JCure moje drage, ja vas isto napustam, ne mogu vise slusati ovu bolesnicu, unistava svaki razgovor koji lijepo vodimo izmedju sebe , jednostavno je zla rodjena. Aktivna sam na drugom forumu svakako ne mogu sve stizati….ljubim vas sve i zelim vam plusice sto prije, a naravno cim bude kod mene, uletiti cu da javim…
Sve koje zele ostati u kontaktu, imamo mi i grupu, ovo je moj mail: sayurikr@aol.com
Napokon 🥳 nemoj samo otvorit drugi profil 🤣🤣🤣
Hvala na mailu, sad ću lakše saznat tko si 🤣🤗
JCure moje drage, ja vas isto napustam, ne mogu vise slusati ovu bolesnicu, unistava svaki razgovor koji lijepo vodimo izmedju sebe , jednostavno je zla rodjena. Aktivna sam na drugom forumu svakako ne mogu sve stizati….ljubim vas sve i zelim vam plusice sto prije, a naravno cim bude kod mene, uletiti cu da javim…
Sve koje zele ostati u kontaktu, imamo mi i grupu, ovo je moj mail: sayurikr@aol.com
zar ti nisi pisala da radiš na tome da saznaš tko je ona? da radiš u tom sektoru i td? još uvijek čekam. Ili su to bili čorci u prazno?🤔
Sad ti ne mogu dati objasnjenje na to jer ova mala smrda sve cita…ali se radi …
Interpol je obaviješten. A Sayuri IT stručnjakinja radi na tome 🤣🤣🤣🤣
zar ti nisi pisala da radiš na tome da saznaš tko je ona? da radiš u tom sektoru i td? još uvijek čekam. Ili su to bili čorci u prazno?🤔
Misliš stvarno da će se netko bavit s nekim trollovima na forumu za trudnice??? 🤣🤣🤣 Vi ste premijer, predsjednik??? 🤣 A jaaaadne. Još ti i garawa napustite temu, i slavlje moze početi 🥳🎉
E da, ako je itko zlo to si ti 😈😈😈🤣🤣🤣
Još kad nadjem vremena pa objavim sve tvoje gadosti koje si pisala lani, da te cure malo bolje upoznaju. Bolje izbriši profil 🤗
🤔🤔 kako je moguće da tema sad ima 497 stranica, a maloprije je pisalo 502 stranica?
To ja brišem 🤣🤣
Nego, jesu živi mamica i tatica? Brinem se da se nisu slupali negdje na putu ne daj Bože 😢
Eh da i ja stavim koju slikicu 😂 Da li je sad ovo pik ili ne 🤔, zadnje dvije trakice su rađene u isto vrijeme https://ibb.co/yPP3y2x .. I da dotičnu osobu samo ignore, ne vrijedi uopce trositi vrijeme na takve osobe..
Kamilice,
Nisi bila ovakva, sta ti se desilo?
Eto ti si svjedok šta bully/bitches naprave od jedne dobrice 🤣 i kad mi nakon svega jedna Sayuri kaže da sam zločesta, ona koja je sijala otrov na svakoj temi. A sad svi imaju kolektivnu amneziju. 🤣 Čak je imala neki avatar za ukakit se, iz noćne more...brrrr....kad se sjetim. 😨I ti se sjećaš🤗
🤔🤔 kako je moguće da tema sad ima 497 stranica, a maloprije je pisalo 502 stranica?
Marija obrisala profil.. svi njeni postovi su se maknuli.
Vjerojatno, to.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Divna si zenica bas divna..😍
Jedva cekam sljedeci tjedan da ti zaljepim sliku pozitivnog testa a isto zelim da se desi svim ovim divnim curama i zenama ovde koliko god one godina imale…ti tu srecu neces nikad osjetit…i bolje…za zenu kao sto si ti bolje da nikad nepostane majka jer sto bi ti djete naucila kako sijat mrznju zlo i bezobrazluk😙😙
A jaaaadna maloumna 🤗🤗
Jedina maloumna i jadna si TI ovde…
Jadnice jadna nadi si zivot i zanimaciju u njemu a ne po cjele dan srat govna ovde na forumu…fuj fuj fuj zao mi sta djelim zrak za kozama poput tebe…prosipas pamet cilog svita umisto da neke stvari koje pises ovde upotrijebis na sebi..kiss kiss
Sramotila si se dovoljno. Sada je vrijeme za spavanje. Nocka 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji