Meni clearblue danas pokazao 🙂, a i osjećam bol, sutra će to biti i jako probadanje tako da je danas bila akcija 🤣🤣
E sad čekanje 2tj🙏🏻
💙
Drage moje, samo da vam nesto ispricam i mozda vam to da neke snage za sve..
mi vec 4 godine pokusavamo ostvariti trudnocu, ja sam u tom periodu se jako promjenila i negdje nakon godine dana, su me ulovili jaki napadi panike, anksioznost i to do te mjere da sam svaku vecer plakala i gusila se od straha i bojala se zaspati.. nekako sam se tu na tom putu okrenula molitvi i vjeri, dugo mi je trebalo da preprodim prvo te napade panike, a onda i da ce trudnoca doci kad Bog kaze da je vrijeme za to, na potpomognutu nisam nikako ni htjela i nisam ni razmisljala o tome.. ove godine nekako sam se odlucila da napravim termin ipak u Klinici pa makar samo da nam obave preglede jer moja doktorica mi je rekla da ne zna vise sto i da onda nema nista dalje.. radeci termin posaljem muza na spermiogram da skupimo papire za prvi termin, i u maju sok, mi na poslu njega zovu da dodje tamo na vadjenje krvi jer je spermiogram neocitan, dolaze nalazi krvi povisen FSH, i LH(lh minimalno), sumnja na azoospermiju, termin u klinici, doktor nas posalje privatnom andrologu i potvrde nam dijagnozu.. da vam kazem da inace bi vjv toliko plakala i bila van sebe, ali meni Bog daje tako neku snagu, ja vjerujem u cudo i da ce nasa beba doci (svjesna sam dijagnoze i ne zivim o oblacima), ali toliko imam jaku vjeru, imala sam poslje pregleda jedan upecatljiv san,a to je da sam bila kod doktora i pitao me vjerujem li Bogu, rekla sam da vjerujem i rekao mi je e onda ste trudni.. i tako zadnjih par dana imam jako upecatljive snove.. i samo da vam kazem, Bog nikome neda kriz tezi od onog sto moze nositi, a vi ste hrabre i jake, i pune snage, i zato cete drzati svoje cedo u rukama i tek onda biti svjesne da ste najjace osobe!🥹
I ja bez obzira na sanse prirodne trudnoce(0.01%), imam vjere i snage u Bozje cudo, i da ce nasa beba doci 🙏
Lijepo, treba tako i stvarno je puno lakše ako se vjeruje i ja iskreno vjerujem da ćeš doći do svoga cilja🙏🏻 i nemoj se toliko bojati potpomognute, bit će sve dobro, sigurna sam. I sama sam to prošla 🙏🏻💙
Ja sam bila baš puna optimizma kad sam išla na potpomognutu pa čak i nakon toga sam vjerovala da ću prirodno zatrudnjeti i jesam, ali onda taj pobačaj. I nakon toga sam vjerovala, ali sad mi je već teže iako ne odustajem...ali ono, godine idu...ponekad mi nedostaje vjere...
Laku noć cure ❤️
💙
Ivyyyy svaka čast na pozitivi, od srca ti želim tvoj plusić što prije ❤️
I vama cure koje iščekujete želim pozitivan šok i držim najveće palčeve za ovaj ciklus🤞
Meni je ovaj ciklus skroz čudan, prvo mi je m došla dosta ranije, sad već drugi dan imam iscjedak kao bjelanjak, a lh trakica negativna pa ne znam više što misliti, hoće li ovaj mjesec uopće biti ovulacije ili je već bila za vrijeme m, evo ne znam..
Meni clearblue nikad ne griješi plus imam bol u jajniku...
Bjelanjak je svakako dobar znak
💙
Jelušićka čekamo 🙏🏻
Ivaaa vjerujem da će papa biti dobar, ako ne, riješit će se, meni bude ona miješans flora, neka upalica pa sam radila briseve i sve ok. Kazu da je to normalno.
A prije trudnoće sam imala cin1. Uvijek sve uredno i ja trebam na IVF i ono taj nalaz. U šoku, suze, stres...sve su mi objasnili i rekli da mnoge žene to imaju i da se tijelo izbori. Pila betagluksn i još brdo toga. U međuvremenu zatrudnila i nakon poroda nestao CIN. Tijelo se uglavnom izbori s CINOm 1. Treba dizati imunitet, a čitala sam da se i na porodu zna malo oljuštiti.
Eto, ako nekome ikad tako bude da ne paniči kao ja.
💙
Ivyyyy svaka čast na pozitivi, od srca ti želim tvoj plusić što prije ❤️
I vama cure koje iščekujete želim pozitivan šok i držim najveće palčeve za ovaj ciklus🤞
Meni je ovaj ciklus skroz čudan, prvo mi je m došla dosta ranije, sad već drugi dan imam iscjedak kao bjelanjak, a lh trakica negativna pa ne znam više što misliti, hoće li ovaj mjesec uopće biti ovulacije ili je već bila za vrijeme m, evo ne znam..
Iscjedak je dobar znak bar ako nema svraba i peckanja 😁 tako se ja sad tješim jer imam iscjedka kao da sam se upiškila svaki dan nenormalno.
A za lh trakice ne mora da znači možda samo nisi ulovila ne znam meni se desilo da mi je gin potvrdila ovulaciju a trakice negativne.
Koji ti je dan? Kad je ne očekuješ?
Danas mi je tek 10.dan ciklusa i malo mi je rano to za ovulaciju jer mi obicno bude od 12. Do 15 dana cca.. trebala bi dobiti tek 4.10. Mi smo svejedno pokrivali pa sad kako bude 🤞
Rose1 držim palčeve da se primilo 💫
Treba nam bar 1 plusić na temi da nas malo digne 🫠
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Cure ima li vas još koje tek očekujete ovulaciju? Meni je danas 6.DC, uskoro krećem s trakicama 🙂
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
Meni je također 6. dan ciklusa, uživam trenutno u zen fazi.
Cure koje ste u drugoj fazi ciklusa, šaljem baby dust. ✨✨✨
👩❤️👨 - pokušavamo od 10/24
👨33 👩 31
06/25 - Oligoasthenozoospermia, 09/25 ⌛
🤞🤞🤞🤞 drzim fige svima
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
Ja sam 23 dc,prema trakicama m bi trebala oko 22.9.Vec nekako pocinjem osjecati menstrualne tegobe pa se ne nadam previse..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji