Nego jadna garawa iako je prije nekoliko dana rekla da Äe izbrisati profil i otiÄi s foruma jer viÅ”e me ne može gledati, eto ti nje sutradan nazad š¤£š¤£š¤£š¤£
Nije izdržala bez foruma. Å to samo dovoljno govori o Äinjenici koliko jadne živote te žene vode. I koliko im ovaj forum znaÄi. A jaaaadneeee š¤š¤
Ja bi se ubacila s jednom miÅ”lju. Meni je vrlo indikativno Å”to žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. ZnaÄi žena je doslovno stvorena, roÄena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje⦠Truje sebe, svoj um, svoje tijelo⦠Hm! ZaÅ”to?
Vrlo indikativno.
Tuko, to sam sve izmiÅ”ljala š¤£š¤£š¤£
Nikad te nijednom rijeÄju nisam uvrijedila.Ā
Samo ovo puno govori o tebi.Ā
Dijete drago, nadam se da ÄeÅ” u životu napokon pronaÄi tu ljubav i pažnju koja Äe te donekle iscijeliti
š°34,
š¤µ37,
2 x vanmaterniÄka,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste š beta 25.7. š¤š¤š¤ 8.dpt - plus ko kuÄa š, 12. dpt beta 508š, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ā¤ļø i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Ja bi se ubacila s jednom miÅ”lju. Meni je vrlo indikativno Å”to žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. ZnaÄi žena je doslovno stvorena, roÄena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje⦠Truje sebe, svoj um, svoje tijelo⦠Hm! ZaÅ”to?
Vrlo indikativno.
Nikad te nijednom rijeÄju nisam uvrijedila.
Samo ovo puno govori o tebi.
Dijete drago, nadam se da ÄeÅ” u životu napokon pronaÄi tu ljubav i pažnju koja Äe te donekle iscijeliti
Hvala na komplimentu, ti si jedina pogodila moje prave godine š¤£š¤£
Sayuri:
"Ona nema djece jer ih NIJE HTJELA, nikakvu borbu ona nije proslaā¦"
Niste sve glupe, ispriÄavam se, sayuri je skužila da trollam joÅ” laniš š¤£š¤£
Kamilice ali tko si ti da ti njima govoris da one odu s foruma na kojem su nekim razlogomā¦logicnije je da ti odes s foruma na kojem si samo jer ti je zivot jadan i nemas nijednu zanimaciju nego ide psovat i vrijedat zene koje se po nekoliko godina bore s ostvarenjem trudnoce na ovaj ili onaj nacin..koje su prosle xy biokemiskih trudnoca i xy spontanih,koje imaju svakave zivotne price i nedaceā¦
Mislim da tvoje ponasanje stvarno previse govori o tebi i tvom zivotuā¦dosta je citat tvoje komentare da dodes do zakljucka da iza ekrana stoji jako tuzna nesretna i potistena zenica koja se na ovaj ili onaj nacin u zivotu razocarala i od svega toga postala jako frustrirana depresivnaā¦ja ti od srca zelim da nades neki smisao zivota da svoje misli usmjeris na ljepe pozitivne i vesele stvari i da ti zivot vise nebude tmuran i turoban nego da dobije novo ruho sjaj i veslješ
Balavice, ne kužiÅ” da trollovima nije bitno Å”to virtualni ÄovjeÄuljci misle o mom profilu? š¤£š¤£š¤£
A jalove babe Äu zajebavati tu dok mi ne dosadi š¤
Vrlo indikativno.
Da, roÄena prije 39 godina. Ali u mnogim aspektima osobnosti ÄiniÅ” se... zanemareno dijete.Ā
Npr., moje dijete od 5 godina bi se ispriÄalo da sam mu rekla da me je uvrijedio neÄime. Sam, ima razvijenu empatiju za svoju dob.
Mah... Äemu?!Ā
Ne želim dalje trovat svoje misli, jer svaka ona ružna misao, djelo, rijeÄ - ma kako mi za nju mislili da je "virtualna", samo zezanje nekoga itd., na kraju truje nas same. Tijelo i um ne prave razliku izmeÄu misli i onoga Å”to se zaista dogaÄa. Umu je sve stvarno.Ā
š°34,
š¤µ37,
2 x vanmaterniÄka,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste š beta 25.7. š¤š¤š¤ 8.dpt - plus ko kuÄa š, 12. dpt beta 508š, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ā¤ļø i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Nego jadna garawa iako je prije nekoliko dana rekla da Äe izbrisati profil i otiÄi s foruma jer viÅ”e me ne može gledati, eto ti nje sutradan nazad š¤£š¤£š¤£š¤£
Nije izdržala bez foruma. Å to samo dovoljno govori o Äinjenici koliko jadne živote te žene vode. I koliko im ovaj forum znaÄi. A jaaaadneeee š¤š¤
Shvatila sam da ne mogu bez tebe.Ā .toliko si mi srcu prirasla..
Molim te samo da se svaki dan javljaÅ”, da znam da si dobro.. nemoj samo od petka do petka.. dugo je to biti u neznanju kako si mi ti ā¤ļøā¤ļø
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
PokuÅ”aji za 3 sreÄu š¤š¤
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
Vrlo indikativno.
Da, roÄena prije 39 godina. Ali u mnogim aspektima osobnosti ÄiniÅ” se⦠zanemareno dijete.
Npr., moje dijete od 5 godina bi se ispriÄalo da sam mu rekla da me je uvrijedio neÄime. Sam, ima razvijenu empatiju za svoju dob.
Mah⦠Äemu?!
Ne želim dalje trovat svoje misli, jer svaka ona ružna misao, djelo, rijeÄ - ma kako mi za nju mislili da je "virtualna", samo zezanje nekoga itd., na kraju truje nas same. Tijelo i um ne prave razliku izmeÄu misli i onoga Å”to se zaista dogaÄa. Umu je sve stvarno.
Stvarno misliÅ” da a imam 39 godina? A jaaaadna š¤£š¤£š¤£
Shvatila sam da ne mogu bez tebe. .toliko si mi srcu prirasla..
Molim te samo da se svaki dan javljaÅ”, da znam da si dobro.. nemoj samo od petka do petka.. dugo je to biti u neznanju kako si mi ti ā¤ļøā¤ļø
Nisi mi zanimljiva takva. Budi bitch kakva jesi š¤£
Vrlo indikativno.
Da, roÄena prije 39 godina. Ali u mnogim aspektima osobnosti ÄiniÅ” se⦠zanemareno dijete.
Mah⦠Äemu?!
Ne želim dalje trovat svoje misli, jer svaka ona ružna misao, djelo, rijeÄ - ma kako mi za nju mislili da je "virtualna", samo zezanje nekoga itd., na kraju truje nas same. Tijelo i um ne prave razliku izmeÄu misli i onoga Å”to se zaista dogaÄa. Umu je sve stvarno.
Btw stvarno mi te zao ako imaÅ” veÄ dijete a ideÅ” na umjetnu. To ti je grijeh, znaÅ” to? š¤£š¤
Sortiraj odgovore
Najstariji