Hvala cure na odgovorima. Sad sam maknula oleovit jer je to zadnje poÄeo pit pa ako ne pomogne miÄem biogaiu. Nju mi pije 3 tjedna bez problema pa na nju nisam sumnjala. Ma ne bi me kakanje tolko muÄilo da se on ful ne napinje, a jedva prdne. I doslovno je preko noÄi poÄelo.
E da... ja sam zakljucila da je od BioGaie cak bilo. Ispocetka nije i isto nisam sumnjala. Jer, prvo sam makla babytol, ali nista se nije promijenilo i onda sam na kraju primjetila da neposredno nakon sto dam BioGaiu grcevi krenu. Bilo mi je naravno cudno i nemoguce jer je probiotik, kao trebalo bi pomagati, a ne odmagati... ali odem na google i vidim da nekoj djeci stvarno smeta... jer kao to je dodatan probiotik u odnosu na ono sto dobiju iz majcinog mlijeka i izaziva grcenje itd. Rijetko, ali ima takvih slucajeva eto. š¤·āāļøĀ izbacili i BioGaiu i evo nemamo problema. Samo smo na Oleovitu.Ā
Cure nisam pohvatala jos dok smo bile u onoj grupi zasto ste vi pocele davati tu biogaju i oleovit? Zato jer su vam imali veÄ grÄiÄe ili? Ja jos niÅ”ta ne dajem. Meni je rekla patronažna da ne dajem ni onaj K1 D3. Da Äekam pregled s mjesec dana i pedijatricaĀ Äe mi dat obiÄni vitamin D koji se inaÄe pije, to su mi i cure pile. Da i rekla mi patronažna je normalno i kad 5-6 dana nemaju stolicu da je samo bitno da je pelena popiÅ”ana. Ali kako vidim tu svaka patronažna ima svoja pravila i upute i za dojenje i za spavanje i za sve kao da ne uÄe sve na istom mjestu š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£ u biti kad vidis kako svaka svoje savjetuje onda na kraju oÄito pravila nema nego uÄiniÅ” kako vidiÅ” da paÅ”e tvojoj bebi i to je to š¤£š¤£
Cure nisam pohvatala jos dok smo bile u onoj grupi zasto ste vi pocele davati tu biogaju i oleovit? Zato jer su vam imali veÄ grÄiÄe ili? Ja jos niÅ”ta ne dajem. Meni je rekla patronažna da ne dajem ni onaj K1 D3. Da Äekam pregled s mjesec dana i pedijatrica Äe mi dat obiÄni vitamin D koji se inaÄe pije, to su mi i cure pile. Da i rekla mi patronažna je normalno i kad 5-6 dana nemaju stolicu da je samo bitno da je pelena popiÅ”ana. Ali kako vidim tu svaka patronažna ima svoja pravila i upute i za dojenje i za spavanje i za sve kao da ne uÄe sve na istom mjestu š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£ u biti kad vidis kako svaka svoje savjetuje onda na kraju oÄito pravila nema nego uÄiniÅ” kako vidiÅ” da paÅ”e tvojoj bebi i to je to š¤£š¤£
Meni je pisalo u otpusnom pismu da sa 2 tjedna starosti pocnem sa K1D3. š¤·āāļø A BioGaiu sam pocela davati zbog gricica. E onda s mjesec dana na pregledu ped. mi je dala zeleno svjetlo da izbacim K1D3 i dajem samo Oleovit i BioGaiu. Ali kako su se grcevi nastavili izbacila sam i BioGaiu i ostala samo na D3 sto se pokazalo najbolje. Meni je prva beba, pa u sve vjerujes, a s drugom cu def. bit pametnija... š
EmEn biogaia je probiotik, patronažna i pedijatrica su mi rekle da njega mogu za grÄiÄe jer su ga malo poÄeli smetat s 3 tjedna. A oleovit je vitamin d koji se dobije na recept na prvom pregledu..MissGraz vidiÅ” moguÄe da mu je previÅ”e jer ja joÅ” od trudnoÄe pijem onaj panda probiotik. Koliko je vremena trebalo da bude bolje kad si prestala davat?
EmEn biogaia je probiotik, patronažna i pedijatrica su mi rekle da njega mogu za grÄiÄe jer su ga malo poÄeli smetat s 3 tjedna. A oleovit je vitamin d koji se dobije na recept na prvom pregledu..MissGraz vidiÅ” moguÄe da mu je previÅ”e jer ja joÅ” od trudnoÄe pijem onaj panda probiotik. Koliko je vremena trebalo da bude bolje kad si prestala davat?
Odmah taj dan kad joj nisam dala bila je prva noc bez grcica. š¤·āāļø Sinoc smo imali kratku epizodu sa grcevima, od jedno sat vremena, tj. vise se mucila da se pokaki nego su bili grcevi ja mislim. Cim se pokakila, zaspala k'o top.Ā
E da i rekla mi je frendica da je ona u svaku bocu bebimila stavljala neke espumisan kapi i da je njoj to ful pomoglo za grÄiÄe eto Äisto da znate da i to probate ako vam ovo ne pomaže.
Imam ih u pripremi. Mi smo se svime naoruzali. š Joooj, kad vidim da imamo doslovno identicne probleme svi, odmah mi je lakse nekako. Najteze je dok su jos ovako sitni, boli ih, a ne mozes im puno pomoc... proci ce i to... šŖ
Sortiraj odgovore
Najstariji