Mame/bebe proljetnice 2021. šŸŒø

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Emmie

Broj poruka: 1361

Prijavi adminu

MissGraz ...baÅ” tako. Kao da je meso bilo zaleđeno. Evo tek ovih dana se osjeća normalnije. I pun mjehur osjećam viÅ”e nego prije. Bar se nadam.

• MissGraz

Broj poruka: 1324

Prijavi adminu

Emmie

MissGraz ā€¦baÅ” tako. Kao da je meso bilo zaleđeno. Evo tek ovih dana se osjeća normalnije. I pun mjehur osjećam viÅ”e nego prije. Bar se nadam.

E da... i to. Imam osjecaj da sam "izgubila" nagon za piskenje. Odem na wc i piskim "pola sata", a uopce nisam osjecala toliku potrebu ici. šŸ¤·ā€ā™€ļø

• EmEn9

Broj poruka: 1309

Prijavi adminu

Ivančice nemam ti ja s tim problema za sad bar a mislim da necu ni imati uz svo dojenje i izdajanje nikad mi se jos nisu napunile tako da mi budu bas tvrde. Imam osjećaj da su mi manje nego kad sam bila trudna, ali u biti nije osjecaj manje su šŸ¤£
    .
    Pupeta šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£ sad mi je lakse kad je jos nekom tako šŸ¤—

Emmie

Broj poruka: 1361

Prijavi adminu

MissGraz, ja samo malo osjećam nagon, a ustvari mjehur je toliko pun da sam trebala taj nagon osjećati mnogo viÅ”e. šŸ¤·šŸ»ā€ā™€ļø

• MissGraz

Broj poruka: 1324

Prijavi adminu

Emmie

MissGraz, ja samo malo osjećam nagon, a ustvari mjehur je toliko pun da sam trebala taj nagon osjećati mnogo viÅ”e. šŸ¤·šŸ»ā€ā™€ļø

E bas tako. Nadam se da ce nam se to unormaliti. Lakse mi je kad znam da nije samo meni tako, pa imam nade da je to samo trenutna nuspojava takve vrste operacije.Ā 

bebolinka

Broj poruka: 933

Prijavi adminu

MissGraz

Emmie

MissGraz ā€¦baÅ” tako. Kao da je meso bilo zaleđeno. Evo tek ovih dana se osjeća normalnije. I pun mjehur osjećam viÅ”e nego prije. Bar se nadam.
    E daā€¦ i to. Imam osjecaj da sam "izgubila" nagon za piskenje. Odem na wc i piskim "pola sata", a uopce nisam osjecala toliku potrebu ici. šŸ¤·ā€ā™€ļø

Tako i jaaa, jučer bas razmiÅ”ljam kao jbt pa samo sam jednom danas piskila šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£ i onda sam iÅ”la na wc i imala toga za ispisat šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

• Ivancica90

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

EmEn tak je i njoj bilo jedno mjesec i pol, mali na dohrani cijelo vrijeme, ona jedva nes izdoji i on malo povuče i onda je u par dana dobila mastitis, zato upozoravam..MissGraz i Emmie meni je otrnuto oko reza joÅ” uvijek, ali piÅ”kenje mi se unormalilo kad sam krenula s masažom ožiljka i laganim vježbama aktivacije. Al me zadnjih par dana boli u sredini jedno 5cm iznad ožiljka kad pritisnem, taj me dio sad brine da nije neÅ”to unutra se zmrdalo šŸ˜Ÿ

• EmEn9

Broj poruka: 1309

Prijavi adminu

Ivančica možda onda joÅ” postoji nada kod mene da dođe viÅ”e mlijeka. Vidjet ćemo s curama sam uspjela dojiti malo viÅ”e od mjesec dana i onda sam počela imati sve manje i polako je mlijeko nestalo. BaÅ” me zanima kako ce sad biti. šŸ˜ŠšŸ˜‰

Rita88

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Hej cure evo i mene,.pridruzujem se sa svojom curkom Enom šŸ„° mi smo jos u bolnici, nadam se da sutra idemo kuci , sve ovisi o krvnoj slici ujutro! Ena mi je pocela cicat, od.sinoc smo krenule, donese mi je sestra bude mi na ciki pola sata da malo pomalo navuce mlijeka, danas od jutra isto tako, malo lijeva malo desna cica, zasad ima dobar hvat bradavice, ne boli me nista ,samo voli zaspat na cici, pa je moram po bradi skakljat da se probudi i onda cica, veceras kad se budem tusirala budem malo masirala u toploj vodi!Ā  Jedva cekam da dodjemo kuci pa da nekako uhvatimo rutinu ā£ pusa svim curama, cim dodjemo kuci i malo se uhodam, javim se šŸ˜Š

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ā£

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Rita88 čuvajte se i čekamo vasšŸ¤—šŸ˜šŸ˜˜.

šŸ‘© 37, amh 6.2.pmol
    šŸ‘Ø 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 šŸ™ā¤ļø

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaŔ da želiŔ!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. NemaŔ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.