Sacekacu pa cu sjutra uraditi test, ako bude bilo kakva linija uradicu betu. Da bas izludjuju, ako nema trudnoce sta se koji djavo pojavljuje bilo kakva linija😔 hvala na odgovoru, javicu se🍀
https://i.postimg.cc/wjH4RZyM/IMG-20230521-084222.jpg
Ja mislim da postoji trudnoca 🥹 danas je dan za NE dobiti. Samo da sve bude ok pa cu u srijedu uraditi betu.
Sta vi mislite moze li ovo biti lazno pozitivan?
Hvala vam djevojke, moram potvrditi prvo betom, nekako me strah🙈 od simptoma imam od juce zapusen nos i kijam cesto kao da mi je biber pod nos😂 malo uvecane grudi al nisu bolne, a u pms su me uvjek rasturale po 10 dana. Da li ovo kijanje moze biti simptom?
Zato sto nekako test ne moze da me ubijedi, treba mi crno na bijelo😂🥴ja pokusavam godinu ipo i prvi put imam ovako liniju rozu.
Malo me brine sto nemam bolne grudi, nekad malo zabole🧐a pred dobijanje imam bas problem s njima cijeli zivot, bukvalno pocnu da bole posle O.
Divno kad se tako iznenadis posle duze pokusavanja🙏🥹
Da li si zakazala prvi UZ?
Ja planiram ako ovako ostane, u srijedu betu i ako potvrdi zakazujem UZ oko 1og juna. Mislim da bi to bilo dovoljno, tad bi bila okrigo 6ta nedelja.
Aj sa srecom u srijedu, i ja taj dan javljam betu.
Mozda budemo terminke🎉🤱🤱
Pozdrav cure.
Nova sam ovdje,imam jedno možda neobično pitanje. Da li je moguća šansa za trudnoću ako je unesena mala količina sjemena u rodnicu,ali prstima? Čitam svasta po internetu,ne znam što uopće misliti.
Hvala svima na odgovorima
Pozdrav
Zaanima me da li je moguca trudnoca ako sam primjetila smedji iscjedak ili je ipak samo mentruacija?
Hvala unaprijed na odgovorima.
Sortiraj odgovore
Najstariji