Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:07

Nego jadna garawa iako je prije nekoliko dana rekla da će izbrisati profil i otići s foruma jer viÅ”e me ne može gledati, eto ti nje sutradan nazad 🤣🤣🤣🤣
    Nije izdržala bez foruma. Å to samo dovoljno govori o činjenici koliko jadne živote te žene vode. I koliko im ovaj forum znači. A jaaaadneeee šŸ¤—šŸ¤—

• EvaEva
    08. Kolovoz 2022. 20:09

Kamilica2

EvaEva

Ja bi se ubacila s jednom miÅ”lju. Meni je vrlo indikativno Å”to žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje… Truje sebe, svoj um, svoje tijelo… Hm! ZaÅ”to?
    Vrlo indikativno.

Tuko, to sam sve izmiŔljala 🤣🤣🤣

Nikad te nijednom riječju nisam uvrijedila.Ā 
    Samo ovo puno govori o tebi.Ā 

Dijete drago, nadam se da ćeÅ” u životu napokon pronaći tu ljubav i pažnju koja će te donekle iscijeliti

šŸ‘°34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste šŸ‘‰ beta 25.7. šŸ¤žšŸ¤žšŸ¤ž 8.dpt - plus ko kuća šŸ˜‚, 12. dpt beta 508šŸ‘Œ, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ā¤ļø i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:11

EvaEva

Kamilica2

EvaEva

Ja bi se ubacila s jednom miÅ”lju. Meni je vrlo indikativno Å”to žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje… Truje sebe, svoj um, svoje tijelo… Hm! ZaÅ”to?
    Vrlo indikativno.

Nikad te nijednom riječju nisam uvrijedila.
    Samo ovo puno govori o tebi.

Dijete drago, nadam se da ćeÅ” u životu napokon pronaći tu ljubav i pažnju koja će te donekle iscijeliti

Hvala na komplimentu, ti si jedina pogodila moje prave godine 🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:15

Sayuri:
    "Ona nema djece jer ih NIJE HTJELA, nikakvu borbu ona nije prosla…"

Niste sve glupe, ispričavam se, sayuri je skužila da trollam joÅ” lanišŸ‘ 🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:20

palma5

Kamilice ali tko si ti da ti njima govoris da one odu s foruma na kojem su nekim razlogom…logicnije je da ti odes s foruma na kojem si samo jer ti je zivot jadan i nemas nijednu zanimaciju nego ide psovat i vrijedat zene koje se po nekoliko godina bore s ostvarenjem trudnoce na ovaj ili onaj nacin..koje su prosle xy biokemiskih trudnoca i xy spontanih,koje imaju svakave zivotne price i nedace…
    Mislim da tvoje ponasanje stvarno previse govori o tebi i tvom zivotu…dosta je citat tvoje komentare da dodes do zakljucka da iza ekrana stoji jako tuzna nesretna i potistena zenica koja se na ovaj ili onaj nacin u zivotu razocarala i od svega toga postala jako frustrirana depresivna…ja ti od srca zelim da nades neki smisao zivota da svoje misli usmjeris na ljepe pozitivne i vesele stvari i da ti zivot vise nebude tmuran i turoban nego da dobije novo ruho sjaj i veslješŸ˜™

Balavice, ne kužiÅ” da trollovima nije bitno Å”to virtualni čovječuljci misle o mom profilu? 🤣🤣🤣
    A jalove babe ću zajebavati tu dok mi ne dosadi šŸ¤—

• EvaEva
    08. Kolovoz 2022. 20:24

Kamilica2

EvaEva

Kamilica2

EvaEva

Vrlo indikativno.

Da, rođena prije 39 godina. Ali u mnogim aspektima osobnosti činiÅ” se... zanemareno dijete.Ā 
    Npr., moje dijete od 5 godina bi se ispričalo da sam mu rekla da me je uvrijedio nečime. Sam, ima razvijenu empatiju za svoju dob.

Mah... Čemu?! 
    Ne želim dalje trovat svoje misli, jer svaka ona ružna misao, djelo, riječ - ma kako mi za nju mislili da je "virtualna", samo zezanje nekoga itd., na kraju truje nas same. Tijelo i um ne prave razliku između misli i onoga Å”to se zaista događa. Umu je sve stvarno.Ā 

šŸ‘°34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste šŸ‘‰ beta 25.7. šŸ¤žšŸ¤žšŸ¤ž 8.dpt - plus ko kuća šŸ˜‚, 12. dpt beta 508šŸ‘Œ, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ā¤ļø i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

Garawa¤
    08. Kolovoz 2022. 20:25

Kamilica2

Nego jadna garawa iako je prije nekoliko dana rekla da će izbrisati profil i otići s foruma jer viÅ”e me ne može gledati, eto ti nje sutradan nazad 🤣🤣🤣🤣
    Nije izdržala bez foruma. Å to samo dovoljno govori o činjenici koliko jadne živote te žene vode. I koliko im ovaj forum znači. A jaaaadneeee šŸ¤—šŸ¤—

Shvatila sam da ne mogu bez tebe.Ā  .toliko si mi srcu prirasla..
    Molim te samo da se svaki dan javljaÅ”, da znam da si dobro.. nemoj samo od petka do petka.. dugo je to biti u neznanju kako si mi ti ā¤ļøā¤ļø

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø
    PokuÅ”aji za 3 sreću šŸ¤žšŸ¤ž
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:27

EvaEva

Kamilica2

EvaEva

Kamilica2

EvaEva

Vrlo indikativno.

Da, rođena prije 39 godina. Ali u mnogim aspektima osobnosti činiÅ” se… zanemareno dijete.
    Npr., moje dijete od 5 godina bi se ispričalo da sam mu rekla da me je uvrijedio nečime. Sam, ima razvijenu empatiju za svoju dob.

Mah… Čemu?!
    Ne želim dalje trovat svoje misli, jer svaka ona ružna misao, djelo, riječ - ma kako mi za nju mislili da je "virtualna", samo zezanje nekoga itd., na kraju truje nas same. Tijelo i um ne prave razliku između misli i onoga Å”to se zaista događa. Umu je sve stvarno.

Stvarno misliŔ da a imam 39 godina? A jaaaadna 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:28

_

Kamilica2

Shvatila sam da ne mogu bez tebe. .toliko si mi srcu prirasla..
    Molim te samo da se svaki dan javljaÅ”, da znam da si dobro.. nemoj samo od petka do petka.. dugo je to biti u neznanju kako si mi ti ā¤ļøā¤ļø

Nisi mi zanimljiva takva. Budi bitch kakva jesi 🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:30

EvaEva

Kamilica2

EvaEva

Kamilica2

EvaEva

Vrlo indikativno.

Da, rođena prije 39 godina. Ali u mnogim aspektima osobnosti činiÅ” se… zanemareno dijete.

Mah… Čemu?!
    Ne želim dalje trovat svoje misli, jer svaka ona ružna misao, djelo, riječ - ma kako mi za nju mislili da je "virtualna", samo zezanje nekoga itd., na kraju truje nas same. Tijelo i um ne prave razliku između misli i onoga Å”to se zaista događa. Umu je sve stvarno.

Btw stvarno mi te zao ako imaÅ” već dijete a ideÅ” na umjetnu. To ti je grijeh, znaÅ” to? šŸ¤£šŸ¤—

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.