Dajte da vas pitam cure koje su bile na carskom, kolko ste dugo drzale ranu zatvoreno, kolko se dugo cisti rez i previja?
Rita, cestitam ti od srca najprije !!! ❤ ja sam tebe i Girl spojila u jednu osobu, tek sam sad skuzila da ste "istovremeno" rodile ubiti. 🙈 Soooorry. Nadam se da cete ti i tvoj smotuljak sutra doma. 😘
Ja sam svoj previjala mjesec dana jer mi se nije zatvorio. Tek kad mi je 3 dana uzastopno bio suh prevoj (znaci kad bih skinula gazu ne bi bilo niti malo krvi) onda sam ga maknula skroz i vrlo brzo iza toga su mi pocele otpadat krastice, sad je ostalo jos samo par krastica i to je to. Inace sam se tusirala sa aqua vivaporom (nepropusni flaster) da ne dolazi sapunica do rane (tako su mi rekli u bolnici)... i onda bih iza tusiranja skinula vivaporu ocistila rez fizioloskom i posusila ga cistom gazom, pa posprejala malo antiseptikom (posto je meni tesko zarastao da se ne bi inficirao ili ugnjoijo). Sad me jos uvijek strah dirati oko njega i masirati ga... ali planiram cim otpadnu sve kraste poceti ga tretirati sa nekom kremom za obnavljanje koze... barem da izblijedi malo. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji