Kami,
Sta te je opet obuzelo? Budi dobra.
A iznerviram se kad vidim kako netko kuka zbog toga jer ne može zatrudnjeti. Ne bi da Bože mi prosti ima rak. Zdravlje je najvažnije. Treba biti zahvalan i ispunjen. A ne traziti kruha pored pogače. Manje kuknjave, više uzivati u životu. 🤗
misliš ono kao kad si ti tjednima kukala za tatom koji ima preko 80 god?🤔 Neka si ti sva ispunjena i uživaš.. sa nama na temi o trudnoći.😂😂
To sam lagala da dobijem pažnju 🤣🤣
Kami,
A iznerviram se kad vidim kako netko kuka zbog toga jer ne može zatrudnjeti. Ne bi da Bože mi prosti ima rak. Zdravlje je najvažnije. Treba biti zahvalan i ispunjen. A ne traziti kruha pored pogače. Manje kuknjave, više uzivati u životu. 🤗
misliš ono kao kad si ti tjednima kukala za tatom koji ima preko 80 god?🤔 Neka si ti sva ispunjena i uživaš.. sa nama na temi o trudnoći.😂😂
Iz poriva da se osveti pojedinima, prelazi sve moguce granice.
Ccc lunice nisam to od tebe očekivala. Razočarala si me 😞
Kami,
A sto imas reci anchy za ovo sto nam je napisala o sebi i zasto zeli dite? Ili tratincici za to sto joj je muz prebolia rak pa sad zele dite iako su mladi? Tu nemas sto reci nego se pravis da nisi procitala? Jeli mudrice? Pa pravi se onda i za sve ostalo da nisi procitala i nabavi si zivot. Ako je tebi uzivanje u zivotu to sto pratis nas 'jadnice i luzerice' i nasu kuknjavu na forumu od 0-24 onda si stvarno jadnija od svih nas luzerica i jadnica zajedno (sto je svima odi poprilicno ocito i jasno vec duze vrime samo nikako tebi da dode do te prazne glave) 😂😂😂😂😂😂😂😂
To što vi za mene mislitelji da sam jadnica me ne dira ni malo. 🤣Ali vas očito jako boli kad vas zovem očajnicama. 🤗Odmah se raspizdite i dobila sam vašu pažnju. Jer istina boli 🤣🤣🤣
Kiki btw ne čitam te srcedrapajuče kuknjave jer me zabole vaše sudbine. Nisam preskočila, jednostavno me nije briga pa ne komentiram. 🤣🤣🤣
Kami,
A sto imas reci anchy za ovo sto nam je napisala o sebi i zasto zeli dite? Ili tratincici za to sto joj je muz prebolia rak pa sad zele dite iako su mladi? Tu nemas sto reci nego se pravis da nisi procitala? Jeli mudrice? Pa pravi se onda i za sve ostalo da nisi procitala i nabavi si zivot. Ako je tebi uzivanje u zivotu to sto pratis nas 'jadnice i luzerice' i nasu kuknjavu na forumu od 0-24 onda si stvarno jadnija od svih nas luzerica i jadnica zajedno (sto je svima odi poprilicno ocito i jasno vec duze vrime samo nikako tebi da dode do te prazne glave) 😂😂😂😂😂😂😂😂
Upravo to, mi smo kao luzerice, a tu smo radi naseg cilja jer zelimo dijete, a ne jer nam okolina namece kako ona to kaze..kao tu smo od 0 do 24 a sta ona radi, tu je jer joj je dosadno, radi niceg drugog
Nisam ja tu jer mi je dosadno nego da vas glupe sprdam.🤭 To mi instantno diže raspoloženje 🤣
Ne možete vi ni jedan dan da me ignorirate....🤣🤣🤣love you tooooo🤣🤗❤️🤗❤️🤗
Pozz cure, moj pik će biti sutra 😁
Evo trakice sad https://ibb.co/GtbskJK
Anchyyy bas mi je zao da si imala teško djetinjstvo, ali dobit ćete i vi vaše malo čudo ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kiki btw ne čitam te srcedrapajuče kuknjave jer me zabole vaše sudbine. Nisam preskočila, jednostavno me nije briga pa ne komentiram. 🤣🤣🤣
Kao i nas za tvoje, zato smo te ignorirali većinu vremena, osim eto ponekad, kad govno prejako zasmrdi. Realno, koga boli briga što imaš starog ćaću od 80+ godina, koga briga što te muž neće sexati, koga briga što si stara cura koja bi dijete a ne možeš?!😂😂 Nisi NIKOME tu draga, niti nama zlobnima koje navodiš, niti novim curama. Ti si onaj onaj igrač na klupi, tu si da upotpuniš broj, a nikad nećeš biti bitna..😂 Naravno da ti tu i tamo odgovorimo, jer septička smrdi, a nemožeš dovijeka trpiti. I neka si tu, time pokazuješ koliko nemaš prijatelja, obaveza i koliko zapravo želiš biti dio ekipe koja te ne želi.🤗
Jaaaako zelim bit dio ekipe vas luzerica.😍 Zato vas i zajebavam svakodnevno jer zelim bit dio ekipe 🤣🤣🤣
Jako me dira jesam li vam draga ili mrska. 🤣
Septička te rodila. 🤗 I glupa si ko penis 🤣
Simba možeš ti lagat da me ne voliš. Ali ja znam da me voliš....🤗❤️🤗❤️🤗❤️🤗
I prestani mi spominjati ćaću i muža. Nemam ćaću niti muža. Srami se. 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji