Uniqlo7 i ja sam ti randomly vadila za ovarijsku rezervu i bila u ekstra strahu dok sam čekala nalaz i na kraju odahnula kad sam vidjela visok broj. Međutim, ginekologinja je komentirala da je broj "prevelik" i da to može ukazivati na PCOS...🙄... pa sam trenutno u obradi za to iako su zadnji nalazi bili ok. U svakom slučaju nemoj dopustiti da te panika hvata. Budi strpljiva i vjeruj i dobro će doći 🍀
.
jasamja poznato mi je to iskušenje za 🤣 ali poučena iskustvom suzdržavam se od ranog testiranja koliko uspijem 😆 čekamo ponedjeljak onda 🤞
EllaMS ljubomorna sam na tvoj peak, samo da znaš!😜
.
Ja ću samo apdejtati uzasnu nervozu koja me već par dana žestoko pere. Pokušavam se kontrolirati ali sam se ipak uspjela sa dragim jučer žešće posvađati. Prošli ciklus nisam ni osjetila PMS, ovaj me baš užasava i iskreno jedva čekam da prođe.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Lista ne dolaska M 🤞
.
Uniqlo7 19.3.
.
Jasamja 24.3.
.
Zara531 26.3.
.
EllaMS 02. 04.
.
Blondy 16.04.
.
Ako još netko želi na listu neka se javi 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Uniqlo7 i ja sam ti randomly vadila za ovarijsku rezervu i bila u ekstra strahu dok sam čekala nalaz i na kraju odahnula kad sam vidjela visok broj. Međutim, ginekologinja je komentirala da je broj "prevelik" i da to može ukazivati na PCOS…🙄… pa sam trenutno u obradi za to iako su zadnji nalazi bili ok. U svakom slučaju nemoj dopustiti da te panika hvata. Budi strpljiva i vjeruj i dobro će doći 🍀
.
jasamja poznato mi je to iskušenje za 🤣 ali poučena iskustvom suzdržavam se od ranog testiranja koliko uspijem 😆 čekamo ponedjeljak onda 🤞
.
Ja ću samo apdejtati uzasnu nervozu koja me već par dana žestoko pere. Pokušavam se kontrolirati ali sam se ipak uspjela sa dragim jučer žešće posvađati. Prošli ciklus nisam ni osjetila PMS, ovaj me baš užasava i iskreno jedva čekam da prođe.
Ja ću ipak napraviti jedan test danas 😂 najgore mi je kad znam da ih imam puno pa ih kao moram trošiti da ne stoje 😂😂🤦 iako ne polažem velike nade u njega jer neće biti prvi urin 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja ću vas pokušati malo pohvatati. I iskreno se nadam da će svi čim prije ugledati pozitivne testiće.
Makarena
uglavnom i bude sve ok s oboje, ali jednostavno treba vremena. Mi radili oko godinu dana ma bebi i onda išli na ivf i uspjelo. Drugi put iz prve ostala prirodno, ali nije dobro završilo. I po prijateljicama vidim da se nekima bas otegne…
EllaMS meni je najjednostavniji i najtočniji clearblue za ovulaciju. Skuplji, ali najbolji iako ja i bez toga skuzim zbog jake sluzi,a i bas me probada. ma i tako smo ti mi odgadali zbog posla, stanovanja…
A ja imam već jednu trudnoću iza sebe, zatrudnila 2. ciklus pokušavanja, trudnoća i porod za poželjeti. Zato mi je ovo došao kao šok šta sad treba ovoliko dugo, počinjem se uvjeravati da imam sekundarnu neplodnost 😅. A ginekolog ne vidi još razlog za ikakve pretrage 🤷🏻♀️. Al evo taman pijem vrkutu i kupila sam si danas vitamin D koji mi je ispod granice i željezo koje mi je na donjoj granici i još uzimam Catafertyl pa ćemo vidjeti hoće li biti ista od ovog ciklusa 🤞🏻. Koliko vi već pokušavate? Nadam se da ćeš uskoro ugledati plusic 🙏🏻
Joj, bas dugo, otkad sam imala pobačaj. Dečko ne želi ponovno ivf, a ja već polako počinjem odustajati. Od pobačaja sam imala 2biokemijske. Znači u3godine pobačaj i dvije biokemijske. Na pretragama sve ok, njemu nešto malo sporiji. Inače pijem zadnja 2mjtinkturu kominike, crv.djeteline i vučje noge. Ovaj jedan travar govori da se njemu to pokazalo kao dobitna kombinacija iako kad sam išla guglati bilo mi i čak čudno. Dvije prijateljice tako zatrudnile. E sad je pomoglo ne znam, odmoglo očito nije.
Vjerujem da vam samo još treba vremena, brdo toga se treba poklopiti u bit će to sad ubrzo vjerujem.
Više prijateljica je bas drugi put teže ostalo trudno. Malo smo i starije, a i puno je tu čimbenika koji se trebaju poklopiti. Samo pozitivno
💙
Taman kad sam rekla
https://ibb.co/3YBRpZtL
Mogao bi pik sutra.
Bome danas svejedno pokrivam.
Rose1 koristila sam ih i ja, ali sam na kraju nabavila jedne s amazone. Prošli ciklus sam imala i CB i pokazalo mi je jednako. Ostalo mi je još CB trakica, pa ću i njih sad uključiti paralelno.
Odličnooo 🤞🏿🤞🏿🤞🏿
💙
Uniqlo7 i ja sam ti randomly vadila za ovarijsku rezervu i bila u ekstra strahu dok sam čekala nalaz i na kraju odahnula kad sam vidjela visok broj. Međutim, ginekologinja je komentirala da je broj "prevelik" i da to može ukazivati na PCOS…🙄… pa sam trenutno u obradi za to iako su zadnji nalazi bili ok. U svakom slučaju nemoj dopustiti da te panika hvata. Budi strpljiva i vjeruj i dobro će doći 🍀
.
.
Ja ću ipak napraviti jedan test danas 😂 najgore mi je kad znam da ih imam puno pa ih kao moram trošiti da ne stoje 😂😂🤦 iako ne polažem velike nade u njega jer neće biti prvi urin 😂
Joooj tako i ja! Uz lh dobila brdo tih superosjetljivih testova za trudnoću i onda kao zašto ne 😅😅
Ajde čekamo onda, obavezno javi...tuđi testovi me uvijek više vesele nego vlastiti🤞🤞🤞
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
.
.
Sretnooo
Tako i ja. Ako ih imam doma, moram ih i trošiti 🤣🤣🤣 što da stoje
💙
jasamja javljaj nam, moozda prvi dan proljeca bas bude dobitan
Ja sam naručena kod ginekologice tek 7.4 da napravim pregled i da dobijemo ( nadam se ) zeleno svjetlo za ponovno pokušavanje...
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Snijeg na testu 😉😂😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja cure prijavljujem smajlica na CBu. To je to. Danas rokamo 😂
Kako kažu Ameri Baby dancing 😂
👫
36/36