Kamilice ali tko si ti da ti njima govoris da one odu s foruma na kojem su nekim razlogomā¦logicnije je da ti odes s foruma na kojem si samo jer ti je zivot jadan i nemas nijednu zanimaciju nego ide psovat i vrijedat zene koje se po nekoliko godina bore s ostvarenjem trudnoce na ovaj ili onaj nacin..koje su prosle xy biokemiskih trudnoca i xy spontanih,koje imaju svakave zivotne price i nedaceā¦
Mislim da tvoje ponasanje stvarno previse govori o tebi i tvom zivotuā¦dosta je citat tvoje komentare da dodes do zakljucka da iza ekrana stoji jako tuzna nesretna i potistena zenica koja se na ovaj ili onaj nacin u zivotu razocarala i od svega toga postala jako frustrirana depresivnaā¦ja ti od srca zelim da nades neki smisao zivota da svoje misli usmjeris na ljepe pozitivne i vesele stvari i da ti zivot vise nebude tmuran i turoban nego da dobije novo ruho sjaj i veslješ
Balavice, ne kužiÅ” da trollovima nije bitno Å”to virtualni ÄovjeÄuljci misle o mom profilu? š¤£š¤£š¤£
A jalove babe Äu zajebavati tu dok mi
Balavica oke,ali sa puno vise mozga postovanja sretnijim i ispunjenim zivotomšš
Eto vidis kakva si,kako te nije sram takve stvari govoritā¦iskreno sve sta si rekla ovim divnim zenicama ovde zelim da ti se duplo vratiā¦
Ženicama? Sve zmije od reda š¤£š¤£š¤£
Jadna naivna balavica š¤
O Äemu bi vi pisale da vam nema mene?š¤£
Samo tko je kad piÅ”ao trakice. Ja sam vam jedina zanimacija tu š¤£š¤£š¤£
...Ovaj forum nažalost postaje puno "teži" od same borbe za dobiti dijete..šš
Trudimo se od 9/21.
š±āāļø24- PCOS, šāāļø28- Azzospermia, mTese ā
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22š„/--10 odliÄnih š§
08.08. FET- 1 blastica - + na testiÄu 4dpt
ā¢Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka š
ā¦Ovaj forum nažalost postaje puno "teži" od same borbe za dobiti dijete..šš
TeÅ”ko je piÅ”ati trakice svaki dan, suosjeÄam š¤£š¤£š¤£
A kad je teÅ”ko najbolje da odeÅ” s foruma š¤
Ja bi se ubacila s jednom miÅ”lju. Meni je vrlo indikativno Å”to žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. ZnaÄi žena je doslovno stvorena, roÄena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje⦠Truje sebe, svoj um, svoje tijelo⦠Hm! ZaÅ”to?
Vrlo indikativno.
Tuko, to sam sve izmiÅ”ljala š¤£š¤£š¤£
Nikad te nijednom rijeÄju nisam uvrijedila.
Samo ovo puno govori o tebi.
Dijete drago, nadam se da ÄeÅ” u životu napokon pronaÄi tu ljubav i pažnju koja Äe te donekle iscijeliti
Hvala na komplimentu, ti si jedina pogodila moje prave godine š¤£š¤£
Da, roÄena prije 39 godina. Ali u mnogim aspektima osobnosti ÄiniÅ” se⦠zanemareno dijete.
Npr., moje dijete od 5 godina bi se ispriÄalo da sam mu rekla da me je uvrijedio neÄime. Sam, ima razvijenu empatiju za svoju dob.
Mah⦠Äemu?!
Ne želim dalje trovat svoje misli, jer svaka ona ružna misao, djelo, rijeÄ - ma kako mi za nju mislili da je "virtualna", samo zezanje nekoga itd., na kraju truje nas same. Tijelo i um ne prave razliku izmeÄu misli i onoga Å”to se zaista dogaÄa. Umu je sve stvarno.
Btw stvarno mi te zao ako imaÅ” veÄ dijete a ideÅ” na umjetnu. To ti je grijeh, znaÅ” to? š¤£š¤
Nek ti i dalje bude žao. Jako.Ā
Jadna sam. Neuka. Neispunjena. Nevoljena. ZloÄesta. OgorÄena. Nesretna. Imam muža. Grozan je. Imat Äu troje djece. Ne znaÅ” koje Äe bit gore od kojeg. Imam posao. Grozan. Živim u teÅ”kom grijehu.
Hm, imaÅ” pravo, trebala bi se od sad poÄet svaÄat svaki dan na forumu i dokazat svim ženama ovdje da nije tako.Ā
š¤¦āāļø
š°34,
š¤µ37,
2 x vanmaterniÄka,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste š beta 25.7. š¤š¤š¤ 8.dpt - plus ko kuÄa š, 12. dpt beta 508š, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ā¤ļø i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Nije hehehš na svakoj trakici sam si napisala Kamilica i onda kad ju popiÅ”kim uopÄe mi nije teÅ”koš
Trudimo se od 9/21.
Ja bi se ubacila s jednom miÅ”lju. Meni je vrlo indikativno Å”to žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. ZnaÄi žena je doslovno stvorena, roÄena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje⦠Truje sebe, svoj um, svoje tijelo⦠Hm! ZaÅ”to?
Vrlo indikativno.
Dijete drago, nadam se da ÄeÅ” u životu napokon pronaÄi tu ljubav i pažnju koja Äe te donekle iscijeliti
Da, roÄena prije 39 godina. Ali u mnogim aspektima osobnosti ÄiniÅ” se⦠zanemareno dijete.
Npr., moje dijete od 5 godina bi se ispriÄalo da sam mu rekla da me je uvrijedio neÄime. Sam, ima razvijenu empatiju za svoju dob.
Mah⦠Äemu?!
Ne želim dalje trovat svoje misli, jer svaka ona ružna misao, djelo, rijeÄ - ma kako mi za nju mislili da je "virtualna", samo zezanje nekoga itd., na kraju truje nas same. Tijelo i um ne prave razliku izmeÄu misli i onoga Å”to se zaista dogaÄa. Umu je sve stvarno.
Btw stvarno mi te zao ako imaÅ” veÄ dijete a ideÅ” na umjetnu. To ti je grijeh, znaÅ” to? š¤£š¤
Nek ti i dalje bude žao. Jako.
Jadna sam. Neuka. Neispunjena. Nevoljena. ZloÄesta. OgorÄena. Nesretna. Imam muža. Grozan je. Imat Äu troje djece. Ne znaÅ” koje Äe bit gore od kojeg. Imam posao. Grozan. Živim u teÅ”kom grijehu.
Hm, imaÅ” pravo, trebala bi se od sad poÄet svaÄat svaki dan na forumu i dokazat svim ženama ovdje da nije tako.
š¤¦āāļø
Pa jadna si Äim si na ovom forumu i Äim ideÅ” na umjetnu š¤£š¤£š¤£
Nije hehehš na svakoj trakici sam si napisala Kamilica i onda kad ju popiÅ”kim uopÄe mi nije teÅ”koš
Kamilica je zdrava, samo ti napiÅ”i i piÅ”aj š¤
Vrlo indikativno.
Mah⦠Äemu?!
Ona ti uopÄe ne razumije napisano. Ja sam ju pokuÅ”avala razumijeti i objasniti joj gdje su joj greÅ”ke u komunikaciji na forumu proteklu godinu, zaÅ”to nije prihvaÄena, ali ne vrijedi. Toliko je zapravo jadna u svom životu da na ovaj naÄin iskazuje tu silnu frustraciju, krijuÄi se iza anonimnog nicka, jer zapravo duboko u sebi zna da grijeÅ”i, ali joj ego ne dopuÅ”ta da prizna sama sebi.
Ma sve je tako kako ti kažeÅ”.š¤ Ali ja Äu vas i dalje zajebavati. A vi Äete se i dalje upecati š¤£š¤£š¤£
Ja cak razmisljam da napustim forum, ovo se pretvorilo u apsurd, da ce meni neko tko me ne zna govorit da necu imat djecu pa to je van svake pameti, ne treba mi to, takva negativa, njoj treba egzorcist
Daj da se prije napuÅ”tanja barem nekako povežemo.. mogle bi biti u kontaktu? š¤š¤
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji