Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:04

Tratinčica123

Marija1994

Tratinčica123

Marija1994

Tratinčica123

…Ovaj forum nažalost postaje puno "teži" od same borbe za dobiti dijete..🙁😔

Ja cak razmisljam da napustim forum, ovo se pretvorilo u apsurd, da ce meni neko tko me ne zna govorit da necu imat djecu pa to je van svake pameti, ne treba mi to, takva negativa, njoj treba egzorcist

Daj da se prije napuštanja barem nekako povežemo.. mogle bi biti u kontaktu? 🤗🤗

To sam si i ja mislila, bas si mi draga 😊🤗 ali ne znam kako da ne ostavljamo tu kontakt..

Ajde javi mi se na ovaj e-mail
    tratincica1234dd@gmail.com
    Kad se javiš, napisi da jesi 🤗🤗

Evo sad ću ti se javit 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:09

palma5

Kamilica2

palma5

Kamilica2

palma5

Jedina zmija ovde si ti kamilice sreco…
    Ove zenice imaju previse iskustva kao i ja sama da nam neka jadnica poput tebe truje mozak😙 ovde se pisaju trakice love ovulacije djele iskustva i zeli djete…na ne jedu se govna👋
    Zamisli na temi lovci na ovulaciju se pisaju trakice bas zanimljivo🤦‍♀️

Ajde balavice kani se ćorava posla . S 23 godine pišaš trakice umjesto da se opijaš i seksaš okolo. I studiraš. Jadnice 🤣🤣

Jadnica si sama bas mi te zao🤣🤣
    Hvala sta brines za moj seksualni zivot,savrsen je u svakom slucaju bolji nego tvoj 🤣🤣…imam muza hvala bogu kojem se dize kako god ja pozelim tako da seksamo se svaki dan po 2 3 puta najmanje,volimo i u prirodi i u krevetu i u moru svasta probavamo i istrazujemo🥰
    Takoder pijem izlazim ludujem i dobro se provodim,ima 2 dana sam se vratila sa Zrca na kojem je bilo ludo i nezaboravno…🥂🎉
    Skolu sam takoder zavrsila hvala sto brines sam svoj gazda imam svoju firmu preko 2 godine…😙😇
    I nadam se uskoro i trudna tako da sam onda ispunjenja na svim poljima koja sam si zacrtala…😇😇
    A ti si samo jedna obicna luzerica jadna i bjedna👋👋👋

Neka si ti to sve napisala, samo si mi dokazala kolika si nedojebana balavica. 🤣A jaaaadna 🤗

Nedojebana si jedino ovde ti🤣🤣
    Kazem ti imam muza seksa mi nikako nemoze falit😍
    Sama si sebi umislila da vodis zivot kojeg nemas i pises ovde teska sranja o nekom idilcnom zivotu kojeg gledas samo na televiziji…prazna si strasno…luzerice jedna obicna🤣🤣

🤣🤣🤣Ma bravo, sa svakim novim postom potvrđuješ da si nezrela balavica.👏🤗 Samo nastavi🤣🤣
    Nadam se da nećeš uskoro zatrudnjeti. Takvo derište ne može bit dobra mater. Odrasti prvo 🤗

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:09

Marija1994

Eto cure, ja vas napustam, ova zmijurina mi nabija negativu, a to si nikako ne zelim.. budite mi dobre i svakako cu popratiti tu i tamo sta ima novog kod vas, zelim vam svu srecu ovog svijeta, da ugledate svoje bebice, posebno pozdravljam drage zene Sayuri, Simbu, Pepicu (ako je jos tu), Bellu, Miu..ispricavam se ako sam koju zaboravila, svima vam zelim sve najbolje, a mi se Tratincice cujemo 😊 pusa svima ❤️

Nemoj ići, jaaaako si zanimljiva 🤣🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:13

Simba2

Tata joj na umoru, samo što nije umro, ima da se i u groblju okreće zbog takve kćerke. Neće čovjeku dati mira ni na onom svijetu. Žalosno.

Di su tatica i mamica? Jesu došli živi iz dijaspore? 
    Obavještavaj me, zabrinuta sam 😢

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:14

pepica07

Marija1994

Tratinčica123

…Ovaj forum nažalost postaje puno "teži" od same borbe za dobiti dijete..🙁😔

Ja cak razmisljam da napustim forum, ovo se pretvorilo u apsurd, da ce meni neko tko me ne zna govorit da necu imat djecu pa to je van svake pameti, ne treba mi to, takva negativa, njoj treba egzorcist

Ista stvar. Voljela sam dolaziti na forum, uključiti se kada osjetim potrebu, a sada kada dođem mislima potonem. Sretno drage cure, žene u ispunjenju vaših želja. Ostanite pozitivne i kada vam je najteže, postoje ljudi koji su uvijek uz vas i to je najbitnije. Ovaj forum teško opstaje uz ovakav način komunikacije. Želim vam svu sreću u životu, a možda nas životni put nekad opet poveže. 😊

Ajde balavice kani se foruma i seksaj se i opijaj.🤣 Byeee 🙋🏼‍♀️

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:16

Vi idete s foruma kao da je ovo jedina tema? Imate temu za umjetnu i za trudnice..... oh wait a minute, niste trudne....🤣🤣
    Iako garawa moze slobodno na temu za umjetnu 🐧🐧🤷🏼‍♀️

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:18

"Sretno drage cure, žene u ispunjenju vaših želja. Ostanite pozitivne i kada vam je najteže, postoje ljudi koji su uvijek uz vas i to je najbitnije."

Koji krinđ 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:26

palma5

Kamilica2

palma5

Kamilica2

palma5

Kamilica2

palma5

Jedina zmija ovde si ti kamilice sreco…
    Ove zenice imaju previse iskustva kao i ja sama da nam neka jadnica poput tebe truje mozak😙 ovde se pisaju trakice love ovulacije djele iskustva i zeli djete…na ne jedu se govna👋
    Zamisli na temi lovci na ovulaciju se pisaju trakice bas zanimljivo🤦‍♀️

Ajde balavice kani se ćorava posla . S 23 godine pišaš trakice umjesto da se opijaš i seksaš okolo. I studiraš. Jadnice 🤣🤣

Jadnica si sama bas mi te zao🤣🤣
    Hvala sta brines za moj seksualni zivot,savrsen je u svakom slucaju bolji nego tvoj 🤣🤣…imam muza hvala bogu kojem se dize kako god ja pozelim tako da seksamo se svaki dan po 2 3 puta najmanje,volimo i u prirodi i u krevetu i u moru svasta probavamo i istrazujemo🥰
    Takoder pijem izlazim ludujem i dobro se provodim,ima 2 dana sam se vratila sa Zrca na kojem je bilo ludo i nezaboravno…🥂🎉
    Skolu sam takoder zavrsila hvala sto brines sam svoj gazda imam svoju firmu preko 2 godine…😙😇
    I nadam se uskoro i trudna tako da sam onda ispunjenja na svim poljima koja sam si zacrtala…😇😇
    A ti si samo jedna obicna luzerica jadna i bjedna👋👋👋

Neka si ti to sve napisala, samo si mi dokazala kolika si nedojebana balavica. 🤣A jaaaadna 🤗

Nedojebana si jedino ovde ti🤣🤣
    Kazem ti imam muza seksa mi nikako nemoze falit😍
    Sama si sebi umislila da vodis zivot kojeg nemas i pises ovde teska sranja o nekom idilcnom zivotu kojeg gledas samo na televiziji…prazna si strasno…luzerice jedna obicna🤣🤣

🤣🤣🤣Ma bravo, sa svakim novim postom potvrđuješ da si nezrela balavica.👏🤗 Samo nastavi🤣🤣
    Nadam se da nećeš uskoro zatrudnjeti. Takvo derište ne može bit dobra mater. Odrasti prvo 🤗

Hahahah kako si jadna i bjedna mati mila🤣🤣
    Deriste ovde si jedino ti…neodgojena jadna prazna nedojebana tuzna psihopata🤣🤣
    A ja molim dragoga Boga da ja i svaka zenica ovde osim tebe u skorije vrime ugledamo plusic❤️
    Toliko bljuvotine pises da je to strasno…
    A ja cu itekako bit ne dobra nego savresna majka svojoj djeci i jedva cekam🥰 ako Bog da da vec kroz 7 dana dobijem plusic na testu🍀🤞❤️🥰
    Ali ima Boga!Za svaku gadariju ces duplo platit nesretnice jedna😙😙

🤣🤣🤣🤣I ja se isto molim da ne ugledam plusić🤣
    A ni ti ga nećeš ugledati uskoro, vidjet ćeš 🤗🤗
    Sjetit ćeš se ti kamilice 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:27

Palma  tebi ne bi dala ovce čuvat, a makar djecu 
      🤣

Garawa¤
    08. Kolovoz 2022. 21:28

Kamilica2

Iako garawa moze slobodno na temu za umjetnu 🐧🐧🤷🏼‍♀️

Čekam tebe srce.. skupa ćemo tamo.  
    Sigurna sam da će te lijepo dočekati ❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.