Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nina37
    22. Rujan 2025. 17:02

Didiia znamo svi kako je to 😔 hrabro dalje u idući ciklus,pratimo se..
    Meni je najgore sad to saznanje da moram opet čekat skoro mj.dana uhh

Jelušićkaa
    22. Rujan 2025. 20:56

joj didia bas mi je zao ali šta je tu je. Drzi se ako ništa ništa zakasnila pa da čekaš dugo. 😘😘
    Ja imam samo jedan hcg kineza pa bi ga pisnula bas ono zadnje kad bude 😂

• missD
    23. Rujan 2025. 08:02

Kod mene odbrojavanje do O, danas 11.dc. Krenuli smo s pokrivanjem pa se nadam i ja povecati broj plusica ovaj mjesec 🤞

👩‍🦰29, PCO jajnici, endometrioza
    🙍‍♂️ 30, astheno/normo
    Pokušavamo od 10/24

01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle

Rose1
    23. Rujan 2025. 09:44

Didiia

Ništa od mog plusića, sad opet na wc i vještica pravo ide. A stomak razvali od bolova. Brojim opet od 1 i držim fige vama da vidimo plusiće 🤞

Ma joj😥😥😥 znam kako ti je...za čas ide ovulacija i opet čekamo 😁🙏🏻

💙

Rose1
    23. Rujan 2025. 09:45

Sretnoooo svima 
    Ko ove dane piški?🤞🏻🤞🏻🤞🏻

💙

Jelušićkaa
    23. Rujan 2025. 10:14

Didiia

Juče sam dobila savjet od muškarca ginekologa koji nisam tražila btw kako samo trebamo imati seks svaki dan ako želimo dijete šta će nam lh trakice ako je ciklus 28 dana 14. dan je ovulacija nema odstupanja. Ja sam iznenađena ko sve ima licencu i radi kao ljekar nemam drugi komentar.. Taj mi komentar nije trebao na 1 dan neželjenog ciklusa 😂
    missD srećnoo 🤞🥰

Jooj gluplji komentar nisam čula odavnoo... Da je tako pola nas nikad ne bi ostalo trudno..

jasamja
    23. Rujan 2025. 10:36

Didiia žao mi je, znam kako se osjećaš 😔
    Od tuguju par dana a onda hrabro naprijed 😁🤞 ajme koji glupi komentar 😡😡
    Linda super trakica, sretno u pokrivanju ovih dana, nadam se tvom plusu za 2 tjedna 😁🤞
    Kod mene ništa specijalno. Čekam da krene M kroz par dana nadam se. Jučer sam kupila čaj pd vrkute, pa ću njega krenut pit kako treba na zadnji dan M, pa se nadam dobitnom ciklusu idući mjesec 😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

jasamja
    23. Rujan 2025. 11:29

ivaaa30

Mrzim te glupe komentare! Stvarno ne vjerujem tko sve radi takav posao i kako su uopće završili fakultet.
    Da je to tako jednostavno već bi odavno narađale hrpu djece a ne bi se mučile mjesecima pratiti svaku promjenu i svaki grčić. Užas!
    Meni moja ginekologica ne želi poslati nalaz papa testa jer sam rekla da mi treba kako bih se pripremila za MPO. Smatra da mi to ne treba, da trebam biti strpljiva i da će se trudnoća dogoditi. Kao da nisam i previše strpljiva bila u ovih godinu dana.
    Morat ću joj očito slati poruke i zvati dok mi ne pošalje. A onda naći nekog drugog ginekologa…

Papa test bi trebao biti učitan i na e građani. Provjeri si 🤞
    Stvarno nemam riječi na ovu tvoju situaciju 😡😡😡🙄

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

• Hanna92
    23. Rujan 2025. 12:47

Pozdrav svima.
    Zanima me kako da učitam sliku vamo?

• Hanna92
    23. Rujan 2025. 13:08

Evo uspjela sam, hvala Vam!
    Ovako ukratko ne znam kad je ovaj mj bila O, ciklusi od 28 do 32 dana....
    Danas 3 dana prije sam napravila test i eo ja vidim,al nitko drugi ne vidi.
    Jel vidite vi šta? 
    🙏
    https://ibb.co/NdfrqXFr

https://ibb.co/60tcWyXS

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI