Savjetovala bi ti da radije posvojiš neko siroče, ali to i dalje neće bit dijete tvog muža. Tako da ti ne gine da te on ostavi radi mlađe koja će mu roditi dijete. Sorry 🤭. Malo njih će pristati na brak s tuđom djecom, a da nema svoje. 🤗
Neću napustiti forum dok god su one na forumu . kad one odu u zatvorenu grupu na fejsu tek tada mozda odem i ja s foruma. 🤭
A što se uvreda tiče, nisu ni one meni ostale dužne.🤗 Sve je dokumentirano 🤣
Znači , znate što vam je činiti ako vam smetam. Garawa, sayuri, simba, kiki i ostale, otvorite sebi grupu na fejsu. Ja vam tamo sigurno neću smetat 🤣
Ja bi se ubacila s jednom mišlju. Meni je vrlo indikativno što žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje... Truje sebe, svoj um, svoje tijelo... Hm! Zašto?
Vrlo indikativno.
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
A ti si sebi umislila da si bitna i da nam smetaš.. oooo srce drago..
Ako do sada nisi naučila.. da nije bitno što se priča..u ovom slučaju piše.. nego TKO priča..piše..
Nema toga što ti možeš napisati a da nas uvrjediš ❤️❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ako do sada nisi naučila.. da nije bitno što se priča..u ovom slučaju piše.. nego TKO priča..piše..
Pa šta mi onda odgovaraš? Probaj me ignorirati ako možeš.🤗 Nijedna od vas to ne može. Što znači da vas bocnem u žicu. 🤣🤣🤣
Uostalom, svaki dan me molite da odem s foruma. 😂
Ja bi se ubacila s jednom mišlju. Meni je vrlo indikativno što žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje… Truje sebe, svoj um, svoje tijelo… Hm! Zašto?
Vrlo indikativno.
Tuko, to sam sve izmišljala 🤣🤣🤣
Pa šta mi onda odgovaraš? Probaj me ignorirati ako možeš.🤗 Nijedna od vas to ne može. Što znači da vas bocnem u žicu. 🤣🤣🤣
Uostalom, svaki dan me molite da odem s foruma. 😂
Ja sam na ovoj temi samo zbog tebe ❤️❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Nego jadna garawa iako je prije nekoliko dana rekla da će izbrisati profil i otići s foruma jer više me ne može gledati, eto ti nje sutradan nazad 🤣🤣🤣🤣
Nije izdržala bez foruma. Što samo dovoljno govori o činjenici koliko jadne živote te žene vode. I koliko im ovaj forum znači. A jaaaadneeee 🤗🤗
Ja bi se ubacila s jednom mišlju. Meni je vrlo indikativno što žena koju je majka rodila u "menopauzi", stara, jalova, jel-imala je 42 kad je NJU rodila, ako se ne varam. Znači žena je doslovno stvorena, rođena, nastala u okolnostima koje toliko ružno pljuje i pljuje i pljuje… Truje sebe, svoj um, svoje tijelo… Hm! Zašto?
Vrlo indikativno.
Nikad te nijednom riječju nisam uvrijedila.
Samo ovo puno govori o tebi.
Dijete drago, nadam se da ćeš u životu napokon pronaći tu ljubav i pažnju koja će te donekle iscijeliti
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Vrlo indikativno.
Nikad te nijednom riječju nisam uvrijedila.
Samo ovo puno govori o tebi.
Dijete drago, nadam se da ćeš u životu napokon pronaći tu ljubav i pažnju koja će te donekle iscijeliti
Hvala na komplimentu, ti si jedina pogodila moje prave godine 🤣🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji