Evo mi bile budne od 2-5 uz to grcenje, nezadovoljstvo, stenjanje, crveni u kicu. A ne mogu joj oomoci
Cure, tko nije, preporucila bi knjigu ānajsretnija beba u kvartuā, objasnjeni su grcevi i kako ih prepoznati, kako uspavati bebu i uspjeti u namjeri da duze spava i sl. š
Jel ima pdf ili si posudila? āŗļø
Posudila sam :)
.
Moja je zaspala sinoc u 11, probudila se u pola 4 papat i spavanje do sad. Milina š„°
Evo mi bile budne od 2-5 uz to grcenje, nezadovoljstvo, stenjanje, crveni u kicu. A ne mogu joj oomoci
Jutro mamasite!Ā
Mi smo sinoc imali tesku epizodu. Mucila se za kakiti od 9 do 2. Ja i muz nosali, drmali, pjevali, pustali zvukove... na kraju je i kupali u toploj vodi... nista. Smiri se minutu dvije i onda pocinje naprezanje. Ja pipam stomcic - tvrd k'o kamen. I stalno trazi sisu, a na sisi se muci, izvija, stenje... šØ na kraju sam dala te Espumisan kapi i pokakila se u roku pola sata. I to kako! š
Zaspala iza toga k'o top i spavala od 2 do 6 ravno. Ali koje olaksanje je ona imala na licu kad se pokakila napokon da vam je bilo vidjeti... jadno mace malo. š

Znaci svi isu muku mucimo. Neka nam svima Espumisan pomogne! Bas je tesko vidjet ih kako se muce, al nazalost to je normalna pojava.Ā
The Tina ti si prava sretnicaš
Tako i moja kad se pokaka onaj izraz lica sretan odmah 𤣠Äak se i smije i plazi jezik š¤£š¤£š¤£
Moja se tako preko dana muci jer kapi se daju popodne i naveÄer, i onda do popodne stenje tako al zato cim dam kapi kreÄe rokada hahahah i to bude ovako: pokaka se, ja pustim joÅ” 15tak min ako Äe joÅ”, ona niÅ”ta, ja presvuÄem i onda se ona pokakaaa hahaha i tako bude jedno 6 puta od nekih 5 popodne do 10Ā

Eeee Btw pisale ste neÅ”to bile o položaju spavanja, moja je 90% na leÄima ali glava joj bude onako okrenuta ne stoji ravno da gleda u plafon. Preko dana je nekad stavim na trbuh, na bok je pokuÅ”avam stavljat Äesto ali ona poÄne onako stenjat nezadovoljno i gura nogama dekicu dok joj ne maknem deku iza leÄa i ona se odmah izvrne i zaspe

MissGraz kolko kapi si joj dala? To si na dudu il na zlicu dala?
Dala sam na zlicu tik prije podoja. Dala sam 15 kapiĀ iako u uputama pise 25. Tako sam stavila na zlicu i "ulila" joj u usta i odmah na sisu da potegne mlijeko tako da budem sigurna da ih je progutala. Najlakse mi se cinilo tako. š¤·āāļø
.
Bebolinka, kakav ti je inace redosljed davanja? Kad i u koliko h koje kapi dajes? Mi bi se spasili kad bi se ona pokakala prije spavanja. š

The Tina ti si prava sretnicaš
Bome kak citam vas i kak cujemo oko sebe i trebam biti. Najduze plakanje do sad je bilo 10-ak minuta i to dok sam se tusirala a zenska se sjetila da je gladna š
Moj takoÄer ima dosta problema s grÄiÄima, ali sreÄom on ih odraÄuje preko dana a naveÄer se smiri i lijepo spava. Dajem mu Lactibian enfant kapi i pomognu mu da se pokaka i bude mu lakÅ”e od toga. Samo Å”to mi je preko dana stalno na rukama, doslovno jedem s njim na rukama, samo ga za WC spuÅ”tam i onda se dere kao slon dok sam ja na WC-u... Spojio nam se i skok u razvoju pa se nadam da Äe kad proÄe skok ipak bit malo manje nervozan da makar mogu pojesti u miruš

ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji