Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:43

Marija1994

Tratinčica123

…Ovaj forum nažalost postaje puno "teži" od same borbe za dobiti dijete..🙁😔

Ja cak razmisljam da napustim forum, ovo se pretvorilo u apsurd, da ce meni neko tko me ne zna govorit da necu imat djecu pa to je van svake pameti, ne treba mi to, takva negativa, njoj treba egzorcist

Tebi triba šamar 🤣🤣 ajde napusti forum i svima napravi uslugu 🤗

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:44

palma5

Jedina zmija ovde si ti kamilice sreco…
    Ove zenice imaju previse iskustva kao i ja sama da nam neka jadnica poput tebe truje mozak😙 ovde se pisaju trakice love ovulacije djele iskustva i zeli djete…na ne jedu se govna👋
    Zamisli na temi lovci na ovulaciju se pisaju trakice bas zanimljivo🤦‍♀️

Ajde balavice kani se ćorava posla . S 23 godine pišaš trakice umjesto da se opijaš i seksaš okolo. I studiraš. Jadnice 🤣🤣

Tratinčica123

palma5

Ove zenice imaju previse iskustva kao i ja sama da nam neka jadnica poput tebe truje mozak😙 ovde se pisaju trakice love ovulacije djele iskustva i zeli djete…na ne jedu se govna👋

Ma ona je u glavi stalno na nekom drugom forumu..
    Forum " iskustva s Ultre 2022"..😂
    Pobrkala se mala.. 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Kamilica2

Tratinčica123

Marija1994

Tratinčica123

Ja cak razmisljam da napustim forum, ovo se pretvorilo u apsurd, da ce meni neko tko me ne zna govorit da necu imat djecu pa to je van svake pameti, ne treba mi to, takva negativa, njoj treba egzorcist

Daj da se prije napuštanja barem nekako povežemo.. mogle bi biti u kontaktu? 🤗🤗

Nisi mi napeta, sorry 🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:45

Povežite se luzerice, Ionako trazite prije na forumu 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:47

Simba  rekla si da su ti došli mamica i tatica iz Njemačke. Ajde druži se s njima umjesto da visiš na forumu. 🤗

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:49

Neće nijedna od vas luzerica otići s foruma. Forum je vaš život 🤣🤣🤣

Tratinčica123
    08. Kolovoz 2022. 21:00

Marija1994

Tratinčica123

Marija1994

Tratinčica123

Daj da se prije napuštanja barem nekako povežemo.. mogle bi biti u kontaktu? 🤗🤗

To sam si i ja mislila, bas si mi draga 😊🤗 ali ne znam kako da ne ostavljamo tu kontakt..

Ajde javi mi se na ovaj e-mail 
    tratincica1234dd@gmail.com 
    Kad se javiš, napisi da jesi 🤗🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:02

palma5

Kamilica2

palma5

Ajde balavice kani se ćorava posla . S 23 godine pišaš trakice umjesto da se opijaš i seksaš okolo. I studiraš. Jadnice 🤣🤣

Jadnica si sama bas mi te zao🤣🤣
    Hvala sta brines za moj seksualni zivot,savrsen je u svakom slucaju bolji nego tvoj 🤣🤣…imam muza hvala bogu kojem se dize kako god ja pozelim tako da seksamo se svaki dan po 2 3 puta najmanje,volimo i u prirodi i u krevetu i u moru svasta probavamo i istrazujemo🥰
    Takoder pijem izlazim ludujem i dobro se provodim,ima 2 dana sam se vratila sa Zrca na kojem je bilo ludo i nezaboravno…🥂🎉
    Skolu sam takoder zavrsila hvala sto brines sam svoj gazda imam svoju firmu preko 2 godine…😙😇
    I nadam se uskoro i trudna tako da sam onda ispunjenja na svim poljima koja sam si zacrtala…😇😇
    A ti si samo jedna obicna luzerica jadna i bjedna👋👋👋

Neka si ti to sve napisala, samo si mi dokazala kolika si nedojebana balavica. 🤣A jaaaadna 🤗

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 21:03

palma5

Tratinčica123

palma5

Ma ona je u glavi stalno na nekom drugom forumu..
    Forum " iskustva s Ultre 2022"..😂
    Pobrkala se mala..

Zena je probisvjet kakvog nema hahhahah stvarno neznanm dokle seze ljutska glupost…zar ti toliko moze bit dosasno i prazno u zivotu da trolujes i zlostavljas zene ma forumu koje se bore za djete🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bore se? 🤣🤣 A šta ti pišeš o meni?  Probaj me ignorirati balavice balava 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.