Znam dušo da ne smiješ tamo, zato sam ja ovdje zbog tebe.. 😉
Ja ne idem na umjetnu ni virtualno, fuj 🤣
Ne pratiš uopće što pišem.. samo zbog tebe sam tu..
Nemoj da se moram ponavljati.. joj,joj..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
I garawa prestani mi slati srca, ne stoji ti, pokazi svoje pravo lice 😈
Ili te strah da ne pretjeraš pa te trajno baniraju, a forum je tvoj život 🤣
Zbog tebe bi našla način da dođem.. ne brini se ❤️❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Zbog tebe bi našla način da dođem.. ne brini se ❤️❤️
Ti si tu zbog mene kao što sam ja tu zbog trakica 🤣🤣🤣
A znam da jadna nemaš života pa tu visiš po cijele dane. I godine 🤣
Ti si ovdje zbog pažnje..
Imaš svu moju pažnju.. sve drugo je nebitno. 😉
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Divna si zenica bas divna..😍
Jedva cekam sljedeci tjedan da ti zaljepim sliku pozitivnog testa a isto zelim da se desi svim ovim divnim curama i zenama ovde koliko god one godina imale…ti tu srecu neces nikad osjetit…i bolje…za zenu kao sto si ti bolje da nikad nepostane majka jer sto bi ti djete naucila kako sijat mrznju zlo i bezobrazluk😙😙
A jaaaadna maloumna 🤗🤗
JCure moje drage, ja vas isto napustam, ne mogu vise slusati ovu bolesnicu, unistava svaki razgovor koji lijepo vodimo izmedju sebe , jednostavno je zla rodjena. Aktivna sam na drugom forumu svakako ne mogu sve stizati….ljubim vas sve i zelim vam plusice sto prije, a naravno cim bude kod mene, uletiti cu da javim…
Sve koje zele ostati u kontaktu, imamo mi i grupu, ovo je moj mail: sayurikr@aol.com
Napokon 🥳 nemoj samo otvorit drugi profil 🤣🤣🤣
Hvala na mailu, sad ću lakše saznat tko si 🤣🤗
JCure moje drage, ja vas isto napustam, ne mogu vise slusati ovu bolesnicu, unistava svaki razgovor koji lijepo vodimo izmedju sebe , jednostavno je zla rodjena. Aktivna sam na drugom forumu svakako ne mogu sve stizati….ljubim vas sve i zelim vam plusice sto prije, a naravno cim bude kod mene, uletiti cu da javim…
Sve koje zele ostati u kontaktu, imamo mi i grupu, ovo je moj mail: sayurikr@aol.com
zar ti nisi pisala da radiš na tome da saznaš tko je ona? da radiš u tom sektoru i td? još uvijek čekam. Ili su to bili čorci u prazno?🤔
Sad ti ne mogu dati objasnjenje na to jer ova mala smrda sve cita…ali se radi …
Interpol je obaviješten. A Sayuri IT stručnjakinja radi na tome 🤣🤣🤣🤣
zar ti nisi pisala da radiš na tome da saznaš tko je ona? da radiš u tom sektoru i td? još uvijek čekam. Ili su to bili čorci u prazno?🤔
Misliš stvarno da će se netko bavit s nekim trollovima na forumu za trudnice??? 🤣🤣🤣 Vi ste premijer, predsjednik??? 🤣 A jaaaadne. Još ti i garawa napustite temu, i slavlje moze početi 🥳🎉
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji