Pozz cure, moj pik će biti sutra 😁
Evo trakice sadhttps://ibb.co/GtbskJK
Anchyyy bas mi je zao da si imala teško djetinjstvo, ali dobit ćete i vi vaše malo čudo ❤
Bome, koja razlika u trakicama.. bas nam slikaj obe i kad zelena bude pik… i sad u akciju 😉
Jalova, kad ćeš ti pišat trakice?? 🤣🤣🤣🤣
U cetvrtak 😉 ne boj se, objavit cu svima. Neces propustiti pa mozes mirno spavati do tada. Necu uskratit malo veselja mentalno ograničenoj osobi, kad je to jedino sto ju veseli, nisam takva osoba… 😘
Uskrati nam svima slobodno. 🤭Nikoga ne zanima kad će jalova vlajina pišat.🤣 Ionako nikad nećeš rodit. Okani se ćorava posla i izbriši profil 🤣🤣🤣
Zasto onda pitas kad cu pisati?! 😂😂😂 Ajme nemogu stvarno vise vodit 'razgovore' na tvojoj razini, nisam vise u 1.b razredu. Smisli nesto pametno i argumentirano da se mozemo posteno prepirati, ovo nije napeto…
Ajde bok 😘😘😘😘
Pitam jer te zajebavam tuko 🤣🤣
Ajme ne 😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Jos da shvacas da ti odgovaramo jer si ti ta kojom se mi dobacujemo ko sa starom ofucanom loptom koju niko nece di bi ti kraj bia, direktorice svemira. Pomalo, doc ce do tintare….
Ja samo želim paznju što mi vi stalno pružate. 😍😍😍Ja se obožavam s vama loptati. 🤗Štraco vlaška 🤣🤣 ajde čeka te tvoj šonjo....🤗
Kakva muka je pišat trakice? 🤣🤣🤣
A to što radite s umjetnom torturu svom tijelu i umu iz bolesne želje/opsesije da rodite ste same krive.🤗
Tebi garawa nema pomoći. Vjerujem da nikad više nećeš bit trudna jer osim što si stara i u menopauzi, vjerujem da ti Bog nije namijenio treće dijete s trećim muzem. To je kazna jer si se tri puta udavala ... 🤭Ti bi isto kruha pored pogače. Uz dvoje djece i trećeg muža ti bi u 40-ima i treće dijete.. ..E neće moći🤣🤣🤣
Savjetovala bi ti da radije posvojiš neko siroče, ali to i dalje neće bit dijete tvog muža. Tako da ti ne gine da te on ostavi radi mlađe koja će mu roditi dijete. Sorry 🤭. Malo njih će pristati na brak s tuđom djecom, a da nema svoje. 🤗
Neću napustiti forum dok god su one na forumu . kad one odu u zatvorenu grupu na fejsu tek tada mozda odem i ja s foruma. 🤭
A što se uvreda tiče, nisu ni one meni ostale dužne.🤗 Sve je dokumentirano 🤣
Znači , znate što vam je činiti ako vam smetam. Garawa, sayuri, simba, kiki i ostale, otvorite sebi grupu na fejsu. Ja vam tamo sigurno neću smetat 🤣
Ja bi se ubacila s jednom mišlju. Meni je vrlo indikativno što žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje... Truje sebe, svoj um, svoje tijelo... Hm! Zašto?
Vrlo indikativno.
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
A ti si sebi umislila da si bitna i da nam smetaš.. oooo srce drago..
Ako do sada nisi naučila.. da nije bitno što se priča..u ovom slučaju piše.. nego TKO priča..piše..
Nema toga što ti možeš napisati a da nas uvrjediš ❤️❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ako do sada nisi naučila.. da nije bitno što se priča..u ovom slučaju piše.. nego TKO priča..piše..
Pa šta mi onda odgovaraš? Probaj me ignorirati ako možeš.🤗 Nijedna od vas to ne može. Što znači da vas bocnem u žicu. 🤣🤣🤣
Uostalom, svaki dan me molite da odem s foruma. 😂
Ja bi se ubacila s jednom mišlju. Meni je vrlo indikativno što žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje… Truje sebe, svoj um, svoje tijelo… Hm! Zašto?
Vrlo indikativno.
Tuko, to sam sve izmišljala 🤣🤣🤣
Pa šta mi onda odgovaraš? Probaj me ignorirati ako možeš.🤗 Nijedna od vas to ne može. Što znači da vas bocnem u žicu. 🤣🤣🤣
Uostalom, svaki dan me molite da odem s foruma. 😂
Ja sam na ovoj temi samo zbog tebe ❤️❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji