Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    parisislove
    02. Travanj 2025. 06:53

Tako mi je žao. Znam da nema riječi koje bi te utješite sada… 😔
    Mislim na tebe i šaljem ti veliki zagrljaj!

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

• eni233
    02. Travanj 2025. 07:09

jasamja

Izašlo prije 20ak minuta 😔
    Već se bolje osjećam. Samo se nadam da će ponovno sve od sebe se riješiti da ne moram u dnevnu bolnicu 🤞

Drži se draga :(  to je jedino što ti mogu reci …stvarno sam ostala bez rjeci ..😢😢

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Makarena
    02. Travanj 2025. 07:15

Ja sam evo sad bas ljuta. Bas se probudila ljutnja u meni. Radim u vrticu i toliko roditelja sam se nagledala kojima ovce ne bih dala čuvati, a kamoli djecu. I takvi ih imaju bez problema i to po nekoliko. I onda vidim sve nas ovdje, znaš da bi ta djeca bila toliko željena i voljena i nikako. I onda kad i ugledaš plus, dobiješ neku nadu i malo sreće, samo ko pljuska brzo opet dođe tuga. Ne znam, pogađa me svaka vaša priča ko moja vlastita jer smo sve u istoj kaši. A i užasno sam osjetljiva zadnjih danas, a nije mi ni O još bila. 😅 šaljem zagrljaj svima, posebice jasamja ❤️‍🩹 nadam se da stvarno da za svaku od nas nakon oluje dolazi sunce ☀️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

jasamja
    02. Travanj 2025. 07:33

Makarena

Ja sam evo sad bas ljuta. Bas se probudila ljutnja u meni. Radim u vrticu i toliko roditelja sam se nagledala kojima ovce ne bih dala čuvati, a kamoli djecu. I takvi ih imaju bez problema i to po nekoliko. I onda vidim sve nas ovdje, znaš da bi ta djeca bila toliko željena i voljena i nikako. I onda kad i ugledaš plus, dobiješ neku nadu i malo sreće, samo ko pljuska brzo opet dođe tuga. Ne znam, pogađa me svaka vaša priča ko moja vlastita jer smo sve u istoj kaši. A i užasno sam osjetljiva zadnjih danas, a nije mi ni O još bila. 😅 šaljem zagrljaj svima, posebice jasamja ❤️‍🩹 nadam se da stvarno da za svaku od nas nakon oluje dolazi sunce ☀️

Evo isto mi je jučer kroz glavu prošlu. 
    Svakoj od nas je njena situacija najteža, i znam da nažalost ima i gorih slučajeva od mojih gdje se neke od vas još nisu ni ostvarile ko majke (ali stvarno se nadam da uskoro hoćete), i onda vidiš kako netko ima više od troje djece i da ih ni ne cijene toliko, a mi prolazimo patnje, boli i tugu veliku tugu da bi se izborili za jedno ili drugo dijete. Stvarno ovaj život nekad nije fer 😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Uniqlo7
    02. Travanj 2025. 08:10

Jasamja draga, nemam sto reci.. jako mi je zao, drzi se🤍
    Ja radim u skoli i imam jednog “posebnog” roditelja, koja je neki dan objavila sliku testa i napisala iz zafrkancije stize nova beba, ko da su carape 🤯 ima ih 5 s razlicitim partnerima, evo ne znam… nema tu razuma

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska …

EllaMS
    02. Travanj 2025. 08:18

Jasamja žao mi je, nema riječi koje bi te sad utjesile. Polako naprijed, glavu gore. Doći će i to na svoje 🙂 šaljem zagrljaj najveći 🥰

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    02. Travanj 2025. 09:53

Znači ja sam danas došla na posao i osjecam se ko neki vukodlak. Znači osjetim sve žive mirise, pol toga mi smeta. Baš mi dođe muka neka na momente. Ne znam jel to sad zabrijavam ili fakat je već neka promjena

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    02. Travanj 2025. 09:58

Jasamja, žao mi je. Odtuguj, idi napraviti nalaze ako već nisi, možda če se naći nešto zašto se ponavlja

Blondy
    02. Travanj 2025. 09:59

EllaMS

Znači ja sam danas došla na posao i osjecam se ko neki vukodlak. Znači osjetim sve žive mirise, pol toga mi smeta. Baš mi dođe muka neka na momente. Ne znam jel to sad zabrijavam ili fakat je već neka promjena

Ja sam jako rano imala izražen njuh, ali sam bila sretnica da mi nije ništa smetalo niti sam imala ijednu mučninu. Tako da je moguće tako rano što se tiče mirisa, za mučnine ne znam 😅

Rose1
    02. Travanj 2025. 11:18

Jasamja ajme kako mi je žao 😥😥😥 bas sam tužna. Drzi se ❤️ 
    Stvarno nepravedno, puno puta to pomislim...kako se neki ljudi namuče... sve sam to više puta prošla nažalost 😥
    Odtuguj i hrabro i pozitivno dalje ❤️

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.