Nikad nisam htjela da me netko žali, moj muž je za ovo saznao kada smo se oženili, ne pričam o tome ali nije me ni sram reci da sam bila u domu dok većini je koji su prošli isto. Uvijek mi je želja bila da imam dom i obitelj koji nisam prije imala i sad napokon kad ima doma samo želim dijete. Sad iskreno imamo za pristojan život, dijete nam je sad najveća zelja, vjerujem da ću biti dobra majka i da ću pružiti djetetu sve što ja nisam imala a isto vjerujem da ću ga naučiti što je život i da treba sve cijeniti. Borit ću se kao i do sad nema druge i tražit ću od ginekologa da me šalje ako on ne bude promijenit ću ginekologa jer više ne želim slušati riječi utjehe doći će do trudnoće samo bidi strpljiva i gubiti vrijeme.
Oprostite na ovakvom dugačkom pisanju ali dođe čovjeku da se izjada pa makar na ovakav način jer uživo ne želim, ne želim da me netko žali i naslađuje se mojom boli.
Uspjet ćete, sigurno.. samo traži doktora da te šalje na pretrage i ne odustajte.
Bit ćete prekrasni roditelji, sigurna sam, sve ćemo mi ugledati plusićee🤗🤗
.Marija Da daa, taj od 10 bi trebao biti pouzdan i na 10,12dpo.. 👍🤞
Uh nemoj me tjerat da prije testiram 🙈😅
Ma moraš 1 testić barem na 10dpo..😍
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Anchy odi kod gin koji je i specijalist humane ako vec ne ides, taj ce vas odma slati dalje. Obicni gin neznaju ni nalaze hormona procitat. Mene je na 1. posjetu odma uputio za hsg i nakon toga na aih…
Kiki13- jel se da izdrzat hsg? Jel strašno?
A onako 😂 ako si normalna i ako su prohodni onda je to nista… a ako nisi normalna ko ja onda ce bit bolno hhaha neznam, nije bilo bolno, al meni je bia ko neki ogroman pritisak, uzasno neugodno, neznam kako opisati. Nije klasicna bol… al ja se inace nekako stisnem uvik, pa nije moga onaj kateter ugurati, pa je onda sestri nesto palo na pod pa morala ic po novo sterilno pa ja sama sebe istresirala 😂😂😂😂 tako da, preporucam koji normabel prije za opustanje…. al ako su prohodni jajovodi nebi trebalo bit bolno… vise je taj neki pritisak dok taj kontrast prolazi, al sva srica ne traje dugo
Kužim, kužim.. okej haha znači valjda ću preživjeti, nemam pojma u kakvom su stanju, tako da nemam pojma što očekivati.. znači samo stisnuti zube i junački izdrzat..🙈🙈😬
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bas mi je nesto drago vidjeti ovakve razgovore korisne i konkretne na temi, ja sam uletila da vam jednu kaficu posluzim, samo nastavite ☕️☕️☕️☕️☕️
Nemoj se previše veseliti ulizico 🤣🤣🤣🤣
Čitam unazad par stranica kuknjavu.🙄 I stvarno mi vas je žao koliko ste očajne da budete matere. Kao da vam život o tome ovisi. Koliko ispravnih mozgova od strane familije i okoline. Strašno.
Vi vrijedite i bez dječurlije! 🤗🤗
Život je još bolji bez odgovornosti, brige i obaveza!!!🥳🍹🌅🌊
Prestanite biti očajnice. Tako nikad nećete zatrudnjeti. 🤗
Pet stranica ste nadrobile o kuknjavi. Radite li vi išta? Kuhate li bar, čistite? Ili samo kukate na forumu kako ne možete zatrudnjeti?
Kako ne shvaćate da baš zbog te opsjednutosti ne možete???? 🤣🤣
Kami,
Sta te je opet obuzelo? Budi dobra.
A iznerviram se kad vidim kako netko kuka zbog toga jer ne može zatrudnjeti. Ne bi da Bože mi prosti ima rak. Zdravlje je najvažnije. Treba biti zahvalan i ispunjen. A ne traziti kruha pored pogače. Manje kuknjave, više uzivati u životu. 🤗
Kami,
A iznerviram se kad vidim kako netko kuka zbog toga jer ne može zatrudnjeti. Ne bi da Bože mi prosti ima rak. Zdravlje je najvažnije. Treba biti zahvalan i ispunjen. A ne traziti kruha pored pogače. Manje kuknjave, više uzivati u životu. 🤗
Pa sta ocekujes na ovom forumu? Opet si zalutala. Nemoj da budes zla i okani se zlobnih komentara.
Kami,
misliš ono kao kad si ti tjednima kukala za tatom koji ima preko 80 god?🤔 Neka si ti sva ispunjena i uživaš.. sa nama na temi o trudnoći.😂😂
Iz poriva da se osveti pojedinima, prelazi sve moguce granice.
Sortiraj odgovore
Najstariji