Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    19. Ožujak 2025. 19:31

Ja ću vas pokušati malo pohvatati. I iskreno se nadam da će svi čim prije ugledati pozitivne testiće.
    Makarena
     uglavnom i bude sve ok s oboje, ali jednostavno treba vremena. Mi radili oko godinu dana ma bebi i onda išli na ivf i uspjelo. Drugi put iz prve ostala prirodno, ali nije dobro završilo. I po prijateljicama vidim da se nekima bas otegne...
    EllaMS meni je najjednostavniji i najtočniji clearblue za ovulaciju. Skuplji, ali najbolji iako ja i bez toga skuzim zbog jake sluzi,a i bas me probada. ma i tako smo ti mi odgadali zbog posla, stanovanja...

💙

EllaMS
    19. Ožujak 2025. 20:01

Taman kad sam rekla
    https://ibb.co/3YBRpZtL
    Mogao bi pik sutra.
    Bome danas svejedno pokrivam.
    Rose1 koristila sam ih i ja, ali sam na kraju nabavila jedne s amazone. Prošli ciklus sam imala i CB i pokazalo mi je jednako. Ostalo mi je još CB trakica, pa ću i njih sad uključiti paralelno.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    19. Ožujak 2025. 21:39

EllaMS

Taman kad sam rekla
    https://ibb.co/3YBRpZtL
    Mogao bi pik sutra.
    Bome danas svejedno pokrivam.
    Rose1 koristila sam ih i ja, ali sam na kraju nabavila jedne s amazone. Prošli ciklus sam imala i CB i pokazalo mi je jednako. Ostalo mi je još CB trakica, pa ću i njih sad uključiti paralelno.

Eto vidiš 😁 sretno u pokrivanju 😁😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

alsuncokret14
    19. Ožujak 2025. 22:02

Cure pozz kako ste sve 
    Eni Uniqlo? 🫂🌹🌹

Makarena
    19. Ožujak 2025. 22:18

Rose1

Ja ću vas pokušati malo pohvatati. I iskreno se nadam da će svi čim prije ugledati pozitivne testiće.
    Makarena
    uglavnom i bude sve ok s oboje, ali jednostavno treba vremena. Mi radili oko godinu dana ma bebi i onda išli na ivf i uspjelo. Drugi put iz prve ostala prirodno, ali nije dobro završilo. I po prijateljicama vidim da se nekima bas otegne…
    EllaMS meni je najjednostavniji i najtočniji clearblue za ovulaciju. Skuplji, ali najbolji iako ja i bez toga skuzim zbog jake sluzi,a i bas me probada. ma i tako smo ti mi odgadali zbog posla, stanovanja…

A ja imam već jednu trudnoću iza sebe, zatrudnila 2. ciklus pokušavanja, trudnoća i porod za poželjeti. Zato mi je ovo došao kao šok šta sad treba ovoliko dugo, počinjem se uvjeravati da imam sekundarnu neplodnost 😅. A ginekolog ne vidi još razlog za ikakve pretrage 🤷🏻‍♀️. Al evo taman pijem vrkutu i kupila sam si danas vitamin D koji mi je ispod granice i željezo koje mi je na donjoj granici i još uzimam Catafertyl pa ćemo vidjeti hoće li biti ista od ovog ciklusa 🤞🏻. Koliko vi već pokušavate? Nadam se da ćeš uskoro ugledati plusic 🙏🏻

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24
    ➕ 04/25

Makarena
    19. Ožujak 2025. 22:24

EllaMS

Ja još uvijek u lovu na svoj pik. Nikako dočekati.
    Bas sam nekako down ovih dana. Ja vam cure moje s prošlim partnerom nisam ni pomislila da bi imala dijete. A sa sadašnjim mužem bi htjela više od ičega. Pa me uhvati da sam predugo cekala, a kao prije ni nisam to htjela, pa ne znam čemu uopće tako razmišljati. Malo da i ja ventam

Ma daj, nemoj tako razmišljati. Očito je s razlogom bivši i s razlogom nisi pomišljala na dijete kad si bila s njim. Sad kad si s pravim i kad je to to je došla i želja. Nekom se život posloži prije, nekom kasnije, ali to nije razlog da se bediras i da misliš da ti se želje neće ostvariti 🫶🏻. Nadam se da ćeš uhvatiti peak sutra i da će biti uspješan ciklus 🤞🏻.

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24
    ➕ 04/25

Uniqlo7
    19. Ožujak 2025. 23:29

Makarena

Uniqlo7

Zara531

jučer navečer sam u donjem dijelu trbuha na par sati osjećala neku "težinu" i kao neki blagi grčevi i sve si mislim "ahaaa, 8 dpo, možda implantacija" a onda se sjetim da sam pojela pizzu i pila coca-colu koju inače nikad ne pijem😂😂😂😂 ovaj naš um je stvarno…!

😂😂😂😂😂 a slusaj, logicno mi je da su crijeva i zeludac, ali bas donji dio, predio jajnika ili? Drzimo fige ds ipak ne bude samo coca cola 😂
    Makarena, žao mi je, znam kako ti je… hoćeš radit neku provjeru nalaza?
    Ja još nemam znakove M.. nikakvih probadanja, ničega. Test je negativan, mene je samo strah da mi se ciklusi ne gase 🥹🥹😩
    Zara hvala na utjesi 🫶🏻

A nije mi dalo nikakve nalaze raditi jer kao prošlo je tek 7 ciklusa, opusti se. Btw, uvijek se sjetim one švedske influencerice Kenzas, ona je pričala u dvadesetima kako nikako ne može zatrudniti i onda joj je isto dijagnosticirana prijevremena menopauza. Sad ima troje prirodno začete djece ☺️. Tako da unatoč lošim prognozama postoji šansa, vjerujem da će IVF sigurno biti uspješan 🫶🏻

E pa znas sta, radi ovakvih prica obozavam ovaj forum! Hvala ti na tome, takve stvsri mi uvijek poprave dan🥹
    Eni mozeee, napisi pa ti se javim🤍🤍🥰🥰 
    Alsuncokret u mene još nema M.. danas trebala stići. Nadam se da imam još stanica, mislim da ce kasniti radi ove cijele situacije s nalazima, bas je bilo stresno🥲 al vjerujem da ce doci uskoro🙏 kakva je kod tebe situacija? 

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

• eni233
    20. Ožujak 2025. 06:16

alsuncokret14

Cure pozz kako ste sveEni Uniqlo? 🫂🌹🌹

Hei dobro sam ..evo čekam sa mi se menga spusti jer još nije .. iskreno se nadam da će u subotu a ne prije, da mogu točno 3. Dan ciklusa u pon ići odraditi sve pretrage koje moram . Kak si mi ti ?
    .
    .
    Uniqlo zapisi si pa se javi onda mi reci da maknem s potpisa 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

EllaMS
    20. Ožujak 2025. 07:32

Makarena

Ma daj, nemoj tako razmišljati. Očito je s razlogom bivši i s razlogom nisi pomišljala na dijete kad si bila s njim. Sad kad si s pravim i kad je to to je došla i želja. Nekom se život posloži prije, nekom kasnije, ali to nije razlog da se bediras i da misliš da ti se želje neće ostvariti 🫶🏻. Nadam se da ćeš uhvatiti peak sutra i da će biti uspješan ciklus 🤞🏻.

Ma slažem se skroz i da s razlogom je bivši. Ali eto nekad te misli projure. Mi smo krenuli nakon ljeta i odmah prvi ciklus pozitivan test, ali biokemijska. Onda 4 ciklusa ništa. Ovo mi je sad peti da pokušavamo. Ja imam samo jedan jajnik, znam da je i taj jedan dovoljan, ali svejedno brinem. Imam 36 godina, nije da sam baš najplodnijih pupoljcic 😂

Btw jutros je trakica bila svjetlija od sinoć. Tako da il je pik bio preko noći ili ovaj jutarnji urin nije bio dobar. Testiram se još kroz podne pa ću znati. Pokrili jučer i onda ću danas, pa kreće cekanje. Idemo sljedeći tjedan na putovanje pa će nadam se vrijeme brže proći.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    20. Ožujak 2025. 08:30

EllaMS

Makarena

Ma slažem se skroz i da s razlogom je bivši. Ali eto nekad te misli projure. Mi smo krenuli nakon ljeta i odmah prvi ciklus pozitivan test, ali biokemijska. Onda 4 ciklusa ništa. Ovo mi je sad peti da pokušavamo. Ja imam samo jedan jajnik, znam da je i taj jedan dovoljan, ali svejedno brinem. Imam 36 godina, nije da sam baš najplodnijih pupoljcic 😂

Btw jutros je trakica bila svjetlija od sinoć. Tako da il je pik bio preko noći ili ovaj jutarnji urin nije bio dobar. Testiram se još kroz podne pa ću znati. Pokrili jučer i onda ću danas, pa kreće cekanje. Idemo sljedeći tjedan na putovanje pa će nadam se vrijeme brže proći.

Ne preporuča se sa prvim urinom, tek nakon 10h. Tako da ponovi kasnije 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.