Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    26. Ožujak 2025. 11:22

Zna li netko koji je postupak ako spermiogram nije najbolji? Daje li se vremena da se popravi ili se salje na humanu odmah? Pripremam se na moguce scenarije 

• eni233
    26. Ožujak 2025. 11:44

Blondy

Zna li netko koji je postupak ako spermiogram nije najbolji? Daje li se vremena da se popravi ili se salje na humanu odmah? Pripremam se na moguce scenarije

Ovisno o dijagnozi .. i koliko dugo pokušavate . I godine se isto gledaju . Nama su dali odmah uputnicu , s obzirom da smo više od godinu dana pokušavali pa ništa .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Rose1
    26. Ožujak 2025. 12:14

Blondy i nama se dali uputnicu s obzirom na to koliko dugo smo pokušavali. Njemu je u principu bio ok, nešto sporiji, idući put čak i skroz ok. Ja sam i htjela na ivf. Bilo mi je dosta čekanja.
    Jasamja nije preporučljivo zbog tih raznih beštija 😬Nedavno smo bili u toplicama, bilo je trudnica, ali se nisu kupale, samo u plicaku s djecom. Ti lijepo legni i uživaj😁

💙

Blondy
    26. Ožujak 2025. 12:17

eni233

Blondy

Ovisno o dijagnozi .. i koliko dugo pokušavate . I godine se isto gledaju . Nama su dali odmah uputnicu , s obzirom da smo više od godinu dana pokušavali pa ništa .

Aha, vidjet cemo. Jos nemamo ni nalaze. Ne znam bi li htjela da se tamo nesto nadje ili ne. Ne znam, iako mi pokusavamo relativno kratko i imamo dijete zaceto prirodno bez problema prije 2 godine. Tako da ne vjerujem da ce nas odmah slati ako ne bude bas los. Makar, meni se neda cekati jer to moze potrajati mjesecima vjerojatno da se sve poklopi

Rose1
    26. Ožujak 2025. 12:25

Blondy koliko dugo pokušavate?

💙

Blondy
    26. Ožujak 2025. 12:33

Rose1

Pa ne stitimo se uopće od kad sam dobila menstruaciju nakon poroda. To je bilo u srpnju, no prvih mjeseci mi nije bio ciklus uredan, od 10 mj pratim trakicama i isla sam na UZV gdje je potvrdjena ovulacija

Uniqlo7
    26. Ožujak 2025. 13:05

Jasamja izbjegavaj bilo kakve nagle promjene temperature, ni saune nisu pametne, mozes bez tog ajde, bit ce vam lijepo svakako🥰 
    Blondy tri dana je apstinencija prije uzimanja uzorka spermiograma. Moj gospodin nije htio to raditi tamo, imas opciju da odradi poslić doma i donese unutar 45 min na analizu, kako je on i napravio😂
    Alsuncokret kod mene je dosta dobra situscija. U poliklinici IVF sam, dr Grbavac. U pon sam bila na UZV, imam 8 antralnih folikula, ali su se vec dva vodeca izdvojila tako da jos ovaj ciklus prirodno pokusavamo. Dobila sam recept za bockalice 2x dnevno iduci ciklus i idemo u postupak odmah🙏🥰 kako je kod tebe? 

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

Zara531
    26. Ožujak 2025. 13:07

Cure u ponedjeljak sam naručena na test prohodnosti jajnika. Je li neka od vas bila na tome? Šta očekivati? Napisali su mi da mogu popiti tablete protiv bolova prije postupka ali ne znam koje ni koliko prije.

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

Zara531
    26. Ožujak 2025. 13:07

Gle mene opet jajnika 🤣 jajovoda!

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

Rose1
    26. Ožujak 2025. 13:10

Blondy

Rose1

Pa ne stitimo se uopće od kad sam dobila menstruaciju nakon poroda. To je bilo u srpnju, no prvih mjeseci mi nije bio ciklus uredan, od 10 mj pratim trakicama i isla sam na UZV gdje je potvrdjena ovulacija

Bit Ce, sigurna sam jako brzo. 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.