Imam ih u pripremi. Mi smo se svime naoruzali. 😅 Joooj, kad vidim da imamo doslovno identicne probleme svi, odmah mi je lakse nekako. Najteze je dok su jos ovako sitni, boli ih, a ne mozes im puno pomoc… proci ce i to… 💪
E pa to da kad su jako mali još a neznas sto ih muči i nemožeš pomoć i neznaš kako da pomogneš. Moj se pa noćas zagrcnuo sa bocom i to ful aime sva sam se preznojila dok mu nije bilo bolje a neznas sta nego dignut ga na rame i čekat da prođe to je trajalo par sekundi a meni cijela vječnost, uzeo mi 10god života 🙈🙈
Dobro jutro svima!😍Baš sam htjela dotaknuti temu pelene!
Ja sam provala Pampers premium prve - dobre su , nisu mi propustile, babylove koje su mi propustile totalno, i sad koristim puffies @koje su za sada dobre.
Koje vi koristite?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Prvo da vam svima zahvalim na podrsci! Divne ste♥️
Nista, mi smo zavrsili ipak na hitnoj. Lukas je inace mirna beba i dosta spava.. Al to sa papanjem me bas zabrinulo.. + nosic +jos vise spavanje nego inace..
Napravili su mu sve pretrage. Prvo ga je doktor cijelog pregledao.. I zakljucio da ne cuje nikakve sumove na plucima.. Grlo nije upaljeno.. Razina kisika 98%..
Napravili smo krvnu sliku i to cak iz dva prstica vađeno.. Jako je bio hrabar♥️
Krvna slika uredna, zatim smo urin isto.. Isto uredan...
Sve dobro.. Stime da smo otisli u klaicevu a inace se mora na rebro di su specijalizirani bas za novorođencad sto nisam znala. Dobili smo kapi za grceve posto mu je trbuscic bas jako napuhnut.. Bio gaia ocito ne pomaze.. Preporucio nam je neke nove kapi.. Tak da bumo probali..
Vidio mu je u ustima dvije aftice sto nije nis zabrinjavajuce.. I receno mi je da se moram naviknut i prihvatit da jednostavno imam mirnu bebicu. U slucaju pogorsanja da se javimo na hitnu..
Tak da lakse nam je u jednu ruku.. Sigurno je ovovkaj ste pisale.. Kombinacija suhoh zraka.. +ja neuka na djecje zvukove, disanje
Malo su ga izmucili al bolje da smo napravili pretrage nego da ne znamo sta je!!
Vidim da pricate o grcicima.. Lukas se napreze i grci stalno.. Bas je gadno.. Ova bio gaila mu nis ne pomaze.. Tak da..ove nove kapi mu moramo stavljat u svaki obrod 15kapi.. Sto mi se cini previse. Al poslusat cemo i vidjet dal ista pomaze.. Stalno se crveni, grci, stenje.. Dajemo mu masaze.. Nosimo ga.. Te masaze pomognu nekad ali ne u toj mjeri da su prestali..to je samo privremeno.. Citala ssam da jednostavno neke bebe imaju grcice i da nema pomoci.. Nadam se da ce mu bar bit laksi
EmEn9 mi koristimo Babylove, probali smo i Violeta, ali su nam ove bolje. Pampers nisam uzimala jer meni osobno smrde i svi necaci su se osuli od njih pa nisam htjela riskirati. Ne znam ako si iskoristila bonove iz Dm trudnickog paketa, mislim da su tamo Pampers pelene na nekoj akciji ili da dobijes vise bodova
Elly94 glavno da je sve pod kontrolom, bolje da ste provjerili za svaki slucaj
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji