Anisel93 kako si nam ti? Jesi bila na prvom pregledu? 😁
Dobro sam, hvala. Čitam vas i dalje i pratim u tišini čekajući kad ću nekoj moći čestitati. 😊
Mogu razumjeti sve te osjećaje i razmišljanja... Utješno je ipak kad pogledaš x stranica unazad, da se ipak većina cura preselila na trudničke teme, a tako će, vjerujem, biti i s vama! Teško je to čekanje i osjećaj da nemaš skoro pa nikakvu kontrolu nad začećem i kasnije ishodom trudnoće, ali sva sreća, na kraju ipak većina uspije - uz ili bez pomoći medicine.
Ja još čekam pregled, tek je 29.09., ne osjećam skoro pa nikakve simptome i skoro da ne vjerujem da se sve to događa... Nedavno mi je bliska osoba imala biokemijsku pa me je to baš potreslo...Čini mi se da sam u prvoj trudnoći osjećala snažno i naivno optimistično (valjda jer nisam imala pojma što me čeka), a sad sam puuuuno opreznija i preplašenija, ali bit će valjda sve ok. Dan po dan... 🙏

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Dobro sam, hvala. Čitam vas i dalje i pratim u tišini čekajući kad ću nekoj moći čestitati. 😊
Mogu razumjeti sve te osjećaje i razmišljanja… Utješno je ipak kad pogledaš x stranica unazad, da se ipak većina cura preselila na trudničke teme, a tako će, vjerujem, biti i s vama! Teško je to čekanje i osjećaj da nemaš skoro pa nikakvu kontrolu nad začećem i kasnije ishodom trudnoće, ali sva sreća, na kraju ipak većina uspije - uz ili bez pomoći medicine.
Ja još čekam pregled, tek je 29.09., ne osjećam skoro pa nikakve simptome i skoro da ne vjerujem da se sve to događa… Nedavno mi je bliska osoba imala biokemijsku pa me je to baš potreslo…Čini mi se da sam u prvoj trudnoći osjećala snažno i naivno optimistično (valjda jer nisam imala pojma što me čeka), a sad sam puuuuno opreznija i preplašenija, ali bit će valjda sve ok. Dan po dan… 🙏
Dan po dan i bit će to sve super. Bit ćeš svjesnija nakon pregleda❤️ali znam da ti je to tesko dočekati
Ja sam bila isprepadana i u prvoj trudnoći, svaki put gledala uložak, jao
💙
Mogu razumjeti sve te osjećaje i razmišljanja… Utješno je ipak kad pogledaš x stranica unazad, da se ipak većina cura preselila na trudničke teme, a tako će, vjerujem, biti i s vama! Teško je to čekanje i osjećaj da nemaš skoro pa nikakvu kontrolu nad začećem i kasnije ishodom trudnoće, ali sva sreća, na kraju ipak većina uspije - uz ili bez pomoći medicine.
Ja još čekam pregled, tek je 29.09., ne osjećam skoro pa nikakve simptome i skoro da ne vjerujem da se sve to događa… Nedavno mi je bliska osoba imala biokemijsku pa me je to baš potreslo…Čini mi se da sam u prvoj trudnoći osjećala snažno i naivno optimistično (valjda jer nisam imala pojma što me čeka), a sad sam puuuuno opreznija i preplašenija, ali bit će valjda sve ok. Dan po dan… 🙏
Drago mi je da si dobro. Opusti se više što možeš (znam da nije lako), uživaj u trudnoći i javi nam se nakon pregleda, 🤞🤞🤞znam da ti dani prolaze kao godine 😉
I nadam se da se uskoro sve zajedno družimo na veselijoj temi 😉🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Drago mi je da si dobro. Opusti se više što možeš (znam da nije lako), uživaj u trudnoći i javi nam se nakon pregleda, 🤞🤞🤞znam da ti dani prolaze kao godine 😉
I nadam se da se uskoro sve zajedno družimo na veselijoj temi 😉🤞
Hvala curke! I ja se nadam da se skoro družimo na trudnicama! 🤞🙏
Tko je sve sad u fazi da u idućih par dana ne očekuje mengu?

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Dosta vas je u fazi iščekivanja, sretno! 🤞
Ivaaa30 zar ti nije gin nedavno rekla u kojoj su fazi ciklusa? Čini mi se da si spominjala trolinijski endometrij. Ja sam za to prvi put čula sad kad sam bila nedavno i kad mi je rekla da ovulacija samo što nije. Ili je takav izgled endometrija i kasnije? Ne znam... 🤷🏼♀️

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Ja sam tek 2DPO po aplikaciji na bazi trakica. Ali mislim da ništa od toga.

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Drage moje, samo da vam nesto ispricam i mozda vam to da neke snage za sve..
mi vec 4 godine pokusavamo ostvariti trudnocu, ja sam u tom periodu se jako promjenila i negdje nakon godine dana, su me ulovili jaki napadi panike, anksioznost i to do te mjere da sam svaku vecer plakala i gusila se od straha i bojala se zaspati.. nekako sam se tu na tom putu okrenula molitvi i vjeri, dugo mi je trebalo da preprodim prvo te napade panike, a onda i da ce trudnoca doci kad Bog kaze da je vrijeme za to, na potpomognutu nisam nikako ni htjela i nisam ni razmisljala o tome.. ove godine nekako sam se odlucila da napravim termin ipak u Klinici pa makar samo da nam obave preglede jer moja doktorica mi je rekla da ne zna vise sto i da onda nema nista dalje.. radeci termin posaljem muza na spermiogram da skupimo papire za prvi termin, i u maju sok, mi na poslu njega zovu da dodje tamo na vadjenje krvi jer je spermiogram neocitan, dolaze nalazi krvi povisen FSH, i LH(lh minimalno), sumnja na azoospermiju, termin u klinici, doktor nas posalje privatnom andrologu i potvrde nam dijagnozu.. da vam kazem da inace bi vjv toliko plakala i bila van sebe, ali meni Bog daje tako neku snagu, ja vjerujem u cudo i da ce nasa beba doci (svjesna sam dijagnoze i ne zivim o oblacima), ali toliko imam jaku vjeru, imala sam poslje pregleda jedan upecatljiv san,a to je da sam bila kod doktora i pitao me vjerujem li Bogu, rekla sam da vjerujem i rekao mi je e onda ste trudni.. i tako zadnjih par dana imam jako upecatljive snove.. i samo da vam kazem, Bog nikome neda kriz tezi od onog sto moze nositi, a vi ste hrabre i jake, i pune snage, i zato cete drzati svoje cedo u rukama i tek onda biti svjesne da ste najjace osobe!🥹
I ja bez obzira na sanse prirodne trudnoce(0.01%), imam vjere i snage u Bozje cudo, i da ce nasa beba doci 🙏
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Ivyyyy svaka čast na pozitivi, od srca ti želim tvoj plusić što prije ❤️
I vama cure koje iščekujete želim pozitivan šok i držim najveće palčeve za ovaj ciklus🤞
Meni je ovaj ciklus skroz čudan, prvo mi je m došla dosta ranije, sad već drugi dan imam iscjedak kao bjelanjak, a lh trakica negativna pa ne znam više što misliti, hoće li ovaj mjesec uopće biti ovulacije ili je već bila za vrijeme m, evo ne znam..
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji