Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    26. Ožujak 2025. 07:08

Lista ne dolaska M 🤞
    .
    Jasamja 24.03. ➕
    .
    EllaMS 02.04.
     .
    Blondy 14.04.
     .
    Uniqlo7 15.04.
    .
    Makarena i Rose1 16.04.
     .
    Tamara 22.04.

Ako još netko želi na listu neka se javi 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Ožujak 2025. 07:10

Tamara30 stavila sam te na listu, da ti je ciklus 28 dana. 
    EllaMS kako si ti? Ima kakvih simptoma ili naznaka? 
    Ako sam nekog izostavila sa liste neka se javi. Čak mislim da je Zara napisala da želi na listu. Idem potražiti. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Ožujak 2025. 07:12

eni233

Jasamjačestitke ❤️🥰 želim ti jednu divnu školsku trudnoću 😘

Hvala ti 😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Ožujak 2025. 07:13

Zamia

jasamja

Zamia

jasamja

Evo mene. Vratim se doma nakon što sam malecku pustila u vrtiću, sjedim za stolom dolazi suprug iz wca i ništa. I tako mi dobrih 15min pričamo o svemu i svačemu, nakon toga odlazim ja u wc vraćam se i pitam ga da šta nije vidio ONO, kaže jesam da, ali šta ono je sve nešto svijetlo. Treba bit tamnije od ove druge 😂 uglavnom sretan je kao i ja, ali nažalost zbog prošlog iskustva sve nekako uzimamo s rezervom 🤷

Ceeeestitam ti od srcaaaa! I zelim ti da ti trudnoca bude dosadna i školska 🥰❤️❤️

Hvala ti ❤️😘 kako si ti?

Dobro sam sve ide u dobrom pravcu, osim sto i dalje povremeno imam mucnine i žgaravicu koja ubija 😬 ali sve cemo to vec istrpiti za svoje bebače ☺️

Nadam se da će ti i to proći što prije pa da možeš uživati kako treba ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

EllaMS
    26. Ožujak 2025. 08:55

Ja sam danas 5dpo. Doslovno nista. Jutros sam radila onu progesteron trakicu koja je bila tamnija, pa me to zbediralo. A onda sam pročitala da može progesteron fluktuirati tako rano, da se stabilizira nakon 7dpo. Ne znam šta bi rekla. Kao meni su lutealne kraće i ja cijelo vrijeme imam filing da nije možda progesteron dobar. Kad sam rekla ginekologici rekla je, ali vi ostanete trudni. A ono bila jednom i to prije pol godine, i to još biokemijska. Poslala me na sto drugih pretraga, a progesteron nije htjela vaditi. Inače joj jako vjerujem. Možda bi trebala na svoju ruku privatno, ako ništa da se umirim ili da reagiram ako to nije ok. Ovako mogu ja tocat trakice do beskonacnosti. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Rose1
    26. Ožujak 2025. 09:06

EllaMS da, odi vaditi privatno. I ja sam tako išla u Medico. Davno, još prije trudnoće.
    Bit ćeš mirnija sigurno.
    Jasamja jesi se naručila kod ginica?

Ja danas odlučila kupiti D pa što bude

💙

jasamja
    26. Ožujak 2025. 09:34

EllaMS

Ja sam danas 5dpo. Doslovno nista. Jutros sam radila onu progesteron trakicu koja je bila tamnija, pa me to zbediralo. A onda sam pročitala da može progesteron fluktuirati tako rano, da se stabilizira nakon 7dpo. Ne znam šta bi rekla. Kao meni su lutealne kraće i ja cijelo vrijeme imam filing da nije možda progesteron dobar. Kad sam rekla ginekologici rekla je, ali vi ostanete trudni. A ono bila jednom i to prije pol godine, i to još biokemijska. Poslala me na sto drugih pretraga, a progesteron nije htjela vaditi. Inače joj jako vjerujem. Možda bi trebala na svoju ruku privatno, ako ništa da se umirim ili da reagiram ako to nije ok. Ovako mogu ja tocat trakice do beskonacnosti.

Ma i ne imanje simptoma može biti dobar znak. Stvarno se nadam da će uspjeti ovoga puta 😁🤞🤞🤞🤞

Rose1 nisam još, budem mu se javila sredinom mjeseca. Trenutno sam na godišnjem pa se želim opustiti 😉
    Planiramo i odlazak u toplice pa me samo brine jeli mi pametno kupanje u bazenu 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Blondy
    26. Ožujak 2025. 10:26

jasamja

EllaMS

Ma i ne imanje simptoma može biti dobar znak. Stvarno se nadam da će uspjeti ovoga puta 😁🤞🤞🤞🤞
    .
    Rose1nisam još, budem mu se javila sredinom mjeseca. Trenutno sam na godišnjem pa se želim opustiti 😉
    Planiramo i odlazak u toplice pa me samo brine jeli mi pametno kupanje u bazenu 🤷

Nije ti pametno kupanje u bazenu. Morska voda da, bazen treba izbjegavati. Naravno, moze sve proci u redu, ali koliko mi je poznato, vecina ginekologa ne odobrava bazenaku vodu u trudnoci.

Zamia
    26. Ožujak 2025. 10:43

jasamja

EllaMS

.
    Rose1nisam još, budem mu se javila sredinom mjeseca. Trenutno sam na godišnjem pa se želim opustiti 😉

Koliko god su toplice primamljive ja ipak nebi u tako ranoj trudnoći… mogu se zaraditi razne bakterije na bazenima, tople kupke isto nisu preporucive na pocetku trudnoce dok je jos proces ugnjezdivanja i svega ( citala sam da su ranije zene koje su htjele spont* pobaciti kupale se u toplim kupkama), ali evo to je moj neki stav… vjerujem da ima puno zenica koje su bile na bazenima ili u toplicama i da je sve proslo super.

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

jasamja
    26. Ožujak 2025. 10:50

Ma da i mislila sam da nije pametno, šteta riskirati. Mi svejedno idemo pa će se dragi i malecka kupati a ja ću samo ležat, eventualno noge umočit 😂😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.