Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:44

Savjetovala bi ti da radije posvojiš neko siroče, ali to i dalje neće bit dijete tvog muža. Tako da ti ne gine da te on ostavi radi mlađe koja će mu roditi dijete. Sorry 🤭. Malo njih će pristati na brak s tuđom djecom, a da nema svoje. 🤗

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:52

Neću napustiti forum dok god su one na forumu . kad one odu u zatvorenu grupu na fejsu tek tada mozda odem i ja s foruma. 🤭
    A što se uvreda tiče, nisu ni one meni ostale dužne.🤗 Sve je dokumentirano 🤣
    Znači , znate što vam je činiti ako vam smetam. Garawa, sayuri, simba, kiki i ostale, otvorite sebi grupu na fejsu. Ja vam tamo sigurno neću smetat 🤣

• EvaEva
    08. Kolovoz 2022. 19:58

Ja bi se ubacila s jednom mišlju. Meni je vrlo indikativno što žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje... Truje sebe, svoj um, svoje tijelo... Hm! Zašto? 
    Vrlo indikativno. 

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

Garawa¤
    08. Kolovoz 2022. 19:59

A ti si sebi umislila da si bitna i da nam smetaš.. oooo srce drago..  
    Ako do sada nisi naučila.. da nije bitno što se priča..u ovom slučaju piše.. nego TKO priča..piše.. 
    Nema toga što ti možeš napisati a da nas uvrjediš ❤️❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:04

_

Ako do sada nisi naučila.. da nije bitno što se priča..u ovom slučaju piše.. nego TKO priča..piše..

Pa šta mi onda odgovaraš? Probaj me ignorirati ako možeš.🤗 Nijedna od vas to ne može. Što znači da vas bocnem u žicu. 🤣🤣🤣
    Uostalom, svaki dan me molite da odem s foruma. 😂

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:05

EvaEva

Ja bi se ubacila s jednom mišlju. Meni je vrlo indikativno što žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje… Truje sebe, svoj um, svoje tijelo… Hm! Zašto?
    Vrlo indikativno.

Tuko, to sam sve izmišljala 🤣🤣🤣

Garawa¤
    08. Kolovoz 2022. 20:07

Kamilica2

_

Pa šta mi onda odgovaraš? Probaj me ignorirati ako možeš.🤗 Nijedna od vas to ne može. Što znači da vas bocnem u žicu. 🤣🤣🤣
    Uostalom, svaki dan me molite da odem s foruma. 😂

Ja sam na ovoj temi samo zbog tebe ❤️❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:07

Nego jadna garawa iako je prije nekoliko dana rekla da će izbrisati profil i otići s foruma jer više me ne može gledati, eto ti nje sutradan nazad 🤣🤣🤣🤣
    Nije izdržala bez foruma. Što samo dovoljno govori o činjenici koliko jadne živote te žene vode. I koliko im ovaj forum znači. A jaaaadneeee 🤗🤗

• EvaEva
    08. Kolovoz 2022. 20:09

Kamilica2

EvaEva

Ja bi se ubacila s jednom mišlju. Meni je vrlo indikativno što žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje… Truje sebe, svoj um, svoje tijelo… Hm! Zašto?
    Vrlo indikativno.

Nikad te nijednom riječju nisam uvrijedila. 
    Samo ovo puno govori o tebi. 

Dijete drago, nadam se da ćeš u životu napokon pronaći tu ljubav i pažnju koja će te donekle iscijeliti

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 20:11

EvaEva

Kamilica2

EvaEva

Vrlo indikativno.

Nikad te nijednom riječju nisam uvrijedila.
    Samo ovo puno govori o tebi.

Dijete drago, nadam se da ćeš u životu napokon pronaći tu ljubav i pažnju koja će te donekle iscijeliti

Hvala na komplimentu, ti si jedina pogodila moje prave godine 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani