Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9

Broj poruka: 1309

Prijavi adminu

Rita držim fige da sutra idete kući.🤗 Čekamo te. 😉

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Curke,
    Jesam li ja jedina kojij aventova bočica antikolik ne valja!?! Iako je za novorođenče, rupica na dudi mi je prevelika, prebrzo ide i stalno mu mlijeko curi iz usta!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

bebolinka

Broj poruka: 933

Prijavi adminu

Ja koristim dr. Browns i super mi je, probaj snjom ☺️

• EmEn9

Broj poruka: 1309

Prijavi adminu

Ja koristim obične tommie tipi i super mi je. 😉

Lady_E

Broj poruka: 244

Prijavi adminu

Rita cestitke na malenoj curici 🥰 mazite se i uzivajte 😊

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Rita88

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Hvala cure :) jel imas onu aventovu malu bas od 60 ml za 0 mjeseci?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Dajte da vas pitam cure koje su bile na carskom, kolko ste dugo drzale ranu zatvoreno, kolko se dugo cisti rez i previja? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Emmie

Broj poruka: 1361

Prijavi adminu

Rita88 meni su taj prevoj skinuli treći dan, a kao trebalo je i prije. Poslije toga nisam ništa dirala, samo pustila da mi sapunjava voda pada po rezu za vrijeme kupanja. Poslije toga osušiti lagano. To je to🤷🏻‍♀️

• MissGraz

Broj poruka: 1324

Prijavi adminu

Rita88

Dajte da vas pitam cure koje su bile na carskom, kolko ste dugo drzale ranu zatvoreno, kolko se dugo cisti rez i previja?

Rita, cestitam ti od srca najprije !!! ❤ ja sam tebe i Girl spojila u jednu osobu, tek sam sad skuzila da ste "istovremeno" rodile ubiti. 🙈 Soooorry. Nadam se da cete ti i tvoj smotuljak sutra doma. 😘
    Ja sam svoj previjala mjesec dana jer mi se nije zatvorio. Tek kad mi je 3 dana uzastopno bio suh prevoj (znaci kad bih skinula gazu ne bi bilo niti malo krvi) onda sam ga maknula skroz i vrlo brzo iza toga su mi pocele otpadat krastice, sad je ostalo jos samo par krastica i to je to. Inace sam se tusirala sa aqua vivaporom (nepropusni flaster) da ne dolazi sapunica do rane (tako su mi rekli u bolnici)... i onda bih iza tusiranja skinula vivaporu ocistila rez fizioloskom i posusila ga cistom gazom, pa posprejala malo antiseptikom (posto je meni tesko zarastao da se ne bi inficirao ili ugnjoijo). Sad me jos uvijek strah dirati oko njega i masirati ga... ali planiram cim otpadnu sve kraste poceti ga tretirati sa nekom kremom za obnavljanje koze... barem da izblijedi malo. 🙂

• BruNa

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

Elly94 kakvo je stanje kod vas sa hroptanjem i nosicem? Nisi se javila cijeli dan

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.