Simba joÅ” mi jednomĀ spomeni oca i Äut ÄeÅ” me kako spominjem tvoje roditelje u najljepÅ”em kontekstu. š¤
Pozz cure, moj pik Äe biti sutra š
Evo trakice sadhttps://ibb.co/GtbskJK
Anchyyy bas mi je zao da si imala teÅ”ko djetinjstvo, ali dobit Äete i vi vaÅ”e malo Äudo ā¤
Koga zaboli kad Äe bit tvoj pik luzerice? Ajde razguli š¤£š¤£š¤£
Anchyyy bas mi je zao da si imala teÅ”ko djetinjstvo, ali dobit Äete i vi vaÅ”e malo Äudo ā¤
Koga zaboli kad Äe bit tvoj pik luzerice? Ajde razguli š¤£š¤£š¤£
To sam joj rekla jer joj želim bit draga š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
Kami,
Sta te je opet obuzelo? Budi dobra.
A iznerviram se kad vidim kako netko kuka zbog toga jer ne može zatrudnjeti. Ne bi da Bože mi prosti ima rak. Zdravlje je najvažnije. Treba biti zahvalan i ispunjen. A ne traziti kruha pored pogaÄe. Manje kuknjave, viÅ”e uzivati u životu. š¤
A sto imas reci anchy za ovo sto nam je napisala o sebi i zasto zeli dite? Ili tratincici za to sto joj je muz prebolia rak pa sad zele dite iako su mladi? Tu nemas sto reci nego se pravis da nisi procitala? Jeli mudrice? Pa pravi se onda i za sve ostalo da nisi procitala i nabavi si zivot. Ako je tebi uzivanje u zivotu to sto pratis nas 'jadnice i luzerice' i nasu kuknjavu na forumu od 0-24 onda si stvarno jadnija od svih nas luzerica i jadnica zajedno (sto je svima odi poprilicno ocito i jasno vec duze vrime samo nikako tebi da dode do te prazne glave) šššššššš
To Å”to vi za mene mislitelji da sam jadnica me ne dira ni malo. š¤£Ali vas oÄito jako boli kad vas zovem oÄajnicama. š¤Odmah se raspizdite i dobila sam vaÅ”u pažnju. Jer istina boli š¤£š¤£š¤£
Ni nas ne dira niti malo sto neka ludakinja piskara po forumu š bas si prava dvorska luda i zabavljas nas poprilicno, evo danas sam citala sto pises jer mi treba malo razbibrige da mozak odmorim i nasmijem se ššš inace samo preskacem kao i ostaleā¦. a tebe istina boli poprilicno s obzirom da ne propustis ni slovo napisano niti propustis ikome odgovoriti i 'vratiti' ⦠jer te raspizdi istina jer boli š
A i prvo si napisala da cili dan citas nase kuknjave, a onda sad da ne citas nase srcedrapateljske kuknjave jer te ne zanimaju šš ajde dogovori se sama sa sobom prvo, gubis se malo š
Odo se sad zabavljat sa svojim sexy muzicem.. s tobom sam finito šš
Kissy kissy
Ajde vlajino jalova nikad neÄeÅ” rodit.š¤ Kissi kissi š¤£š¤£š¤£š¤£
KikiĀ je jalova i nikad neÄe bit mater. A jaaaaadna š¤£š¤£š¤£š¤£
I uz to je glupa ko penis. Kao i veÄina vas tu. IQ svih vas skupa nije kao moj.š¤£š¤£ A jadne umno zakinute š¤£š¤£
Ne možete vi kontra mene. Ja sama sam intelektualno jaÄa od svih vas. Samo ispadate glupe i jadne kad se sa mnom idete raspravljat. Nemojte se sramotit.š¤
Osim Å”ta ste jalove joÅ” ste i intelektualno zakinute.Ā
A jaaaadneeee š¤£
Bome, koja razlika u trakicama.. bas nam slikaj obe i kad zelena bude pik⦠i sad u akciju š
Jalova, kad ÄeÅ” ti piÅ”at trakice?? š¤£š¤£š¤£š¤£
Simba joÅ” mi jednomspomeni oca i Äut ÄeÅ” me kako spominjem tvoje roditelje u najljepÅ”em kontekstu. š¤
pa kako ti je ÄaÄa? jel ga obilaziÅ” uopÄe? ili radije provodiÅ” tu vrijeme? a penis ti je glup, jer ti se zgadio sex sa mužem. Taj iovako misli da mu je on samo za piÅ”anješ
Nemam oca ni muža kuÄko š¤
Bome, koja razlika u trakicama.. bas nam slikaj obe i kad zelena bude pik⦠i sad u akciju š
Jalova, kad ÄeÅ” ti piÅ”at trakice?? š¤£š¤£š¤£š¤£
U cetvrtak š ne boj se, objavit cu svima. Neces propustiti pa mozes mirno spavati do tada. Necu uskratit malo veselja mentalno ograniÄenoj osobi, kad je to jedino sto ju veseli, nisam takva osoba⦠š
Uskrati nam svima slobodno. š¤Nikoga ne zanima kad Äe jalova vlajina piÅ”at.𤣠Ionako nikad neÄeÅ” rodit. Okani se Äorava posla i izbriÅ”i profil š¤£š¤£š¤£
Sortiraj odgovore
Najstariji