Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Elly94

Broj poruka: 261

Prijavi adminu

Mislim ja sam rekla doktoru da uzimamo jednom dnevno dohranu il kad se nenapapa od cice.. A u nalazu pise u svaki obrok davaat kapi.. Malo sam zbunjena

Elly94

Broj poruka: 261

Prijavi adminu

Probat cemo na spricu davat onda, nema druge

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Pupetta,Baby live to ne propuštaju?
    Meni propustile prvo stavljanje.
    Koristiš žute do 5 kg?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• EmEn9

Broj poruka: 1309

Prijavi adminu

Meni za sad sve propuste ali nije da propuste nego on piša na sve strane kao sto sam vec pisala na boku bude sve mokro  🤣🤣🤣 ja sad cekam da potrosim te baby love broj 1 jos mi ih je ostalo jedno 15 ali su nam vec premale pa jedva cekam da ih se rjesim. A nakon njih prelazim  na violeta broj 2 jer imam jedan paket . 🤣 a onda bi kupila pampers pure protection one bijele jer mi se činilo da su one baš mekane naspram ovim drugim. 

• MissGraz

Broj poruka: 1324

Prijavi adminu

Mi kombiniramo pampers premium care i violeta double care - kako koje budu na akciji. Zadovoljna sam s obe vrste, nije nam jos propustilo. 
    Elly, drago mi je da je sve ok. Bogu hvala! 💟

pupetta

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

ružica

Pupetta,Baby live to ne propuštaju?
    Meni propustile prvo stavljanje.
    Koristiš žute do 5 kg?

Da, te zute koristim. Imam i zelene, dvojku, ali one su nam jos malo velike. Propustile su mi jedino kakicu, ali to kad je bilo bas eksplozivno, pelena je bila prekrcata 
    Inace ih mijenjam svaka 3 sata jer mi je to tehnika razbudivanja za dojenje, buduci da mi malac puno spava. I redovito budu popiskene skroz, cijeli onaj indikator vlaznosti bude plav. I naravno da se jos ispisa okolo tijekom presvlacenja 

Baby P 03/21 💙

bebolinka

Broj poruka: 933

Prijavi adminu

Tiba kapi ja koristim i pomažu joj, ublaže ali grčevi ne nestanu. 
    ..
    Pelene koristim pampers premium care i meni su super 😁
    .. 
    Sad pitanjce za iskusne mame, mala mi je jučer cijeli dan bila budna do 23 i stalno bila gladna i na sisi visila, danas evo isto zaspe 20 min i odmah se budi i gladna kao, je moguće da je to skok u razvoju?

• Ivancica90

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Bebolinka sa 3 tjedna može bit skok, mislim da ide sa 3 pa sa 6..Elly važno da je sve ok, sad se bar ne budeš oko toga brinula..Mi imamo pampers premium, taman sam potrošila broj 1, al mi 2 nekak baš dosta veće djeluju dok mu stavljam. Nisu nam propustile piškenje ni jednom, kakanje je jednom prošlo malo. Imam još paketa doma pa smo do daljnjeg na njima. Meni ne smrde, a inače sam dosta osjetljiva na mirise.

Broj poruka: 348

Prijavi adminu

Meni je patronažna za skokove ovako rekla: 3,6,9 dan, 3,6,9 tjedan, 3,6,9 mjesec, tako je nekako i bilo 6 i 9 dan baš je bio nekako clingi i samo bi cicao.
    .
    Mi koristimo pampers premium care, uvijek uzmem dok su 1+1 ili tako nešto, mislim da ćemo ostat još neko vrijeme samo na njima, super mi je onaj indikator i ne puštaju mi.
    Vlažne koristimo violeta 99% voda, njih nakupujem u kauflanda kad su 26kn 3xkomada. 
    .
    Mi dajemo biogaju, za kakicu i nisu od neke pomoći, ali evo ni ne škodi mu. Mi opet imamo zastoj sa kakanjem, baš su mu lijena crijeva 😔

bebolinka

Broj poruka: 933

Prijavi adminu

Ridja

Meni je patronažna za skokove ovako rekla: 3,6,9 dan, 3,6,9 tjedan, 3,6,9 mjesec, tako je nekako i bilo 6 i 9 dan baš je bio nekako clingi i samo bi cicao.
    .
    Mi koristimo pampers premium care, uvijek uzmem dok su 1+1 ili tako nešto, mislim da ćemo ostat još neko vrijeme samo na njima, super mi je onaj indikator i ne puštaju mi.
    Vlažne koristimo violeta 99% voda, njih nakupujem u kauflanda kad su 26kn 3xkomada.
    .
    Mi dajemo biogaju, za kakicu i nisu od neke pomoći, ali evo ni ne škodi mu. Mi opet imamo zastoj sa kakanjem, baš su mu lijena crijeva 😔

E moguće onda da je to, ajme ej ubila mi sise. Svakih pola sata je htjela 😫 danas ujutro isto show ali sad je mirna 😁🥳
    ..
    Moja se cijeli dan mučila sa kakanjem, nikako da se pokaka a vidim napreže se i stenje ko luda, i na kraju dala joj ja kapi (Tiba) u roku 10 min se pokakala i ofmah zaspala 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.