Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Travanj 2025. 20:08

jasamja

Obavila pregled, sve je otišlo hvala bogu. Sutra idem u bolnicu vadit krv, dobila sam 3 uputnice, između ostalog i za trombofiliju.

Da, trombofiliju treba provjeriti. I mene su slali. Blaga mutacija je u pitanju pa sam pila andol100 iako su neki tvrdili da nije potrebno.

💙

jasamja
    02. Travanj 2025. 22:22

Rose1

jasamja

Obavila pregled, sve je otišlo hvala bogu. Sutra idem u bolnicu vadit krv, dobila sam 3 uputnice, između ostalog i za trombofiliju.

Da, trombofiliju treba provjeriti. I mene su slali. Blaga mutacija je u pitanju pa sam pila andol100 iako su neki tvrdili da nije potrebno.

Samo da dođemo do nekog konkretnog zaključka 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Makarena
    03. Travanj 2025. 06:57

jasamja

Rose1

jasamja

Nadam se da ćeš dobiti odgovore i da će biti lako riješivi 🙏🏻

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

jasamja
    03. Travanj 2025. 08:52

Makarena

jasamja

Rose1

jasamja

Nadam se i ja. Evo rekli mi da se neki nalazi čekaju i po mjesec dana 🙄🙄

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Rose1
    03. Travanj 2025. 09:07

jasamja

Makarena

jasamja

Rose1

jasamja

Nadam se i ja. Evo rekli mi da se neki nalazi čekaju i po mjesec dana 🙄🙄

Da, tako sam ja čekala. Sve živo su me poslali osim neke genetske pretrage. To bi bilo sljedeće da nije uspjelo. 

💙

Rose1
    03. Travanj 2025. 09:08

P.s.koliko se sjećam za tu pretragu se ide u Zg. Bas se dobije termin.

💙

EllaMS
    03. Travanj 2025. 09:42

Cure meni beta danas 233. Znači ne znam da li da panicarim. To je više od duplo

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• eni233
    03. Travanj 2025. 11:10

EllaMS

Ajme Ella , ako su blizanci koji je to blagoslov 🥹🥰🥰🥰🫶🏻

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

parisislove
    03. Travanj 2025. 11:58

Ja sam isto radila test na trombofiliju, bio je uredan. Sjećam se da je dosta koštao i da su rekli dva tjedna do nalaza, na kraju smo čekali više od mjesec dana na nalaz.

Zara meni je ovo čekanje postalo mučno, danas 8. dan ciklusa i već sam testirala jutros…ne znam šta sam očekivala da test pokaže 😔 
    Jučerašnji ručak sa prijateljicom je bio izazovan i to me poslalo u spiralu preranog testiranja i opsjedanja… ne zbog njene trudnoće, ima ona pravo na svoju sreću i iskreno mi je drago zbog nje, uostalom nema cura veze sa onim što se meni dogodilo. Ali počelo je sve boljeti nakon što je ona imala par bezosjećajnih komentara za naš gubitak, nije rekla ni da joj je žao samo kako je to bilo prerano za osjetiti bebu (15 tjedana) i kako zna osobu koja je izgubila kasnije kad je već dobro osjećala bebu… svaki puta kad se njena beba pomaknula nam je rekla, pa je onda podigla majicu i pokazivala kako se beba miče… pa onda još konstantni komentari kako je ostala trudna bez pokušavanja, rekao joj je doktor jučer da se počela otvarati ali ona se na to smije, ide na avion sljedeći tjedan, kaže ja sam opuštena ljudi zato mi i je tako laka trudnoća… ali je prokomentirala kako svi znaju da je seks u prvom tromjesečju zabranjen i da je to sigurno uzrokovalo naš gubitak… još je puno bilo hladnih komentara koji su me uboli u srce… Ne mislim da me htjela povrijediti jer nije loša osoba samo mlada i neiskusna, ali eto možda jer sam ja tamo otišla već povrijeđena pa je svaki detalj i nekom bezazleni komentar meni teži… ne znam zašto vam sve ovo pišem ali moram s nekim podijeliti a mislim da malo tko može shvatiti na koji način me to sve pogađa… 

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

parisislove
    03. Travanj 2025. 12:08

EllaMS

Ajme kakav lijepi porast 😍
    Samo neka se dupla i trodupla, znači da se mrvica lijepo ugnjezdila i da sve ide kako treba 😌🤍

Hoćeš još vaditi ili sad čekaš pregled?

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.