Jedva čekam plusiće, meni je dan danas pun sretnih vijesti molim se da će to pogurat lanac s još sretnih vjesti među kojima će i plusić već 23. 🥰
Uvijek se ovako radujem kao da već imam taj plus a ne valja mi to razočaram se puno..
Bit ce bit ce samo treba pokusavati i nadati se jer ako ne pokusavamo mislim čemu se nadati. Sve ce mo mi na kraju ugledati svoj plusic kladim se 😸😸

Meni je krenulo smede večeras,znači ništa ni ovaj put..doduse dosta je uranila m 25.dan nije bas uobicajeno ali i trakice su pokazale raniju ovulaciju.. eto cure nadam se da će koja imati boljih vijesti sljedećih dana a ja idem u novi ciklus 🤞
Jelušićkaa peak je baš ulovljen, sad neka se samo primi 🥳🥳
Nina37 žao mi je, puno snage ti želim za novi ciklus ❤️
Mislim da i od mene ništa ovaj mjesec, trakica uopće ne tamni a već je 12. DC tako da mislim da sam se pomirila da ovaj mjesec neće biti ništa. Idemo dalje 💪
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Testiram se svaki dan za svaki slučaj 🤣
Didiia jesi možda radila rani test ili ćeš čekati? Svaka čast, ja bi već i test i trakicu odradila da trebam dobiti za 4 dana😂🙈🙉
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Nina je li ti inače tako kraći ciklus ili je samo ovaj. Zna se desiti nešto se pobrka jedan mjesec. Nastavi dalje nema predaje 😘
Linda da i ja mislim da imaš jos vremena za O kao i kod Nine možda ti se pomjerilo ovaj mjesec smao. Drzim fige.
Didia ajmooo cekamooo 🤞🤞

Joj ja vise ne znam. Sad sam pisnula ovu jednu od 20 osjetljivost i opet je dobra.
Čini mi se da ću i noćas pa kud puklo da puklo
https://ibb.co/dJMJS3zr

Iva mislim da ako ne bude bas uspješno jos koji mjesecc da ce ići ponovo raditi. Jer ipak proo je 3 godine od zadnjeg spremiograma svašta se moglo promjeniti...
Didiia ja iskreno ne. Jer jos uvijek se budim 394 puta po noći 😀

Joj ja vise ne znam. Sad sam pisnula ovu jednu od 20 osjetljivost i opet je dobra.
Čini mi se da ću i noćas pa kud puklo da puklo
https://ibb.co/dJMJS3zr
Super trakica 😁 sretno u pokrivanju 🤞🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Jelušićka sretnooo🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nina ma joj, baš mi je žao, ali samo pozitivno dalje 💪🏻🙏🏻nema druge💪🏻
Ni ja ne mjerim bazalnu
💙
Pokriveno i sinoć 😁 odbrojavanje neka pocne.🤞
Didia cekamo tvoj testic 😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji