Hej curke ✋✋❤️,Bebolinka, bravo za otvaranje nove teme.
Kako smo si pomagali i razmjenjivali iskustva na trudnoći, tako ćemo nastaviti i ovdje, a uskoro je nadam se ista ekipa ovdje.
Znojenje, dakle otkada sam rodila stalno sam mokra.
Hormoni peru sve u šesnajst, ujtro se budim mokra, a podešavanje optimalne temperature malenom mi je znanstvena fantastika!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Hej mamice! Nemam problema sa znojenjem i općenito nakon ovog poroda sam si ok u glavi što se tiče hormona. Nakon prve trudnoće sam si stalno smrdila kao tvor, ni tuš ni dezodorans nisu pomagali, jako dugo je trebalo da mi se to malo izregulira... Meni jedino dok dojim povremeno naleti val neke tjeskobe/panike, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći ali sad je dosta blaže - mislim da zato što se sada puno bolje hranim i više pazim na sebe nego kad sam rodila prvu...
Uvijek nove dogodovštine 🤣🤣 nema kraja iznenađenjima
Puppeta tako i ja, dojim navečer i onda po mobitelu drndam, a moja gospođica doji cca 10 min i zaspe na sisi uvijek pa je budim, stipam, vučem, i onda ona zatvorene oci kao spava i sisa svako toliko 😁 zajebava
Hvala Bogu sise me vise ne bole 🙏🏽🙏🏽 Bradavice su mi bile uzassssss, čak ni one multi mam komprese mi nisu pomagale peklo me za poludit
Sisu sam joj počela davati istu za dva obroka jer inače ona bi pokupila samo vodu na početku i nebi ni došla do masnog, sad svaka sisa dva dojenja, tako smo sad malo uhodane 😁
I da curka mi je u 15 dana dobila 650g, nadam se da je to okej? Šta kažu mame
Dobro jutro cure!
Evo da vam se javim da sam rodila prije tjedan dana. Super je bilo, brzinski (na drip) u sat i po vremena, bez rezanja. Ok, bolilo je, ali toliko kratko se dalo istrpit.
Dojenje nam ide super, opcenito je sve puno lakse zb9g prvog iskustva. Bas velika razlika.
Beba je preslatka, puno papa, jos nam nisu krenili grcevi.
Dajete li vi svojima vitamin d3 i k? Ja sam u dilemi, drukcije su preporuke iz rodilista i patronazne.
I na kraju, ali najbitnije, cestitke svima koje su rodile. Trebat ce mi sad neko vrijeme da sve zaostatke procitam
Sortiraj odgovore
Najstariji