Jelušićka čekamo 🙏🏻
Ivaaa vjerujem da će papa biti dobar, ako ne, riješit će se, meni bude ona miješans flora, neka upalica pa sam radila briseve i sve ok. Kazu da je to normalno.
A prije trudnoće sam imala cin1. Uvijek sve uredno i ja trebam na IVF i ono taj nalaz. U šoku, suze, stres...sve su mi objasnili i rekli da mnoge žene to imaju i da se tijelo izbori. Pila betagluksn i još brdo toga. U međuvremenu zatrudnila i nakon poroda nestao CIN. Tijelo se uglavnom izbori s CINOm 1. Treba dizati imunitet, a čitala sam da se i na porodu zna malo oljuštiti.
Eto, ako nekome ikad tako bude da ne paniči kao ja.
💙
Ivyyyy svaka čast na pozitivi, od srca ti želim tvoj plusić što prije ❤️
I vama cure koje iščekujete želim pozitivan šok i držim najveće palčeve za ovaj ciklus🤞
Meni je ovaj ciklus skroz čudan, prvo mi je m došla dosta ranije, sad već drugi dan imam iscjedak kao bjelanjak, a lh trakica negativna pa ne znam više što misliti, hoće li ovaj mjesec uopće biti ovulacije ili je već bila za vrijeme m, evo ne znam..
Iscjedak je dobar znak bar ako nema svraba i peckanja 😁 tako se ja sad tješim jer imam iscjedka kao da sam se upiškila svaki dan nenormalno.
A za lh trakice ne mora da znači možda samo nisi ulovila ne znam meni se desilo da mi je gin potvrdila ovulaciju a trakice negativne.
Koji ti je dan? Kad je ne očekuješ?
Danas mi je tek 10.dan ciklusa i malo mi je rano to za ovulaciju jer mi obicno bude od 12. Do 15 dana cca.. trebala bi dobiti tek 4.10. Mi smo svejedno pokrivali pa sad kako bude 🤞
Rose1 držim palčeve da se primilo 💫
Treba nam bar 1 plusić na temi da nas malo digne 🫠
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Tako smo mi na početku svaki ili svaki drugi dan pokrivali vodili se time da tako nećemo promašiti plodne dane sigurno pa se umorili 😂
Svakako kad tako nisi sigurna a simptomi ukazuju da je ovulacija blizu pokriješ pa se nadaš ➕
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Cure ima li vas još koje tek očekujete ovulaciju? Meni je danas 6.DC, uskoro krećem s trakicama 🙂
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Meni je također 6. dan ciklusa, uživam trenutno u zen fazi.
Cure koje ste u drugoj fazi ciklusa, šaljem baby dust. ✨✨✨
👩❤️👨 - pokušavamo od 10/24
👨33 👩 31
06/25 - Oligoasthenozoospermia, 09/25 ⌛
24. dc ovdje imam dobar feeling za ovaj ciklus ali se ne smijem puno nadati 😂
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
🤞🤞🤞🤞 drzim fige svima
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Ja sam 23 dc,prema trakicama m bi trebala oko 22.9.Vec nekako pocinjem osjecati menstrualne tegobe pa se ne nadam previse..
Svaki je ciklus drugaciji,taman kad pomislim e ovo osjecam prvi puta,mozda je to to,i onda se razočaram. Valjda jedino da krenu jutarnje mucnine bi se opet ponadala,sve ovo drugo me prevarilo 🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji