Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 23:21

Lulamira

Kamilica2

Pozdrav Hope i Kejsy, najvećim legendama ovog foruma 🤗 ovo sve drugo je čemer i jad 🤣

Kami, Hope te bas iznapadala. Prelistaj opet stare postove. 😎

Je radi nekih drugih stvari. Ali uvijek je bila puna razumijevanja i dobronamjerna. Kejsy takodjer.

• Lulamira
    08. Kolovoz 2022. 23:22

Kamilica2

Lulamira

Kamilica2

Pozdrav Hope i Kejsy, najvećim legendama ovog foruma 🤗 ovo sve drugo je čemer i jad 🤣

Je radi nekih drugih stvari. Ali uvijek je bila puna razumijevanja i dobronamjerna. Kejsy takodjer.

I to bas radi gluposti. Samo zato sto si rekla “vjestacka”. 

• Lulamira
    08. Kolovoz 2022. 23:23

Dobronamjernost im ne mozemo oduzeti. Bile su. 

• Lulamira
    08. Kolovoz 2022. 23:25

Samo me interesuje jedna stvar? Sta su one tebi konkretno uradile da se svetis svim zenama koje se jave na forum?

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 23:26

Lulamira

Kamilica2

Lulamira

Kamilica2

I to bas radi gluposti. Samo zato sto si rekla “vjestacka”.

Rekla sam umjetna 🤣🤣 nije me ona sama zbog toga napadala pa joj ne zamjeram. Bila je uvijek korektna prema meni. 

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 23:29

Lulamira

Samo me interesuje jedna stvar? Sta su one tebi konkretno uradile da se svetis svim zenama koje se jave na forum?

Ne osvećujem se ja njima. One su samo kolateralne žrtve. 🤭 I zbog toga što ih brane, a pojma nemaju kakve su gadosti iste pisale. Ne volim ulizice. 🤣

• Lulamira
    08. Kolovoz 2022. 23:41

Kamilica2

Lulamira

Ne osvećujem se ja njima. One su samo kolateralne žrtve. 🤭 I zbog toga što ih brane, a pojma nemaju kakve su gadosti iste pisale. Ne volim ulizice. 🤣

Jesi li se dovoljno osvetila? 

• Lulamira
    08. Kolovoz 2022. 23:45

Branilo bi ih svako razumno bice, ocito je da samo ti nisi svjesna tezine svojih rijeci. 
    Ili volis uvrede, taj sado mazo stil. 

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 23:51

Lulamira

Branilo bi ih svako razumno bice, ocito je da samo ti nisi svjesna tezine svojih rijeci.

Ovo je virtualni svijet. Uvrede ne znače ništa jer ne znamo tko je iza ovih slova. I ne mogu nas povrijediti neka slova iza kojeg se krije netko tko pojma nema tko smo i što smo. Niti ja poznajem tebe niti ti mene. Kužiš? S tim da ja ne vrijeđam nikoga na osobnoj razini. I ne mogu jer je ovo virtualni svijet.  Samo se sprdam sa onim što se tu piše. That's all. A sve ponukana s tim kako su se neke tu odnosile prema meni. Bez ikakvog povoda. 🤗

• Lulamira
    08. Kolovoz 2022. 23:53

Kamilica2

Lulamira

Ovo je virtualni svijet. Uvrede ne znače ništa jer ne znamo tko je iza ovih slova. I ne mogu nas povrijediti neka slova iza kojeg se krije netko tko pojma nema tko smo i što smo. Niti ja poznajem tebe niti ti mene. Kužiš? S tim da ja ne vrijeđam nikoga na osobnoj razini. I ne mogu jer je ovo virtualni svijet. Samo se sprdam sa onim što se tu piše. That's all. A sve ponukana s tim kako su se neke tu odnosile prema meni. Bez ikakvog povoda. 🤗

Znaci da si i ti bila povrijedjena cim imas potrebu da to vracas? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.