Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 18:55

Simba joÅ” mi jednomĀ spomeni oca i čut ćeÅ” me kako spominjem tvoje roditelje u najljepÅ”em kontekstu. šŸ¤—

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 18:56

Aneee

Pozz cure, moj pik će biti sutra 😁
    Evo trakice sadhttps://ibb.co/GtbskJK
    Anchyyy bas mi je zao da si imala teÅ”ko djetinjstvo, ali dobit ćete i vi vaÅ”e malo čudo ā¤

Koga zaboli kad će bit tvoj pik luzerice? Ajde razguli 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 18:57

Kamilica2

Aneee

Anchyyy bas mi je zao da si imala teÅ”ko djetinjstvo, ali dobit ćete i vi vaÅ”e malo čudo ā¤

Koga zaboli kad će bit tvoj pik luzerice? Ajde razguli 🤣🤣🤣

To sam joj rekla jer joj želim bit draga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 18:58

kiki13

Kamilica2

kiki13

Kamilica2

Lulamira

Kami,
    Sta te je opet obuzelo? Budi dobra.

A iznerviram se kad vidim kako netko kuka zbog toga jer ne može zatrudnjeti. Ne bi da Bože mi prosti ima rak. Zdravlje je najvažnije. Treba biti zahvalan i ispunjen. A ne traziti kruha pored pogače. Manje kuknjave, viÅ”e uzivati u životu. šŸ¤—

A sto imas reci anchy za ovo sto nam je napisala o sebi i zasto zeli dite? Ili tratincici za to sto joj je muz prebolia rak pa sad zele dite iako su mladi? Tu nemas sto reci nego se pravis da nisi procitala? Jeli mudrice? Pa pravi se onda i za sve ostalo da nisi procitala i nabavi si zivot. Ako je tebi uzivanje u zivotu to sto pratis nas 'jadnice i luzerice' i nasu kuknjavu na forumu od 0-24 onda si stvarno jadnija od svih nas luzerica i jadnica zajedno (sto je svima odi poprilicno ocito i jasno vec duze vrime samo nikako tebi da dode do te prazne glave) šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

To Å”to vi za mene mislitelji da sam jadnica me ne dira ni malo. 🤣Ali vas očito jako boli kad vas zovem očajnicama. šŸ¤—Odmah se raspizdite i dobila sam vaÅ”u pažnju. Jer istina boli 🤣🤣🤣

Ni nas ne dira niti malo sto neka ludakinja piskara po forumu šŸ˜‚ bas si prava dvorska luda i zabavljas nas poprilicno, evo danas sam citala sto pises jer mi treba malo razbibrige da mozak odmorim i nasmijem se šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚ inace samo preskacem kao i ostale…. a tebe istina boli poprilicno s obzirom da ne propustis ni slovo napisano niti propustis ikome odgovoriti i 'vratiti' … jer te raspizdi istina jer boli šŸ˜‹
    A i prvo si napisala da cili dan citas nase kuknjave, a onda sad da ne citas nase srcedrapateljske kuknjave jer te ne zanimaju šŸ˜‚šŸ˜‚ ajde dogovori se sama sa sobom prvo, gubis se malo šŸ˜‚
    Odo se sad zabavljat sa svojim sexy muzicem.. s tobom sam finito šŸ™ŠšŸ™ˆ
    Kissy kissy

Ajde vlajino jalova nikad nećeÅ” rodit.šŸ¤— Kissi kissi 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 18:59

KikiĀ je jalova i nikad neće bit mater. A jaaaaadna 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:00

I uz to je glupa ko penis. Kao i većina vas tu. IQ svih vas skupa nije kao moj.🤣🤣 A jadne umno zakinute 🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:03

Ne možete vi kontra mene. Ja sama sam intelektualno jača od svih vas. Samo ispadate glupe i jadne kad se sa mnom idete raspravljat. Nemojte se sramotit.šŸ¤—
    Osim Ŕta ste jalove joŔ ste i intelektualno zakinute. 
    A jaaaadneeee 🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:05

kiki13

Aneee

Bome, koja razlika u trakicama.. bas nam slikaj obe i kad zelena bude pik… i sad u akciju šŸ˜‰

Jalova, kad ćeÅ” ti piÅ”at trakice?? 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:06

Simba2

Kamilica2

Simba joÅ” mi jednomspomeni oca i čut ćeÅ” me kako spominjem tvoje roditelje u najljepÅ”em kontekstu. šŸ¤—

pa kako ti je ćaća? jel ga obilaziÅ” uopće? ili radije provodiÅ” tu vrijeme? a penis ti je glup, jer ti se zgadio sex sa mužem. Taj iovako misli da mu je on samo za piÅ”anješŸ˜‚

Nemam oca ni muža kučko šŸ¤—

• Kamilica2
    08. Kolovoz 2022. 19:12

kiki13

Kamilica2

kiki13

Aneee

Bome, koja razlika u trakicama.. bas nam slikaj obe i kad zelena bude pik… i sad u akciju šŸ˜‰

Jalova, kad ćeÅ” ti piÅ”at trakice?? 🤣🤣🤣🤣

U cetvrtak šŸ˜‰ ne boj se, objavit cu svima. Neces propustiti pa mozes mirno spavati do tada. Necu uskratit malo veselja mentalno ograničenoj osobi, kad je to jedino sto ju veseli, nisam takva osoba… 😘

Uskrati nam svima slobodno. 🤭Nikoga ne zanima kad će jalova vlajina piÅ”at.🤣 Ionako nikad nećeÅ” rodit. Okani se ćorava posla i izbriÅ”i profil 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.