MissGraz ā¦baÅ” tako. Kao da je meso bilo zaleÄeno. Evo tek ovih dana se osjeÄa normalnije. I pun mjehur osjeÄam viÅ”e nego prije. Bar se nadam.
E da... i to. Imam osjecaj da sam "izgubila" nagon za piskenje. Odem na wc i piskim "pola sata", a uopce nisam osjecala toliku potrebu ici. š¤·āāļø
IvanÄice nemam ti ja s tim problema za sad bar a mislim da necu ni imati uz svo dojenje i izdajanje nikad mi se jos nisu napunile tako da mi budu bas tvrde. Imam osjeÄaj da su mi manje nego kad sam bila trudna, ali u biti nije osjecaj manje su š¤£
.
Pupeta š¤£š¤£š¤£ sad mi je lakse kad je jos nekom tako š¤
MissGraz ā¦baÅ” tako. Kao da je meso bilo zaleÄeno. Evo tek ovih dana se osjeÄa normalnije. I pun mjehur osjeÄam viÅ”e nego prije. Bar se nadam.E daā¦ i to. Imam osjecaj da sam "izgubila" nagon za piskenje. Odem na wc i piskim "pola sata", a uopce nisam osjecala toliku potrebu ici. š¤·āāļø
Tako i jaaa, juÄer bas razmiÅ”ljam kao jbt pa samo sam jednom danas piskila š¤£š¤£š¤£ i onda sam iÅ”la na wc i imala toga za ispisat š¤£š¤£š¤£
EmEn tak je i njoj bilo jedno mjesec i pol, mali na dohrani cijelo vrijeme, ona jedva nes izdoji i on malo povuÄe i onda je u par dana dobila mastitis, zato upozoravam..MissGraz i Emmie meni je otrnuto oko reza joÅ” uvijek, ali piÅ”kenje mi se unormalilo kad sam krenula s masažom ožiljka i laganim vježbama aktivacije. Al me zadnjih par dana boli u sredini jedno 5cm iznad ožiljka kad pritisnem, taj me dio sad brine da nije neÅ”to unutra se zmrdalo š
Hej cure evo i mene,.pridruzujem se sa svojom curkom Enom š„° mi smo jos u bolnici, nadam se da sutra idemo kuci , sve ovisi o krvnoj slici ujutro! Ena mi je pocela cicat, od.sinoc smo krenule, donese mi je sestra bude mi na ciki pola sata da malo pomalo navuce mlijeka, danas od jutra isto tako, malo lijeva malo desna cica, zasad ima dobar hvat bradavice, ne boli me nista ,samo voli zaspat na cici, pa je moram po bradi skakljat da se probudi i onda cica, veceras kad se budem tusirala budem malo masirala u toploj vodi!Ā Jedva cekam da dodjemo kuci pa da nekako uhvatimo rutinu ā£ pusa svim curama, cim dodjemo kuci i malo se uhodam, javim se š
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ā£
Sortiraj odgovore
Najstariji