https://ibb.co/JRjy5dq8
Cureee, znači tresem se sva. 10 dpo
waouuu waouu waou cestitam ti od srca cisti plus ko kucaa 🥰😍🥰
EllaMS Cestitkeeee, predivam plusic sretna sam jako za tebe.
.
Najprije da vam se cure zahvalim na podršci, sve sam vaše poruke pročitala jučer prije spavanja i iako se osobno ne poznamo jako sam osjetila vašu blizinu 😊 postupak je prošao u redu, da je boljelo, boljelo je ali su i doktorice i sestre stvarno bile obazrive i šta je najvažnije jajovodi su prohodni 😊 moram priznat da mi je puno značilo šta je dragi bio sa mnom jer smo se stalno zezali, vrijeme mi je brže prošlo i raspoloženje je ostalo ok. Sad smo u fazi prikupljanja još nalaza i onda bi sa sljedećim ciklusom krenuli sa inseminacijom. Ovaj ciklus svakako i dalje pratim sa trakicama i pokušavamo 😊😊😊
Svima šaljem puno dobre energije za šta vise plusica!
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Hvala vam cure, sad samo neka nastavi tamniti. 🤞
Bila sam skroz van svega i uživala ovih par dana na putovanju. Sinoć smo se vratili. Napravila test iz fore, iako jedino od simptoma imam taj filing kao da ću svaki čas dobiti. To mi je najgore.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
EllaMS ouu kako divan početak sedmice, reklaa sam da proljeće sve mijenja na bolje Sve će da bude u redu i bićee jedna odlična zimska bebica
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Čestitam draga, pravi plus 😁😁😁 jeeee baš mi je drago zbog tebe 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Lista ne dolaska M 🤞
.
Jasamja 24.03. ➕
.
EllaMS 02.04. ➕
.
Parisislove 08.04.
.
Blondy 14.04.
.
Uniqlo7 15.04.
.
Makarena i Rose1 16.04.
.
Tamara 21.04.
.
Ako još netko želi na listu neka se javi 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Wowww , pa ovo je već pravi plusić🥰🥰🥰🥰 ma predivno , čestitke draga … daj nam neke tricks and tips kak vam je uspjelo , da možemo primjeniti 😊😃
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Pozdrav cure! Prvo da čestitam jasamja i EllaMS na prelijepim plusićima! Baš sam sretna zbog vas
Ja sam dobila zabranu trudnoće neko vrijeme jer imam friško otkriveni jako visoki tlak, pa dok se to ne otkrije od cega je došlo tako naglo ništa od trudnoće. Sasvim slučajno ja u srijedu kod svoje doktorice da mi otvori bolovanje jer sam odlučila par dana ostati doma nakon onog krvarenja od biokemijske, malo me bolila glava svih tih dana, ali ja sam i inače osjetljiva na glavobolje i migrene. Ona meni odluči izmjeriti tlak, meni tlak 200! Tu večer sam i na hitnoj završila jer mi se uopće nije spuštao ni nakon tableta koje mi je ona dala. Najgore od svega je to što da nisam bila tamo i da mi nije ona izmjerila nebi ni znala da je toliki tlak, jer ja sam se generalno osjećala ok! E sad, dal je cijeli ovaj stres pridonio da mi se nakupilo sve ili je još nešto u pozadini, to ćemo tek saznati. Ovaj tjedan već imam pregled u Ambulanti za hipertenziju i holter tlaka.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ooooo pa divno, čestitam 🎉🎉🎉
💙
EllaMS Cestitkeeee, predivam plusicsretna sam jako za tebe.
.
Najprije da vam se cure zahvalim na podršci, sve sam vaše poruke pročitala jučer prije spavanja i iako se osobno ne poznamo jako sam osjetila vašu blizinu 😊 postupak je prošao u redu, da je boljelo, boljelo je ali su i doktorice i sestre stvarno bile obazrive i šta je najvažnije jajovodi su prohodni 😊 moram priznat da mi je puno značilo šta je dragi bio sa mnom jer smo se stalno zezali, vrijeme mi je brže prošlo i raspoloženje je ostalo ok. Sad smo u fazi prikupljanja još nalaza i onda bi sa sljedećim ciklusom krenuli sa inseminacijom. Ovaj ciklus svakako i dalje pratim sa trakicama i pokušavamo 😊😊😊
Svima šaljem puno dobre energije za šta vise plusica!
Drago mi je da su prohodni i puno sreće dalje i da čim prije ugledaš pozitivan testić🤗
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji