Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    29. Ožujak 2021. 07:16

Evo mi bile budne od 2-5 uz to grcenje, nezadovoljstvo, stenjanje, crveni u kicu. A ne mogu joj oomoci

TheTina
    29. Ožujak 2021. 07:26

Obebolinka

Cure, tko nije, preporucila bi knjigu “najsretnija beba u kvartu”, objasnjeni su grcevi i kako ih prepoznati, kako uspavati bebu i uspjeti u namjeri da duze spava i sl. 😃

Jel ima pdf ili si posudila? ☺️

Posudila sam :)
    .
    Moja je zaspala sinoc u 11, probudila se u pola 4 papat i spavanje do sad. Milina 🥰

BruNa

Evo mi bile budne od 2-5 uz to grcenje, nezadovoljstvo, stenjanje, crveni u kicu. A ne mogu joj oomoci
  • MissGraz
    29. Ožujak 2021. 08:06

Jutro mamasite! 
    Mi smo sinoc imali tesku epizodu. Mucila se za kakiti od 9 do 2. Ja i muz nosali, drmali, pjevali, pustali zvukove... na kraju je i kupali u toploj vodi... nista. Smiri se minutu dvije i onda pocinje naprezanje. Ja pipam stomcic - tvrd k'o kamen. I stalno trazi sisu, a na sisi se muci, izvija, stenje... 😨 na kraju sam dala te Espumisan kapi i pokakila se u roku pola sata. I to kako! 😅 Zaspala iza toga k'o top i spavala od 2 do 6 ravno. Ali koje olaksanje je ona imala na licu kad se pokakila napokon da vam je bilo vidjeti... jadno mace malo. 😇

• BruNa
    29. Ožujak 2021. 08:28

Znaci svi isu muku mucimo. Neka nam svima Espumisan pomogne! Bas je tesko vidjet ih kako se muce, al nazalost to je normalna pojava. 
    The Tina ti si prava sretnica😄

• BruNa
    29. Ožujak 2021. 09:07

MissGraz kolko kapi si joj dala? To si na dudu il na zlicu dala?

bebolinka
    29. Ožujak 2021. 09:35

Tako i moja kad se pokaka onaj izraz lica sretan odmah 🤣 čak se i smije i plazi jezik 🤣🤣🤣
    Moja se tako preko dana muci jer kapi se daju popodne i navečer, i onda do popodne stenje tako al zato cim dam kapi kreće rokada hahahah i to bude ovako: pokaka se, ja pustim još 15tak min ako će još, ona ništa, ja presvučem i onda se ona pokakaaa hahaha i tako bude jedno 6 puta od nekih 5 popodne do 10 

bebolinka
    29. Ožujak 2021. 09:37

Eeee Btw pisale ste nešto bile o položaju spavanja, moja je 90% na leđima ali glava joj bude onako okrenuta ne stoji ravno da gleda u plafon. Preko dana je nekad stavim na trbuh, na bok je pokušavam stavljat često ali ona počne onako stenjat nezadovoljno i gura nogama dekicu dok joj ne maknem deku iza leđa i ona se odmah izvrne i zaspe

• MissGraz
    29. Ožujak 2021. 09:56

BruNa

MissGraz kolko kapi si joj dala? To si na dudu il na zlicu dala?

Dala sam na zlicu tik prije podoja. Dala sam 15 kapi  iako u uputama pise 25. Tako sam stavila na zlicu i "ulila" joj u usta i odmah na sisu da potegne mlijeko tako da budem sigurna da ih je progutala. Najlakse mi se cinilo tako. 🤷‍♀️
    .
    Bebolinka, kakav ti je inace redosljed davanja? Kad i u koliko h koje kapi dajes? Mi bi se spasili kad bi se ona pokakala prije spavanja. 😑

TheTina
    29. Ožujak 2021. 10:19

BruNa

The Tina ti si prava sretnica😄

Bome kak citam vas i kak cujemo oko sebe i trebam biti. Najduze plakanje do sad je bilo 10-ak minuta i to dok sam se tusirala a zenska se sjetila da je gladna 🙈

MareiKate
    29. Ožujak 2021. 11:08

Moj također ima dosta problema s grčićima, ali srećom on ih odrađuje preko dana a navečer se smiri i lijepo spava. Dajem mu Lactibian enfant kapi i pomognu mu da se pokaka i bude mu lakše od toga. Samo što mi je preko dana stalno na rukama, doslovno jedem s njim na rukama, samo ga za WC spuštam i onda se dere kao slon dok sam ja na WC-u... Spojio nam se i skok u razvoju pa se nadam da će kad prođe skok ipak bit malo manje nervozan da makar mogu pojesti u miru😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.