Zna li netko koji je postupak ako spermiogram nije najbolji? Daje li se vremena da se popravi ili se salje na humanu odmah? Pripremam se na moguce scenarije
Zna li netko koji je postupak ako spermiogram nije najbolji? Daje li se vremena da se popravi ili se salje na humanu odmah? Pripremam se na moguce scenarije
Ovisno o dijagnozi .. i koliko dugo pokušavate . I godine se isto gledaju . Nama su dali odmah uputnicu , s obzirom da smo više od godinu dana pokušavali pa ništa .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Blondy i nama se dali uputnicu s obzirom na to koliko dugo smo pokušavali. Njemu je u principu bio ok, nešto sporiji, idući put čak i skroz ok. Ja sam i htjela na ivf. Bilo mi je dosta čekanja.
Jasamja nije preporučljivo zbog tih raznih beštija 😬Nedavno smo bili u toplicama, bilo je trudnica, ali se nisu kupale, samo u plicaku s djecom. Ti lijepo legni i uživaj😁
💙
Ovisno o dijagnozi .. i koliko dugo pokušavate . I godine se isto gledaju . Nama su dali odmah uputnicu , s obzirom da smo više od godinu dana pokušavali pa ništa .
Aha, vidjet cemo. Jos nemamo ni nalaze. Ne znam bi li htjela da se tamo nesto nadje ili ne. Ne znam, iako mi pokusavamo relativno kratko i imamo dijete zaceto prirodno bez problema prije 2 godine. Tako da ne vjerujem da ce nas odmah slati ako ne bude bas los. Makar, meni se neda cekati jer to moze potrajati mjesecima vjerojatno da se sve poklopi
Blondy koliko dugo pokušavate?
Pa ne stitimo se uopće od kad sam dobila menstruaciju nakon poroda. To je bilo u srpnju, no prvih mjeseci mi nije bio ciklus uredan, od 10 mj pratim trakicama i isla sam na UZV gdje je potvrdjena ovulacija
Jasamja izbjegavaj bilo kakve nagle promjene temperature, ni saune nisu pametne, mozes bez tog ajde, bit ce vam lijepo svakako🥰
Blondy tri dana je apstinencija prije uzimanja uzorka spermiograma. Moj gospodin nije htio to raditi tamo, imas opciju da odradi poslić doma i donese unutar 45 min na analizu, kako je on i napravio😂
Alsuncokret kod mene je dosta dobra situscija. U poliklinici IVF sam, dr Grbavac. U pon sam bila na UZV, imam 8 antralnih folikula, ali su se vec dva vodeca izdvojila tako da jos ovaj ciklus prirodno pokusavamo. Dobila sam recept za bockalice 2x dnevno iduci ciklus i idemo u postupak odmah🙏🥰 kako je kod tebe?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Cure u ponedjeljak sam naručena na test prohodnosti jajnika. Je li neka od vas bila na tome? Šta očekivati? Napisali su mi da mogu popiti tablete protiv bolova prije postupka ali ne znam koje ni koliko prije.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Gle mene opet jajnika 🤣 jajovoda!
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Blondy koliko dugo pokušavate?
Pa ne stitimo se uopće od kad sam dobila menstruaciju nakon poroda. To je bilo u srpnju, no prvih mjeseci mi nije bio ciklus uredan, od 10 mj pratim trakicama i isla sam na UZV gdje je potvrdjena ovulacija
Bit Ce, sigurna sam jako brzo.
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji