Izračunala sam ako ovaj ciklus bude uspješan, termin će mi biti na Badnjak ili Božić 🥹. Sad će mi proraditi mašta i nadanja 😂. Trenutno pijem prenatalne, dodatno vitamin D, željezo, čaj od vrkute, danas idem po sok od cikle 😅. Nadam se da će upaliti 🤞🏻
Jesi vadila vitamin D pa znas da si u deficitu ili?
Zanimljiv test, što sve neće napraviti 😂 znači ovo je jedini test na kojem dvije linije nisu poželjne ako sam dobro shvatila😁
Baš danas moj suprug ne ide na posao pa je produžio spavanje 😂😂😂
Da da, dosta konfuzno. Ali ajde.
Oni izmisljaju, a ludače ko ja kupuju 😂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Zara a jesi me nasmijala s korononom🤣🤣🤣
Jasamja ma lijepo to tamni. Ja nakon pozitivnog i odem betu vaditi i onda ponovim za još dva dana, ali to sam ja, ludakinja 🤣🤣🤣
Javi što mužek kaže😁
Zara ma mozda samo ovaj ciklus tako, dogodi se. Hormone je uvijek dobro prekontrolirati, ali ne znači da su se poremetili.
Meni su se vratili u normalu nakon jednog mjeseca pilula. Ono što sam pisala
💙
Izračunala sam ako ovaj ciklus bude uspješan, termin će mi biti na Badnjak ili Božić 🥹. Sad će mi proraditi mašta i nadanja 😂. Trenutno pijem prenatalne, dodatno vitamin D, željezo, čaj od vrkute, danas idem po sok od cikle 😅. Nadam se da će upaliti 🤞🏻
To bi bio najljepši poklon🙏🏿
💙
Aha, vitamin D mi je 72 nmol, preporučeno je iznad 75, a za trudnoću bar 90. Lani mi je bio 28 i doktorica je bila super zadovoljna ovim rezultatima i kao neće mi dati terapiju nego nek nastavim sa svojim vitaminima, očito djeluju 🤷🏻♀️ Željezo mi je 10.5, ref. vrijednost je 8-30, rekla mi je da je željezo dosta nisko i da uzmem neke dodatke.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Zanimljiv test, što sve neće napraviti 😂 znači ovo je jedini test na kojem dvije linije nisu poželjne ako sam dobro shvatila😁
Baš danas moj suprug ne ide na posao pa je produžio spavanje 😂😂😂
Da da, dosta konfuzno. Ali ajde.
Oni izmisljaju, a ludače ko ja kupuju 😂
Ja sam isto ludaca 🙊 pa me zanima gdje si ih kupila i za koliko su došle 😂
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Aha, vitamin D mi je 72 nmol, preporučeno je iznad 75, a za trudnoću bar 90. Lani mi je bio 28 i doktorica je bila super zadovoljna ovim rezultatima i kao neće mi dati terapiju nego nek nastavim sa svojim vitaminima, očito djeluju 🤷🏻♀️ Željezo mi je 10.5, ref. vrijednost je 8-30, rekla mi je da je željezo dosta nisko i da uzmem neke dodatke.
Meni je željezo 9. Uzela sam Kendural, mislim da ce mi brzo dici. A vit D nisam nikad vadila..
Meni nece doktorica uopce poslati uputnice da idem vaditi bilo sta dok ne prodje godina dana pokusavanja. Ja sam na svoju ruku vadila hormone, vitamin D nisam.. mozda sam trebala i to 🤦♀️
Makarena s njemačkog anazona. Došle za par dana. Malo su skuplje, ali ima ih 12 komada. Ne mora ih se svaki dan. Čak je preporuka od 5dpo nadalje. Meni je danas 3dpo. Mislim još jednu u srijedu. Nakon toga idem na jedno putovanje, vraćam se u ned navecer. I u tom periodu ne zelim vidjeti nikakve trakice ni ništa. Bit će kako bude.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Evo mene. Vratim se doma nakon što sam malecku pustila u vrtiću, sjedim za stolom dolazi suprug iz wca i ništa. I tako mi dobrih 15min pričamo o svemu i svačemu, nakon toga odlazim ja u wc vraćam se i pitam ga da šta nije vidio ONO, kaže jesam da, ali šta ono je sve nešto svijetlo. Treba bit tamnije od ove druge 😂 uglavnom sretan je kao i ja, ali nažalost zbog prošlog iskustva sve nekako uzimamo s rezervom 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Lista ne dolaska M 🤞
.
Jasamja 24.03. ➕
.
Zara531 26.03.
.
EllaMS 02.04.