Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

busybee

Broj poruka: 357

Prijavi adminu

Netko je pitao za zarenje u sisama dok se pune mlijekom- ja isto nekad imam taj osjecaj.
    Pampers premium care sad koristim 1, imam jos malo, drugi paketi su mi broj 2, ali jos je mala za njih, pa moram jos jedan paket broj 1 kupiti.
    Ja isto ovako pamtim za skokove, starija ih je skolski prolazila. Samo se treba pomiriti da cijeli dan jede i odmah je puuuno lakse...

pupetta

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Kapi - jeste ih sve kupovale prema preporuci patronazne ili? Jer mi se cini da sam ja jedina ovdje kojojnje patronazna rekla da nema potrebe za time 
    Ridja probaj si skuhati kompot od kruski, jabuka i suhih sljiva. I popij zasecernu kamilicu navecer. To bi trebalo pomoci s kakicom  Kazu da je dobar i gusti sok od marelice, ali to nisam probala.

Baby P 03/21 💙

TheTina

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Pozdrav mamice,
    Rita cestitam na djevojcici 🥳🥰
    Bocice - ja imam isto tommee tippee bocice koje sam dobila uz izdajalicu i okej su nam. Dali smo joj svega 3 puta na bocicu izdojeno mlijeko jer nas je zanimalo kolko mililitara pojede 🙈. Znalo joj je curit dosta al to je zato kaj si ona navuce mlijeka a nemre tolko odjednom progutat. To zna i na cici radit.
    Grcevi - ja sam mislila da moja ima grceve jer zna stiskat nogice, naprezat se, postane sva crvena u licu, place i tiska, no onda sam saznala da to nisu grcevi jer grcevi obicno traju svaki dan u isto vrijeme, najcesce navecer ili ponoci i traju po nekoliko sati. Ovo njezino traje par sekundi i obicno prdne, podrigne ili kaka i dalje je sve okej. Navodno bebe kad moraju kakati stisnu tj. zatvore anus i kakica nemre van, a mora izac. Treba im vremena da shvate princip kakanja. Ja joj stisnem nogice prema trbuhu i obicno brzo obavi kaj ima.
    Kad smo mislili da su grcevi, maknuli smo joj D3 kaj pije jer sam bila uvjerena da je zbog toga al bilo je isto. Sad sam od vas saznala da moze bit i od biogaje pa cu probat to maknut, mozda previse probiotika dobiva pa ju crijeva muce 😕
    D3 K1 - isto je na otpusnom pismu pisalo da dijete to treba piti od 8.dana zivota i patronazna je rekla da ne dajem nis da cekam pregled kod pedijatrice. Kad smo dosli kod pedijatrice, dobili smo spotanciju kaj to nismo poceli davat da lijepo pise da trebamo 😒 Pa nisam ja doktor da znam kaj smijem kaj ne! Dala je pedijatrica vitamin d al ga trebamo tek od 12 tjedna davat na dalje, a kao do 12 tjedna starosti ovaj d3 k1.

TheTina

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Pelene - mi koristimo baby love i super su mi. Kak radim u vrticu, imala sam prilike isprobat razlicite pelene i pampers su mi bile najgore, najcesce su djeci promocile ili su se znale raspast kaj je onaj snijeg curil van 🙈. Super su mi bile violetine al smo se muz i ja dogovorili da cemo kupit najjeftinije jer nikad neznamo kak bude mala reagirala na pelene, mozda se osipa pa smo dabe bacili novce na skupe pelene. Dobili smo pampers preium care i svaka je promocila, valjda ovisi i kak pelena sjedne djetetu. Evo, za sad su nam baby love top!
    Elly94 - bolje da ste otisli provjerit, sad znate da je sve super i mozete mirno dalje uzivat u bebici 🥰
    Bebolinka - ja sam vec komentirala kak je moja neki dan stalno htjela bit na sisi, jucer isto , trazila je svakih pol sata, sat prek dana, po noci nam je lijepo spavala po 4,5 sati u komadu. To je trajalo nekih 3 dana i danas sve super. Jede svakih 2 i pol, 3 sata i nije vise ni nervozna i kad zaspi spava mirno. Meni je nocas opet dosla tona mlijeka, cice ko kamen i procurilo mi opet sve, bas ga je nasisala i mislim da je to taj skok u razvoju. 
    .
    Cure, tko nije, preporucila bi knjigu “najsretnija beba u kvartu”, objasnjeni su grcevi i kako ih prepoznati, kako uspavati bebu i uspjeti u namjeri da duze spava i sl. 😃

• BruNa

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

Ima jos tko budan? Mi papamo cijelu noc. I nas ulovio skok u razvoju

Elly94

Broj poruka: 261

Prijavi adminu

Same here. Isto papamo sad. Vise nego inace. Cijeli dan i ovu noc imam osjecaj da mi je cijelo vrijeme na cicama 🐷

bebolinka

Broj poruka: 933

Prijavi adminu

Evooo i moja papaaa hahaha 🤣🤣

bebolinka

Broj poruka: 933

Prijavi adminu

TheTina

Pelene -mi koristimo baby love i super su mi. Kak radim u vrticu, imala sam prilike isprobat razlicite pelene i pampers su mi bile najgore, najcesce su djeci promocile ili su se znale raspast kaj je onaj snijeg curil van 🙈. Super su mi bile violetine al smo se muz i ja dogovorili da cemo kupit najjeftinije jer nikad neznamo kak bude mala reagirala na pelene, mozda se osipa pa smo dabe bacili novce na skupe pelene. Dobili smo pampers preium care i svaka je promocila, valjda ovisi i kak pelena sjedne djetetu. Evo, za sad su nam baby love top!
    Elly94 -bolje da ste otisli provjerit, sad znate da je sve super i mozete mirno dalje uzivat u bebici 🥰
    Bebolinka -ja sam vec komentirala kak je moja neki dan stalno htjela bit na sisi, jucer isto , trazila je svakih pol sata, sat prek dana, po noci nam je lijepo spavala po 4,5 sati u komadu. To je trajalo nekih 3 dana i danas sve super. Jede svakih 2 i pol, 3 sata i nije vise ni nervozna i kad zaspi spava mirno. Meni je nocas opet dosla tona mlijeka, cice ko kamen i procurilo mi opet sve, bas ga je nasisala i mislim da je to taj skok u razvoju.
    .
    Cure, tko nije, preporucila bi knjigu “najsretnija beba u kvartu”, objasnjeni su grcevi i kako ih prepoznati, kako uspavati bebu i uspjeti u namjeri da duze spava i sl. 😃

Jel ima pdf ili si posudila? ☺️

• BruNa

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

Mislim da cu i ja sutra odmah poslat muza po Espumisan. Ona se najede, i grci i stenje, izvija. A trbuh oun zraka. 

Elly94

Broj poruka: 261

Prijavi adminu

Da mi bas imamo dosta problema sa grcicima.. Nadam se da ce taj espumisan i nama pomoc..🙏🙏

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.