Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:13

kiki13

Kamilica2

kiki13

Aneee

Pozz cure, moj pik će biti sutra 😁
    Evo trakice sadhttps://ibb.co/GtbskJK
    Anchyyy bas mi je zao da si imala teško djetinjstvo, ali dobit ćete i vi vaše malo čudo ❤

Bome, koja razlika u trakicama.. bas nam slikaj obe i kad zelena bude pik… i sad u akciju 😉

Jalova, kad ćeš ti pišat trakice?? 🤣🤣🤣🤣

U cetvrtak 😉 ne boj se, objavit cu svima. Neces propustiti pa mozes mirno spavati do tada. Necu uskratit malo veselja mentalno ograničenoj osobi, kad je to jedino sto ju veseli, nisam takva osoba… 😘

I ne možeš ti meni reć da sam mentalno ograničena nakon šta sam ja vama rekla da ste intelektualno zakinute. Ne ide to tim redom. Samo ispadaš još veća glupača 🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:15

Marija1994

Koji rjecnik vidi se da nema odgoja, bas ju zalim.. eh za osobu od 40 godina, nema ti spasa. Moram reci da mi je iznimno drago da nemas djece Kamilice

Odakle ti da imam 40 godina?🤗  A što se djece tiče, i meni je drago da ih nemam 🤣🤣 a za tebe se nadam da ih isto nećeš nikad imati. Što vjerujem da nećeš 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:17

Kako sam takla jalove jadnice u žicu pa mi sve redom odgovaraju..... awwww 😍
    🤣🤣🤣

Aneee
    08. Kolovoz 2022. 19:19

kiki13

Aneee

Anchyyy bas mi je zao da si imala teško djetinjstvo, ali dobit ćete i vi vaše malo čudo ❤

Bome, koja razlika u trakicama.. bas nam slikaj obe i kad zelena bude pik… i sad u akciju 😉

Da, a zelena kod mene najjači pik će biti najvj prekosutra, ali taj dana računam odmah i da je dan O...a na rozima već sutra pik. 
    Bas mi cudno kako vama naglo dođe pik ili ga čak i propustite...ja danima prije već vidim kad bi moglo 😅
    Ali vama su i redovitiji ciklusi 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    08. Kolovoz 2022. 19:21

A u akciju ćemo tek od sutra hahha jer smo zadnja tri dana previse bili u akciji 🤣🤣 da se malo oporave 😅🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:22

kiki13

Kamilica2

kiki13

Kamilica2

kiki13

Aneee

Jalova, kad ćeš ti pišat trakice?? 🤣🤣🤣🤣

U cetvrtak 😉 ne boj se, objavit cu svima. Neces propustiti pa mozes mirno spavati do tada. Necu uskratit malo veselja mentalno ograničenoj osobi, kad je to jedino sto ju veseli, nisam takva osoba… 😘

Uskrati nam svima slobodno. 🤭Nikoga ne zanima kad će jalova vlajina pišat.🤣 Ionako nikad nećeš rodit. Okani se ćorava posla i izbriši profil 🤣🤣🤣

Zasto onda pitas kad cu pisati?! 😂😂😂 Ajme nemogu stvarno vise vodit 'razgovore' na tvojoj razini, nisam vise u 1.b razredu. Smisli nesto pametno i argumentirano da se mozemo posteno prepirati, ovo nije napeto…
    Ajde bok 😘😘😘😘

Pitam jer te zajebavam tuko 🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:23

Di je garawa? Samo ona fali sa svojim 🐧🐧🐧🐧🐧 da upotpuni klub vas jalovih luzerica 🤣🤣🤣

Aneee
    08. Kolovoz 2022. 19:28

Ja pik računam tek kad je testna tamnija od kontrolne, ali da i meni zna nekad 2 dana biti tako tamno...ali rijetko kad..samo ovaj paket zelenih što imam su mi dosta svjetlije

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Garawa¤
    08. Kolovoz 2022. 19:28

Jedina jalova luzerica ovdje si ti čaju.. očajnice.. 
    Vrag s tobom upravlja.. prekrsti se tu i tamo, nek ti Bog pameti malo makar da.

Vjerujem da će sve ove predivne žene dočekati da drže u naručju svoju bebicu .. nije svima put posut ružama.. za ovu muku nagrada je velika.. žene samo hrabro .. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:32

_

Jedina jalova luzerica ovdje si ti čaju.. očajnice..
    Vrag s tobom upravlja.. prekrsti se tu i tamo, nek ti Bog pameti malo makar da.

Vjerujem da će sve ove predivne žene dočekati da drže u naručju svoju bebicu .. nije svima put posut ružama.. za ovu muku nagrada je velika.. žene samo hrabro ..

S tobom vrag upravlja jer si čisto zlo 🤗
    I jesi se piknula ?🐧 Treći muž još nije dao petama vjetra? 🤣🤣🤣
    Samo hrabro u pišanju žene, velika je to žrtva 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.