Meni je ovo vec drugi ciklus totalno izvan normale, mislim mozda i jeste normalno ali meni nije..
U januaru mi je menstruacija trajala dva dana, sad mi je kasnila bila dva tjedna i imala sam mengu tj krvarenje samo jedan dan( sve skupa je trajalo do jucer), znaci prvi dan roskasto smedje ljepljivo krvarenje, drugi dan normalna menga ali ne tako jaka i bez bolova, treci dan ponekad malo nesto svjetlije boje do skoro nista, cetvrti dan skroz tamno, stara krv onako, 5 dan ponekad roskasto skoro nista, 6 dan nista, roskasto, i jucer isto roskasto ljepljivi iscjedak( uz to da sam dva dana imala odnos i onda mi je isla poslje odnosa svjetlo crvena al bas svjetlo krv sa spermom) i jucer i danas vec cervix jako jako visok, unutra sve mokro.. kad trazim po netu, meni izbacuje samo rak jajnika… ja sam u februaru bila na pregledu tako da je s te strane bilo sve ok..
Ma kakav rak .. malo su ti hormoni u disbalansu očito .. možda bi trebala ponoviti nalaze .. sad neznam kad si zadnju put bila na pretragama osim ultrazvuka i toga sto inače radiš . Tak da nemoj googlati jer po njemu smo svi već jednom nogom u grobu .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Ja isto prijavljujem 1dc , i imam konzultacije za IVF 14.4 , tako da imam vremena taman da skupim apsolutno sve nalaze 🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Meni je ovo vec drugi ciklus totalno izvan normale, mislim mozda i jeste normalno ali meni nije..
U januaru mi je menstruacija trajala dva dana, sad mi je kasnila bila dva tjedna i imala sam mengu tj krvarenje samo jedan dan( sve skupa je trajalo do jucer), znaci prvi dan roskasto smedje ljepljivo krvarenje, drugi dan normalna menga ali ne tako jaka i bez bolova, treci dan ponekad malo nesto svjetlije boje do skoro nista, cetvrti dan skroz tamno, stara krv onako, 5 dan ponekad roskasto skoro nista, 6 dan nista, roskasto, i jucer isto roskasto ljepljivi iscjedak( uz to da sam dva dana imala odnos i onda mi je isla poslje odnosa svjetlo crvena al bas svjetlo krv sa spermom) i jucer i danas vec cervix jako jako visok, unutra sve mokro.. kad trazim po netu, meni izbacuje samo rak jajnika… ja sam u februaru bila na pregledu tako da je s te strane bilo sve ok..
Slazem se s curama. Nikakav rak, hormoni sigurno. Mozda da ih malo izvadiš. Nakon poroda kad nisam 11mj dobivala stvari, ginić mi je dao da pijem 1 ciklus pilule i nakon 2mj sam zatrudnila (nije dobro završilo iz drugih razloga, ali želim reći hormoni naprave cirkus)
💙
eni233 sretno! volim tu tvoju pozitivu!
.
cure, meni se čini da ću ja sutra procuriti. blago smeđo-rozi iscjedak je i dalje prisutan i imam grčeve u donjem dijelu trbuha dosta jake, baš kao menstruacija. to mi zapravo i ima logike jer to bi značilo da sam ovulirala na 14 dc odnosno onog dana kada se NISAM testirala jer sam mislila da je prerano. U životu sam možda tri puta do sada dobila menstruaciju na 28dc, ali obzirom da sam se pozabavila regulacijom hormona u posljednja dva mjeseca moguće da je to i od toga.
Poanta priče: POČETI RANIJE SA TESTIRANJEM LH!
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
eni233 sretno! volim tu tvoju pozitivu!
.
cure, meni se čini da ću ja sutra procuriti. blago smeđo-rozi iscjedak je i dalje prisutan i imam grčeve u donjem dijelu trbuha dosta jake, baš kao menstruacija. to mi zapravo i ima logike jer to bi značilo da sam ovulirala na 14 dc odnosno onog dana kada se NISAM testirala jer sam mislila da je prerano. U životu sam možda tri puta do sada dobila menstruaciju na 28dc, ali obzirom da sam se pozabavila regulacijom hormona u posljednja dva mjeseca moguće da je to i od toga.
Poanta priče: POČETI RANIJE SA TESTIRANJEM LH!
❤️❤️❤️❤️
Ma samo polako , sve ćemo mi uskoro imate pozitvne testove na ovom forumu 🥰😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Hvala cure❤️ u 7 mj mi je radila hormone, sve je bilo uredno, svakako mi je dala uputnicu za kliniku pa ako se odlucim u skorije vrijeme vjv ce mi opet sve kontrolirati.. a i promjenit cu ginekologa pa cu vidjeti jos jednom da obavim sve kod njega i da vidim sta ce on reci 🤗
Prosli mj kad sam bila na pregledu sam joj i napomenula za trajanje menstruacije sto je bila u januaru ali je rekla da je to sve normalno, pisala sam vam da sam se osjecala da joj je sve bilo na brzinu i da je nekako bzvz sve pricala sa mnom..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Evo i kod mene sniježi na testu
.
Rose1 hvala ti na optimizmu, ali toliko sam puta to prolazila da se jednostavno ne nadam više. A i pročitala sam negdje da je vrlo rijetko da se pojavi implantacijsko ako se recimo u prošloj trudnoći nije pojavilo i obratno, a ja ga, kad sam prvi put zatrudnila, nisam imala.
Nisam ni ja ovo znala 😮. Onda ću se i ja prestati nadati kad vidim krvarenje između ciklusa s obzirom da u prvoj trudnoći nisam imala implantacijsko.
👩🏻 29 🧑🏻🦱 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
➕ 04/25
Evo i kod mene sniježi na testu
.
Rose1 hvala ti na optimizmu, ali toliko sam puta to prolazila da se jednostavno ne nadam više. A i pročitala sam negdje da je vrlo rijetko da se pojavi implantacijsko ako se recimo u prošloj trudnoći nije pojavilo i obratno, a ja ga, kad sam prvi put zatrudnila, nisam imala.
Ja u prvoj trudnoći nisam imala implantacijsko a u drugoj jesam, tako da što se mene tiče ta informacija nije točna 😉😂
Žao mi je za sve koje ste prijavila 1DC 😔 zajedno u nove pobjede sada 😁😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo da se i ja javim, danas bi trebao biti dan ovulacije. Bome danas ništa ne pokrivam, imali smo odnose zadnjih 5 dana i danas mi se jednostavno neda. Ne želim se bezveze ni forsat. Ako ovo nije dovoljno bilo svih ovih dana, onda ne bi bilo ni danas. Idemo do grada na festival svjetlosti. Malo maknuti glavu od svega i uživati jedan u drugome. Nadam se da cete i vi lijepo provesti ovo slobodno vrijeme što slijedi i opustiti se malo od svega što vas muči. Šaljem puno pozitive svima 🥰
👫
36/36
10/2024 biokemijska
evo i ja da kazem nesto danas sam nasla neki test osam dana posle nezasticenog odnosa koji iznese 10 ul tako da je negativan idemo zajedno u iduci mesec cekam mengu vec od juce imam neke probodi bolovi u stomaku kao da cu dobiti svaki cas.
Sortiraj odgovore
Najstariji