Pozdrav cure! Prvo da čestitam jasamja i EllaMS na prelijepim plusićima! Baš sam sretna zbog vas
Ja sam dobila zabranu trudnoće neko vrijeme jer imam friško otkriveni jako visoki tlak, pa dok se to ne otkrije od cega je došlo tako naglo ništa od trudnoće. Sasvim slučajno ja u srijedu kod svoje doktorice da mi otvori bolovanje jer sam odlučila par dana ostati doma nakon onog krvarenja od biokemijske, malo me bolila glava svih tih dana, ali ja sam i inače osjetljiva na glavobolje i migrene. Ona meni odluči izmjeriti tlak, meni tlak 200! Tu večer sam i na hitnoj završila jer mi se uopće nije spuštao ni nakon tableta koje mi je ona dala. Najgore od svega je to što da nisam bila tamo i da mi nije ona izmjerila nebi ni znala da je toliki tlak, jer ja sam se generalno osjećala ok! E sad, dal je cijeli ovaj stres pridonio da mi se nakupilo sve ili je još nešto u pozadini, to ćemo tek saznati. Ovaj tjedan već imam pregled u Ambulanti za hipertenziju i holter tlaka.
U pa stvarno visok. Nadam se da ćete čim prije otkriti uzrok da možete dalje. Javi kako su prošle pretrage 🍀
💙
Pa ništa posebno. Sve već znate. Pijem to ulje nocurka do ovulacije i onda stanem. Odnose smo imali 3 dana unutar plodnih dana do peaka. Na dan ovulacije čak i nisam. Samo se nadam da će sad biti sve ok. Još mu ništa nisam ni rekla. Kao i sretna sam i u strahu.
Hvala vam svima još jednom ❤️ sad čekamo vaše!
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav cure, nadam se da me primate ovdje.
Evo nakon 2 neuspjela pokušaja odlučila sam vam se pridružiti. Danas mi je stigla menga tako da krećemo opet ispočetka.
Ono što me muči je da me u ovom prošlom ciklusu negdje od 8dpo baš bolio donji dio leđa i baš sam imala pritisak dolje i mislila sam da je to to, implantacija. To je trajalo nekoliko dana i prestalo 2-3 dana pred mengu. Radila sam testove i nisam bila ulovila ni sjenu. Danas kad mi je krenula mengu baš imam ugruške male i bolnija je nego inače. Mislite da je to mogla biti biokemijska. Samo mi je čudno da nisam onda ni sjenu imala. Možda je ipak cista? Bila sam na pregledu kod ginića taman 2 dana prije ovulacije i sve je bilo tip top. Ovaj mjesec mi je O bila već na 12 dan tako da mi je ciklus bio kraći, na 26DC dobila mengu. Baš sam zbunjena sad.
32g i 38g
Bebač 1gi7mj
Zara super da je sve dobro prošlo baš mi je drago 🥰🥰🥰
Nikita baš mi je žao na sve sto ti se dogodilo , Al bolje tako da je ispalo da nebi bilo nešto gore , tak sa držim
Ti 🤞 da sve dobro prođe da se sazna uzrok 🫶🏻
Ella hvala, ma bit će to sve dobro samo polako i smireno🥰🥰❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Zara super da je sve dobro prošlo baš mi je drago🥰🥰🥰
Nikitabaš mi je žao na sve sto ti se dogodilo , Al bolje tako da je ispalo da nebi bilo nešto gore , tak sa držim
Ellahvala, ma bit će to sve dobro samo polako i smireno🥰🥰❤️❤️❤️
Eni, kako ste vi popravili spermio?
Je li kod vas onda sad dijagnoza idiopatska neplodnost?
Nikitabaš mi je žao na sve sto ti se dogodilo , Al bolje tako da je ispalo da nebi bilo nešto gore , tak sa držim
Uzimao je selen, cink i DAA , to je sve naručio preko
Gymbeama. I spermio mu je odličan bio kad je to
Redovito uzimao zadnji put kad je bio na spermiogram , uz to tuširao se mlakom i hladnijom vodom , i trenira redovito i jede raznoliko .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
https://ibb.co/JRjy5dq8
Cureee, znači tresem se sva. 10 dpo
Aaaaa ženooo!!!! 4. Mjesec je tvoj indeed!!!! Čestitaaaaaaam, započni veseli niz🥳🥳🥳🥰🥰🥰🤍🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Pozdrav cure! Prvo da čestitam jasamja i EllaMS na prelijepim plusićima! Baš sam sretna zbog vas
Ja sam dobila zabranu trudnoće neko vrijeme jer imam friško otkriveni jako visoki tlak, pa dok se to ne otkrije od cega je došlo tako naglo ništa od trudnoće. Sasvim slučajno ja u srijedu kod svoje doktorice da mi otvori bolovanje jer sam odlučila par dana ostati doma nakon onog krvarenja od biokemijske, malo me bolila glava svih tih dana, ali ja sam i inače osjetljiva na glavobolje i migrene. Ona meni odluči izmjeriti tlak, meni tlak 200! Tu večer sam i na hitnoj završila jer mi se uopće nije spuštao ni nakon tableta koje mi je ona dala. Najgore od svega je to što da nisam bila tamo i da mi nije ona izmjerila nebi ni znala da je toliki tlak, jer ja sam se generalno osjećala ok! E sad, dal je cijeli ovaj stres pridonio da mi se nakupilo sve ili je još nešto u pozadini, to ćemo tek saznati. Ovaj tjedan već imam pregled u Ambulanti za hipertenziju i holter tlaka.
Nadam se da to nije toliko strašan problem i da je to neki kratkotrajni trenutni poremecaj u tlaku… u svakom slucaju, za to postoji terapija i tako ces se i pobrinuti, nemoj se oko toga brinuti, lako se to rijesi. Je li znas kad mozes ocekivati poboljsanje? Zao mi je za sve to sto ti se dogodilo, vjerujem da su sad bolje stvari ispred tebe🫂
Zara, daj me sjeti gdje si ono radila propuhivanje i kako se zove taj postupak medicinski? Neki govore nesto na K, neki histeronešto😂 sad ćeš ti odmah nama s plusićem doći🥳
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Nadam se da to nije toliko strašan problem i da je to neki kratkotrajni trenutni poremecaj u tlaku… u svakom slucaju, za to postoji terapija i tako ces se i pobrinuti, nemoj se oko toga brinuti, lako se to rijesi. Je li znas kad mozes ocekivati poboljsanje? Zao mi je za sve to sto ti se dogodilo, vjerujem da su sad bolje stvari ispred tebe🫂
Zara, daj me sjeti gdje si ono radila propuhivanje i kako se zove taj postupak medicinski? Neki govore nesto na K, neki histeronešto😂 sad ćeš ti odmah nama s plusićem doći🥳
To se baš zove propuhivanje jajovoda , ovo ostalo je nešto drugo .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Uzimao je selen, cink i DAA , to je sve naručio preko
Gymbeama. I spermio mu je odličan bio kad je to
Redovito uzimao zadnji put kad je bio na spermiogram , uz to tuširao se mlakom i hladnijom vodom , i trenira redovito i jede raznoliko .
Odlicno, gledam sto naruciti svojem. Bas ima more opcija, pogubis se u tome svemu
Sortiraj odgovore
Najstariji