Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    19. Rujan 2025. 20:45

Didiia

Jedva čekam plusiće, meni je dan danas pun sretnih vijesti molim se da će to pogurat lanac s još sretnih vjesti među kojima će i plusić već 23. 🥰
    Uvijek se ovako radujem kao da već imam taj plus a ne valja mi to razočaram se puno..

Bit ce bit ce samo treba pokusavati i nadati se jer ako ne pokusavamo mislim čemu se nadati. Sve ce mo mi na kraju ugledati  svoj plusic kladim se 😸😸

• Nina37
    19. Rujan 2025. 21:00

Meni je krenulo smede večeras,znači ništa ni ovaj put..doduse dosta je uranila m 25.dan nije bas uobicajeno ali i trakice su pokazale raniju ovulaciju.. eto cure nadam se da će koja imati boljih vijesti sljedećih dana a ja idem u novi ciklus 🤞

Linda_
    20. Rujan 2025. 08:48

Jelušićkaa peak je baš ulovljen, sad neka se samo primi 🥳🥳

Nina37 žao mi je, puno snage ti želim za novi ciklus ❤️

Mislim da i od mene ništa ovaj mjesec, trakica uopće ne tamni a već je 12. DC tako da mislim da sam se pomirila da ovaj mjesec neće biti ništa. Idemo dalje 💪

11/25 blighted ovum 💔
    04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

Linda_
    20. Rujan 2025. 15:11

Testiram se svaki dan za svaki slučaj 🤣
    Didiia jesi možda radila rani test ili ćeš čekati? Svaka čast, ja bi već i test i trakicu odradila da trebam dobiti za 4 dana😂🙈🙉

11/25 blighted ovum 💔
    04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

Jelušićkaa
    20. Rujan 2025. 18:01

Nina je li ti inače tako kraći ciklus ili je samo ovaj. Zna se desiti nešto se pobrka jedan mjesec. Nastavi dalje nema predaje 😘
    Linda da i ja mislim da imaš jos vremena za O kao i kod Nine možda ti se pomjerilo ovaj mjesec smao. Drzim fige.
    Didia ajmooo cekamooo 🤞🤞

Jelušićkaa
    20. Rujan 2025. 18:03

Joj ja vise ne znam. Sad sam pisnula ovu jednu od 20 osjetljivost i opet je dobra. 
    Čini mi se da ću i noćas pa kud puklo da puklo

https://ibb.co/dJMJS3zr

Jelušićkaa
    20. Rujan 2025. 18:27

Iva mislim da ako ne bude bas uspješno jos koji mjesecc da ce ići ponovo raditi. Jer ipak proo je 3 godine od zadnjeg spremiograma svašta se moglo promjeniti...
    Didiia ja iskreno ne. Jer jos uvijek se budim 394 puta po noći 😀

jasamja
    20. Rujan 2025. 18:27

Jelušićkaa

Joj ja vise ne znam. Sad sam pisnula ovu jednu od 20 osjetljivost i opet je dobra.
    Čini mi se da ću i noćas pa kud puklo da puklo

https://ibb.co/dJMJS3zr

Super trakica 😁 sretno u pokrivanju 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

Rose1
    20. Rujan 2025. 19:51

Jelušićka sretnooo🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Nina ma joj, baš mi je žao, ali samo pozitivno dalje 💪🏻🙏🏻nema druge💪🏻

Ni ja ne mjerim bazalnu 

💙

Jelušićkaa
    21. Rujan 2025. 07:40

Pokriveno i sinoć 😁 odbrojavanje neka pocne.🤞
    Didia cekamo tvoj testic 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI