https://ibb.co/BHPPc3Jt
.
Ja neznam ako su ove Femometar trakice loše ili nešto ponovno ide u krivom smjeru kod mene 😔😔https://ibb.co/BHPPc3Jt
.
Ja neznam ako su ove Femometar trakice loše ili nešto ponovno ide u krivom smjeru kod mene 😔😔
Ma užas su te trakice .. ja ih više nikad kupit neću .. meni je bacalo sjenu jako dugo imam sliku a Beta 0 😭 , kupi si neki drugi test , i napravi da vidiš na čemu si .
Znači nisam luda kad kažem da su neke čudne 😂
Trenutno putujemo na odmor od par dana tako da mislim da tamo kamo idemo nemam gdje kupiti test. Pa onda do srijede neću znati ništa.
Ne idem vadit nikakvu betu niti odlazim na hitnu. Dovoljno mi je bilo bespotrebnog stresa prije 5 mjeseci. Ako budemo nedaj bože imala neke bolove otići ću na hitnu ali se iskreno nadam da do toga neće doći. Ionako ne mogu ništa napraviti. Ako ima za opstat, opstat će ako ne otići će. 🤷
Oprostite jer vas gnjavim ❤️
Ma ženo… odi, odmori, opusti se i ne razmišljaj niti o tome niti o nama😅 ima da sve bude kako treba, a ti ces se potrudit da i mrvici bude udobno s tobom ovih dana 🥰
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
https://ibb.co/BHPPc3Jt
.
Ja neznam ako su ove Femometar trakice loše ili nešto ponovno ide u krivom smjeru kod mene 😔😔https://ibb.co/BHPPc3Jt
.
Ja neznam ako su ove Femometar trakice loše ili nešto ponovno ide u krivom smjeru kod mene 😔😔
Ma užas su te trakice .. ja ih više nikad kupit neću .. meni je bacalo sjenu jako dugo imam sliku a Beta 0 😭 , kupi si neki drugi test , i napravi da vidiš na čemu si .
Znači nisam luda kad kažem da su neke čudne 😂
Trenutno putujemo na odmor od par dana tako da mislim da tamo kamo idemo nemam gdje kupiti test. Pa onda do srijede neću znati ništa.
Ne idem vadit nikakvu betu niti odlazim na hitnu. Dovoljno mi je bilo bespotrebnog stresa prije 5 mjeseci. Ako budemo nedaj bože imala neke bolove otići ću na hitnu ali se iskreno nadam da do toga neće doći. Ionako ne mogu ništa napraviti. Ako ima za opstat, opstat će ako ne otići će. 🤷
Oprostite jer vas gnjavim ❤️
A bas to, svakako ne možeš ništa napraviti, samo se opterećivati dodatno. Uživaj i odmori sad par dana i onda po nove trakice koje će biti top i ekstra tamne 😍. Vjerujem da je do trakica i da će sve biti dobro na kraju ❤️
👩🏻 29 🧑🏻🦱 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
izvinite cure od kojeg DC se pocinje sq testirqnjem LH ??
Pa evo meni ciklusi traju 27-30 dana, lutealna faza je uglavnom 14 dana. Znaci O mi je najranije 13 DC tako da krenem par dana prije toga čisto da pratim kako tamni. Evo ovaj ciklus sam krenula danas 11dc, očekujem O za 2-5 dana.
👩🏻 29 🧑🏻🦱 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
pa meni ovaj ciklus na 27 dan pa da pocnem od 10 dc jer meni po nekad dolaze ciklusi i na 24 i na 26 a najkasnije do 28 dc tako da nema pravila meni je nekad peak i na 11 dc sa testovima
pa meni ovaj ciklus na 27 dan pa da pocnem od 10 dc jer meni po nekad dolaze ciklusi i na 24 i na 26 a najkasnije do 28 dc tako da nema pravila meni je nekad peak i na 11 dc sa testovima
Ako neznas i vidiš da ti variraju ciklusi kreni ranije ako imaš trakica za testiranje od 7 ili 9 dc pa kad ne uhvatiš peak . To ti je moj savjet za svaki slučaj da nebi propustila .. meni su ciklusi uvijek isti , pa krenem oko 12 ili 13 dc , jer znam da prije 15 ili 16 neću uhaviti , ali krenem za svaki slučaj da nebi bilo iznenađenja 🤷♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
jasamja slažem se sa komentarom da nema smisla sada probati sa osjetljivijim testom već hladne glave i beta. Baš si lijepo napisala da se pokusas ne stresirat već da prepustis da bude šta treba biti❣️ navijam za tebe i šaljem ogroman zagrljaj
.
Tamara30, na koji si dan ciklusa ovulirala prošli mjesec? Dan-dva prije se počni testirati.
.
Ja sam jutros vadila krv provjere sedimentacije i leukocita za sutrašnju provjeru prohodnosti. Polako me hvata strah ali dragi ide sa mnom i uzela sam dan godisnjeg tako da se nadam se da ću uspjeti biti koliko toliko skulirana 😬☺️
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Ajme hvala vam na odgovoru💕💕kad bi se trebala narucit na pregled
Najbolje da se čuješ sa svojom ginekologinjom/ginekologom i dogovoris za dalje.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Lista ne dolaska M 🤞
.
Jasamja 24.03. ➕
.
EllaMS 02.04.
.
Parisislove 08.04.
.
Blondy 14.04.
.
Uniqlo7 15.04.
.
Makarena i Rose1 16.04.
.
Tamara 21.04.
.
Ako još netko želi na listu neka se javi 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
jasamja slažem se sa komentarom da nema smisla sada probati sa osjetljivijim testom već hladne glave i beta. Baš si lijepo napisala da se pokusas ne stresirat već da prepustis da bude šta treba biti❣️ navijam za tebe i šaljem ogroman zagrljaj
.
Tamara30, na koji si dan ciklusa ovulirala prošli mjesec? Dan-dva prije se počni testirati.
.
Ja sam jutros vadila krv provjere sedimentacije i leukocita za sutrašnju provjeru prohodnosti. Polako me hvata strah ali dragi ide sa mnom i uzela sam dan godisnjeg tako da se nadam se da ću uspjeti biti koliko toliko skulirana 😬☺️
Bit ce sve dobro, mislimo na tebe🤗
Javi se kad budes mogla
💙
.
.
Sretno draga i samo hrabro , bit će to sve kako treba ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia