Eh da i ja stavim koju slikicu 😂 Da li je sad ovo pik ili ne 🤔, zadnje dvije trakice su rađene u isto vrijemehttps://ibb.co/yPP3y2x .. I da dotičnu osobu samo ignore, ne vrijedi uopce trositi vrijeme na takve osobe..
A nu ove, nu🤣🤣
Eh da i ja stavim koju slikicu 😂 Da li je sad ovo pik ili ne 🤔, zadnje dvije trakice su rađene u isto vrijemehttps://ibb.co/yPP3y2x .. I da dotičnu osobu samo ignore, ne vrijedi uopce trositi vrijeme na takve osobe..
Hm.. na žutoj je peak.. pak na ovoj drugoj ne.. na njoj će možda sutra 🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
🤔🤔 kako je moguće da tema sad ima 497 stranica, a maloprije je pisalo 502 stranica?
Marija obrisala profil.. svi njeni postovi su se maknuli.
Vjerojatno, to.
Ajde je ti slijedi 🤣🤣 bit će vam super na fejsu .😍 Samo vas par po cijele dane pisat o trakicama . Bez kamilice 🤗
Kamilice,
Nisi bila ovakva, sta ti se desilo?
Eto ti si svjedok šta bully/bitches naprave od jedne dobrice 🤣 i kad mi nakon svega jedna Sayuri kaže da sam zločesta, ona koja je sijala otrov na svakoj temi. A sad svi imaju kolektivnu amneziju. 🤣 Čak je imala neki avatar za ukakit se, iz noćne more…brrrr….kad se sjetim. 😨I ti se sjećaš🤗
Hajde sad opet budi dobrica, pa izgladi situaciju. Mozes ti to. 💪🏽
Pozdrav Hope i Kejsy, najvećim legendama ovog foruma 🤗 ovo sve drugo je čemer i jad 🤣
Kamilice,
Eto ti si svjedok šta bully/bitches naprave od jedne dobrice 🤣 i kad mi nakon svega jedna Sayuri kaže da sam zločesta, ona koja je sijala otrov na svakoj temi. A sad svi imaju kolektivnu amneziju. 🤣 Čak je imala neki avatar za ukakit se, iz noćne more…brrrr….kad se sjetim. 😨I ti se sjećaš🤗
A ne mogu se vratit u taj mode. Uništili su dobru Kamilicu 😢
Hm.. na žutoj je peak.. pak na ovoj drugoj ne.. na njoj će možda sutra 🤞
Vidjet cu bas sutra sta ce biti.. iako me boli malo desni jajnik..
Kamilice,
A ne mogu se vratit u taj mode. Uništili su dobru Kamilicu 😢
Regenerisi se. 🤣
🤔🤔 kako je moguće da tema sad ima 497 stranica, a maloprije je pisalo 502 stranica?
Marija obrisala profil.. svi njeni postovi su se maknuli.
Vjerojatno, to.
Ajde je ti slijedi 🤣🤣 bit će vam super na fejsu .😍 Samo vas par po cijele dane pisat o trakicama . Bez kamilice 🤗
Ne mogu ja bez tebe.. ti si kao droga 😉
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav Hope i Kejsy, najvećim legendama ovog foruma 🤗 ovo sve drugo je čemer i jad 🤣
Kami, Hope te bas iznapadala. Prelistaj opet stare postove. 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji