Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • february05
    13. Rujan 2025. 19:51

Sve potpisujem.

Pokušavam se utješiti da će sve doći na svoje i da će doći baš ta posebna beba svakoj od nas. Tek tada će, gledajući unazad, biti jasno zašto se nije dogodilo ranije. ☺️

Kako se vasi partneri osjećaju u cijelom ovom procesu?

👩‍❤️‍👨 - pokušavamo od 10/24

👨33 👩 31
    06/25 - Oligoasthenozoospermia, 09/25 ⌛

• missD
    14. Rujan 2025. 07:49

Cure evo i mene nazad nakon ljetne pauze 🤗 čekala sam da mi krene M nakon histeroskopije u kojoj mi je uklonjen polip. Jučer je bio 1.DC pa s vama odbrojavam dalje i iščekujem ovulaciju ⏳

👩‍🦰29
    PCO izgled jajnika
    Hormoni ✅
    08/25 histeroskopija ✅
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

jasamja
    14. Rujan 2025. 12:42

Ajme koliko smo sve zajedno promijenile psihičko stanje 😔 stvarno se nadam da će nam se svima zvijezde posložiti kako treba i da je našoj patnji i mučenju uskoro kraj 🤞❤️
    Moj suprug je nakon mog drugog spontanog imao baš veliki psihički pad, uopće nije jedno vrijeme htio čuti za trudnoću i mogućnost još jedne bebe. 
    Ja stvarno neznam što očekivati od ove ovulacije 🤷 prekjučer i jučer sam baš imala podosta iscjetka ali je bio više zelen, dakle imam gljivice/infekciju i koliko sam čitala one sprječavaju oplođivanje tako da lagano odbacujem mogućnost plusa krajem mjeseca, a i jučer i danas smo imali odnos i totalno je suho doljnje područje 😡 i baš budem ljuta zbog toga i onda si još radim veći pritisak u glavi i sve to ne vodi ničemu. Rekla sam i suprugu prije još ovaj ciklus i odustajem, nemogu više, baš sam iscrpljena i budem jako živčana kad je ovulacija jer osjećam veliki pritisak na sebe da odnos mora biti baš sada i onda sve nekako krene nizbrdo i fokus mi bude samo u tome 🤮🤮🤮
    Baš sam vam se izjadala 😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    14. Rujan 2025. 13:15

Sve sve isto od riječi do riječi, baš ovo kako si rekla, živim život prema ciklusu i trakicama 🤮
    Ako nam sada ne uspije dajem još šansu femisan A kapima ili nečem drugom što sada ne mogu pronaći na fejsu, a izbacivalo mi se prije neko vrijeme, isto neke prirodne kapi gdje su žene pisale da su ostajale trudne odmah nakon prvog korištenja nakon dugih mjeseci neuspjeha, a onda odustajem. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    14. Rujan 2025. 13:34

ivaaa30

Ja sam 3 mjeseca pila od Herbamedicanatural (instagram naziv stranice), Femina biljne kapi
    Muž ih je pio dva mjeseca.
    Sad pauziramo od prošlog tjedna pa ću naručiti opet za 15ak dana.
    Vidjet ćemo uskoro jesu li pomogle

E te sam i ja danas našla 👍

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• february05
    14. Rujan 2025. 17:48

jasamja, samo se izjadaj, zato smo tu. Ako netko razumije, mislim da smo to svi mi 

Sve mi je poznato, stvarno je grozno dok praćenje preuzme život, a kako si pomoći. 

Meni se počelo dešavati da sam u grču pred veća obiteljska okupljanja, jer svaki usputni "kad će beba” komentar me dovodi u raspadno stanje, pogotovo ako se još poklope s danima menstruacije. 😞

A što se tiče svih dodataka, toliko sam bila očajna prošli mjesec da sam probala i s Mucinex-om 🤣 I opet ništa... 

👨33 👩 31

• eni233
    14. Rujan 2025. 19:03

Drage moje žene ja sam vam dugo bila na ovoj temi i znam kako vam je .. teška je to borba a i ljudi nisu ni malo laki sa svojim glupim komentarima i pitanjima 🙄😖 tako da vam šaljem baby dust i starim curama i novim na ovoj temi i da mi brzo ugledate plusic .. ja sam već bila i psihički i fizički umorna od svega i odlučili smo se na ivf i hvala Bogu bilo uspješno tako da budite hrabre , jake i nemojte odustati nikad . 
     Ivaaa30 vidim u potpisu da ti suprug ima dijagnozu , takvu je moj imao na zadnjem postupku . Prvo smo imali OLIGOZOOSPERMIU , onda je krenuo bas paziti na sve uzimati suplemente i to se popravilo na normalan spermiogram , da bi svakim postupkom imali sve gori i gori , dal je stres utjecao na to ili nešto drugo evo neznam Al želim vam svu sreću ovog  svijeta i da čim prije ugledate željeni plus  ❤️❤️❤️❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• february05
    15. Rujan 2025. 11:11

Ivaaa30, za mene je to zaista hrabrost koju (još) nemam te svaka čast na mindsetu. Kad to tako kažeš, daje drugu perspektivu. Ja se još uvijek u glavi nisam pomirila s dijagnozom pa mi je to teško i izgovarati na glas.  Ali korak po korak...

Draga eni233, hvala ti na svim riječima ohrabrenja! Neka ti ostatak trudnoće prođe bez dodatnog stresa i da uskoro uživaš sa svojom bebicom. 🥰🥰🥰

👨33 👩 31

Jelušićkaa
    15. Rujan 2025. 11:40

Nedajte se žene naravno da bude razocarenja i padova ali treba ustari i ne odustati!!! Možda je bas ovaj nakaradni mjesec taj mjesec nikad ne znaš i ne odustati ! Toliko je bilo slucajeva da samo jedan odnos u mjesecu donese plusic 😍
    Evo npr ja sam dobila gnojnu anginu i na sumamedu sam ali se ne predajem. Želja za djetetom je veća of svega. Danas sam se krenula testirati mislim da ce za koji dan i peak.

https://ibb.co/Z66L60k8

Didiia
    15. Rujan 2025. 12:20

Pozdrav žene, nova sam ovdje nadam se da me primate u društvo 😁 
    Naime muž i ja pokušavamo već 11 mjeseci i ništa imala sam jednu biokemijsku. Imam endometriozu i tad mi je bio visok tsh sad sam na euthyroxu pa je ok. 
    Trakice sam počela korostit zadnja 3-4 mj i nikako da uhvatim peak a kad mjerim bazalnu fino poraste poslije mog izračuna ovulacije. Ne znam je li do mene ili trakica..
    Inače su mi i ciklusi redovni 29-30 dana. 
    Je li imala neka takvo iskustvo? Kad piškite na trakice ima li veze doba dana? U svako doba sam pokušala 😅

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - 7/25 teratozoospermia
    10/25 normozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI