Uglavnom sigurno neće odmoći. Zdravo je kako god, ali meni se ne da još i to iako kod mene se nikad ne zna🤣🤣🤣 mozda krenem i to 🤣🤣🤣
Ma ja ću još ovaj ciklus tako i onda ću malo odmoriti od cikle i svega toga do postupka .. malo mi je svega previse opet .. makar ni ovaj ciklus nisam nešto motivirana .. evo neznam , takva faza . Baš sam nešto low
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Ja sam procitala da u prvoj fazi treba jesti i piti sto vise tvari bogatih zeljezom (logicno), pa je krenem piti i radi tog i radi endo. Ja sam isto od Eni uzela ideju pa je pijem ovaj ciklus od 3dc i planiram do ovulacije (13dc). Uz to jedem i pijem ananas, radim seed cycling isto. Meni endom bude okej, 12 mm pred ovulaciju ali ne škodi cikle svakako😅 ja ga ohladim, pripremim casu vode, krknem ciklu pa vodu odmah iza. Ruzno je, ali se da trpit😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Ja sam procitala da u prvoj fazi treba jesti i piti sto vise tvari bogatih zeljezom (logicno), pa je krenem piti i radi tog i radi endo. Ja sam isto od Eni uzela ideju pa je pijem ovaj ciklus od 3dc i planiram do ovulacije (13dc). Uz to jedem i pijem ananas, radim seed cycling isto. Meni endom bude okej, 12 mm pred ovulaciju ali ne škodi cikle svakako😅 ja ga ohladim, pripremim casu vode, krknem ciklu pa vodu odmah iza. Ruzno je, ali se da trpit😂
Da ružno 🤣🤦🏼♀️ jao ja sam uzela neku ciklu s tvornice zdrave prehrane, ljudi moji to
Ima okus po zemlji 🤮🤮😭😭🤢🤢🤢🤢 užas ona Encian marka je odlična ovo je užasno .. umirem dok je potrošim vise je neću kupovati , prelazim opet ma encianovu ciklu jer ću se ispovraćati od ove jednog dana .. baš ima jak okus 😭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Da ružno 🤣🤦🏼♀️ jao ja sam uzela neku ciklu s tvornice zdrave prehrane, ljudi moji to
Ima okus po zemlji 🤮🤮😭😭🤢🤢🤢🤢 užas ona Encian marka je odlična ovo je užasno .. umirem dok je potrošim vise je neću kupovati , prelazim opet ma encianovu ciklu jer ću se ispovraćati od ove jednog dana .. baš ima jak okus 😭
Hahahaha ja tu pijem, dolazi u tetrapaku od pol litre i pise rotebete na njoj😂 mozda da predjem na encian, ja sam pomislila da je svaka jednako ružna 😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
https://ibb.co/JW0bMbGr
Pozdrav drage .. menstruacija mi kasni 3 dana da li je ovo pozitivan test iako je napravljen na drugi urin
Pozdrav drage .. menstruacija mi kasni 3 dana da li je ovo pozitivan test iako je napravljen na drugi urin
Je, cestitke.
Evo meni ce za dva tei dana ovulacija, pokrit cemo, nemamo sto ocekivati s obzirom na otkriveni problem. Ali sto cemo 🤷🏻♀️
Ajme, ovako je izgledao i moj test kad sam bila trudna, baš taj sam koristila sa ovim srcolikim okvirom
Čestitam!
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Ovo je cisti plus 🥰❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia