JeluÅ”iÄkaa i ne samo danas nego i sutraNakon koliko nastupa ovulacija od ulovljenog peaka? Negdje piÅ”e 12 h, negdje 24-48 h tako da treba pokrit sve
Jao jao danas kad mu kažem da trebamo i sutra neÄe mu bit dobro hahahšš

JeluÅ”iÄkaa i ne samo danas nego i sutraNakon koliko nastupa ovulacija od ulovljenog peaka? Negdje piÅ”e 12 h, negdje 24-48 h tako da treba pokrit sve
Jao jao danas kad mu kažem da trebamo i sutra neÄe mu bit dobro hahahšš
Ā vjerujem, nama je isto. Nakon Å”to proÄe, prvo par dana odmorimo, ne pada nam na pamet nikakav odnos
Bome mi smo svoje obavili u po bijela dana šš omg ali eto moralo se veÄ sam krenula brojati da me vise jajnici ne bole reko gotovo proslooo. š odbrojavamo š¤š¤

Jedva Äekam plusiÄe, meni je dan danas pun sretnih vijesti molim se da Äe to pogurat lanac s joÅ” sretnih vjesti meÄu kojima Äe i plusiÄ veÄ 23. š„°
Uvijek se ovako radujem kao da veÄ imam taj plus a ne valja mi to razoÄaram se puno..
Bit ce bit ce samo treba pokusavati i nadati se jer ako ne pokusavamo mislim Äemu se nadati. Sve ce mo mi na kraju ugledatiĀ svoj plusic kladim se šøšø

Meni je krenulo smede veÄeras,znaÄi niÅ”ta ni ovaj put..doduse dosta je uranila m 25.dan nije bas uobicajeno ali i trakice su pokazale raniju ovulaciju.. eto cure nadam se da Äe koja imati boljih vijesti sljedeÄih dana a ja idem u novi ciklus š¤
JeluÅ”iÄkaa peak je baÅ” ulovljen, sad neka se samo primi š„³š„³
Nina37 žao mi je, puno snage ti želim za novi ciklus ā¤ļø
Mislim da i od mene niÅ”ta ovaj mjesec, trakica uopÄe ne tamni a veÄ je 12. DC tako da mislim da sam se pomirila da ovaj mjesec neÄe biti niÅ”ta. Idemo dalje šŖ

11/25 blighted ovum š
04/25 Missed ab š
2021 š
Testiram se svaki dan za svaki sluÄaj š¤£
Didiia jesi možda radila rani test ili ÄeÅ” Äekati? Svaka Äast, ja bi veÄ i test i trakicu odradila da trebam dobiti za 4 današšš

11/25 blighted ovum š
04/25 Missed ab š
2021 š
Nina je li ti inaÄe tako kraÄi ciklus ili je samo ovaj. Zna se desiti neÅ”to se pobrka jedan mjesec. Nastavi dalje nema predaje š
Linda da i ja mislim da imaŔ jos vremena za O kao i kod Nine možda ti se pomjerilo ovaj mjesec smao. Drzim fige.
Didia ajmooo cekamooo š¤š¤

Joj ja vise ne znam. Sad sam pisnula ovu jednu od 20 osjetljivost i opet je dobra.Ā
Äini mi se da Äu i noÄas pa kud puklo da puklo
https://ibb.co/dJMJS3zr

Iva mislim da ako ne bude bas uspjeÅ”no jos koji mjesecc da ce iÄi ponovo raditi. Jer ipak proo je 3 godine od zadnjeg spremiograma svaÅ”ta se moglo promjeniti...
Didiia ja iskreno ne. Jer jos uvijek se budim 394 puta po noÄi š

ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji