Ma inače mi varira ciklus,rijetko ali zna doć 25.dan a zna i 37 🤦 ma koma,sreća da postoje trakice pa uspijem popratiti,evo vec 3.mj cini mi se da su dosta precizne,obično od peaka dode m 14 do 17 dan..sretno cure koje čekaju da se testiraju,pratim vas 🤞🤗
Didiia ajde neka bude plusić, započni pozitivan trend 🤗🎉
Jelušićka kod tebe baš plodno 🎉😁 sad izdržat do plusića 🤭
Kod mene trakica ne tamni niti danas.. strpljivo čekam..
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Jasta nego ćeš piskit pa i ja sam nestrpljiva zbog tebe 😂😂 ujutru kad otvorim ocekujem slikicu a simptom ti je dobar nema šta 🙊🙊
Kaže meni M ocemo i danas...no coment
Linda jos malo sigurno samo piski da ne propustis🤞

https://ibb.co/9HJTYnWx
Možda je prerano..
To je gravignost mini ako se ne varam mislim da je njemu osjetljivost malo manja. Tako da sve je moguće jooos 🤗🤗

Da da iva je u pravu zato sam i rekla..mislim da su kinezi oni plavi osjetljivost 10.

Daa, slažem se s curama, meni je u prosloj trudnoci test od 10 dan prije m jedva pokazao blijedu crticu , morao si se bas zagledati... tako da ima jos nade 🤞🤞🤞
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
https://ibb.co/zVvjtRkp
Dočekala i ja ipak ovaj mjesec, sad se bacamo u akciju. Čudan mi je ovaj ciklus skroz, uopće trakica nije tamnila i sad odjednom full. S obzirom da ništa nije normalno kod mene, i ovo je ok...😂
Ivaaa30 uvijek postoji nada dok ne dođe m 🤞🤞🤗
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Linda bravoo sad akcija i danas i sutra i prekosutra 😂😂 u dva dana smo ja i ti bas se nadam da ćemo uspjeti zajedno 🤞🤞

Linda bravoo sad akcija i danas i sutra i prekosutra 😂😂 u dva dana smo ja i ti bas se nadam da ćemo uspjeti zajedno 🤞🤞
Hahhaha bome će biti tako 😂 možda baš ovaj bude nešto jer sam ga otpisala već 🤞🤣
I daaao Bog da nam bude pozitivan ovaj kao i svima na ovoj temi 😊
nadam se da ce mi se uskoro ostvarit želja jer dolazi 12 mjesec kad mi je trebao biti termin izgubljene trudnoće pa me to malo rastužuje jer sam očekivala da ću brzo ponovo ostati trudna nakon gubitka😔
Didiia žao mi je, nadam se da će sljedeći ciklus biti tvoj 😐
Ostale curke, kako ste, u kojoj fazi?
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji