Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    16. Rujan 2025. 10:44

Baš tako, uvijek nam je u podsvijesti to, koliko god se trudimo ne misliti o tome. Recimo ja radim u trgovini gdje dolazi puno trudnica i mama sa bebama i to me baš zna slomit 😔
    Recimo sad sam već 2 dana ok, malo mi se glava smirila, valjda ću ostat smirena i pozitivna i kad test bude negativan. 
    Sve je dobro dok je sunce vani 😉🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    16. Rujan 2025. 10:45

Anisel93 kako si nam ti? Jesi bila na prvom pregledu? 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    16. Rujan 2025. 11:33

ivaaa30

jasamja,možda test baš iznenadi pa bude pozitivan🤞🏼
    Ja radim u školi s djecom (ironija života) pa se često pitam hoću li ja jednoga dana imati svoje, koje će predmete voljeti, koji mu neće ići, koje će hobije imati, što će ga zanimati. 😞😞

Stvarno neznam što očekivati od ovog ciklusa, ali si nekako ne želim davati lažne nade 😔 prošli mjesec mi je bio škola pa ću sada pametnije valjda 🤷
    Moramo sve izdržati ovaj period "sive zone" i čekati da nam osvane sunce sa pozitivnim testom ❤️🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Didiia
    16. Rujan 2025. 12:05

Iskreno mislim da ne možeš da ne misliš, čim imaš odnose pogotovo u plodnim danima var podsvjesno misliš i nadaš se. Ne bismo mi pratile dane da ne mislimo. Samo je manji bol kad se okupiraš drugim stvarima..ivaaa30 šaljem hug nije lako radit sa djecom kad radiš na svom. Šaljem i pozitivni energiju i za plusić što prije 🥰

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - 7/25 teratozoospermia
    10/25 normozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg ✔️

• Anisel93
    16. Rujan 2025. 12:37

jasamja

Dobro sam, hvala. Čitam vas i dalje i pratim u tišini čekajući kad ću nekoj moći čestitati. 😊
    Mogu razumjeti sve te osjećaje i razmišljanja... Utješno je ipak kad pogledaš x stranica unazad, da se ipak većina cura  preselila na trudničke teme, a tako će, vjerujem, biti i s vama! Teško je to čekanje i osjećaj da nemaš skoro pa nikakvu kontrolu nad začećem i kasnije ishodom trudnoće, ali sva sreća, na kraju ipak većina uspije - uz ili bez pomoći medicine.

Ja još čekam pregled, tek je 29.09., ne osjećam skoro pa nikakve simptome i skoro da ne vjerujem da se sve to događa... Nedavno mi je bliska osoba imala biokemijsku pa me je to baš potreslo...Čini mi se da sam u prvoj trudnoći osjećala snažno i naivno optimistično (valjda jer nisam imala pojma što me čeka), a sad sam puuuuno opreznija i preplašenija, ali bit će valjda sve ok. Dan po dan... 🙏

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

Rose1
    16. Rujan 2025. 13:56

Anisel93

jasamja

Dobro sam, hvala. Čitam vas i dalje i pratim u tišini čekajući kad ću nekoj moći čestitati. 😊
    Mogu razumjeti sve te osjećaje i razmišljanja… Utješno je ipak kad pogledaš x stranica unazad, da se ipak većina cura preselila na trudničke teme, a tako će, vjerujem, biti i s vama! Teško je to čekanje i osjećaj da nemaš skoro pa nikakvu kontrolu nad začećem i kasnije ishodom trudnoće, ali sva sreća, na kraju ipak većina uspije - uz ili bez pomoći medicine.

Ja još čekam pregled, tek je 29.09., ne osjećam skoro pa nikakve simptome i skoro da ne vjerujem da se sve to događa… Nedavno mi je bliska osoba imala biokemijsku pa me je to baš potreslo…Čini mi se da sam u prvoj trudnoći osjećala snažno i naivno optimistično (valjda jer nisam imala pojma što me čeka), a sad sam puuuuno opreznija i preplašenija, ali bit će valjda sve ok. Dan po dan… 🙏

Dan po dan i bit će to sve super. Bit ćeš svjesnija nakon pregleda❤️ali znam da ti je to tesko dočekati 
    Ja sam bila isprepadana i u prvoj trudnoći, svaki put gledala uložak, jao 

💙

jasamja
    16. Rujan 2025. 16:29

Anisel93

jasamja

Mogu razumjeti sve te osjećaje i razmišljanja… Utješno je ipak kad pogledaš x stranica unazad, da se ipak većina cura preselila na trudničke teme, a tako će, vjerujem, biti i s vama! Teško je to čekanje i osjećaj da nemaš skoro pa nikakvu kontrolu nad začećem i kasnije ishodom trudnoće, ali sva sreća, na kraju ipak većina uspije - uz ili bez pomoći medicine.

Ja još čekam pregled, tek je 29.09., ne osjećam skoro pa nikakve simptome i skoro da ne vjerujem da se sve to događa… Nedavno mi je bliska osoba imala biokemijsku pa me je to baš potreslo…Čini mi se da sam u prvoj trudnoći osjećala snažno i naivno optimistično (valjda jer nisam imala pojma što me čeka), a sad sam puuuuno opreznija i preplašenija, ali bit će valjda sve ok. Dan po dan… 🙏

Drago mi je da si dobro. Opusti se više što možeš (znam da nije lako), uživaj u trudnoći i javi nam se nakon pregleda, 🤞🤞🤞znam da ti dani prolaze kao godine 😉
    I nadam se da se uskoro sve zajedno družimo na veselijoj temi 😉🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Anisel93
    16. Rujan 2025. 17:31

jasamja

Anisel93

jasamja

Drago mi je da si dobro. Opusti se više što možeš (znam da nije lako), uživaj u trudnoći i javi nam se nakon pregleda, 🤞🤞🤞znam da ti dani prolaze kao godine 😉

Hvala curke! I ja se nadam da se skoro družimo na trudnicama! 🤞🙏
    Tko je sve sad u fazi da u idućih par dana ne očekuje mengu? 

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

Didiia
    16. Rujan 2025. 17:47

Anisel93

jasamja

Anisel93

jasamja

Hvala curke! I ja se nadam da se skoro družimo na trudnicama! 🤞🙏
    Tko je sve sad u fazi da u idućih par dana ne očekuje mengu?

Meni je danas 6dpo, ovaj mjesec smo fino pokrili, a imam pregled kod neurologa 24.9. (imam migrene) rekao mi je inače da se javim čim saznam da sam trudna. Planiram uradit test dan prije ili to jutro tad će biti 13-14dpo mengu ne očekujem baš 24. 

Ne znam hoće li biti rano 😅 ne bi trebalo

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - 7/25 teratozoospermia
    10/25 normozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg ✔️

• Nina37
    16. Rujan 2025. 20:02

Ja sam 9 dpo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI