgovoru...ja nisam preoptimisticna, al to sam se istrenirala da se ne razocaramugl.razmislit cu do sutra o testu i nadat se da ce ostati bez traga na gacicama🤞
Pozdrav da li je neka od vas ostajala trudna iako je dobila menstruaciju ? Čitala sam i čula da ima i takvih slučaja pa vas molim da se javite ako je neka imala slično iskustvo?
Tratinčica87
Tratinčica, ukoliko nisi sigurna najbolje je napraviti betu i posavjetovati se s ginekologom ukoliko je pozitivna, pa viditi što i kako dalje.
Sretno 🍀
Update-nista jos od M🤞🤞samo obilan prozirni iscjedak. Svako malo mlaz, mislim evo dobila, odem do wc kad ono nista. ako ne dodje u subotu radim test pa cemo vidjet kako stojimo.
Update-nista jos od M🤞🤞samo obilan prozirni iscjedak. Svako malo mlaz, mislim evo dobila, odem do wc kad ono nista. ako ne dodje u subotu radim test pa cemo vidjet kako stojimo.
🤞🤞🍀 Javi u subotu kakav je test 😘 ssmo nemoj neki bzv da radis, kupi test Gravignost ultra 🥰
Ma ako je plus,pokazat ce ga i onaj od 15kn 🤣
Javim!hvala ti!💓
Trudna sam❤ jaka crta jutros
❤️🥰🤞🍀 Sjajno 🌹 čestitam i želim ti školsku trudnoću i da uživaš u svakom momentu 🤞. Ja i kako napreduje 😉
Hvala ti puno!❤🤗🤗
Trudna sam❤ jaka crta jutros
Čestitam i da je školska ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ pokaži nam crticu ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://ibb.co/pKTv3wX ajde da probam ovako posto mi ne zeli ucitati na forumu direktno.hvala🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji