Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara531
    18. Ožujak 2025. 11:00

Makarena

Zara531

Izgleda da ovaj mjesec stvarno nemamo sreće…
    .
    jasamja kad ti ne očekuješ M?
    Makarena kada se planiraš testirati? Inače, bilo je u mom životu par ciklusa za redom kada sam imala to smeđarenje baš na 10-12 dpo i stalno sam mislila da je "to to" a nažalost nije bilo, kad sam to rekla gine rekla mi je da bi to smeđarenje moglo biti od niskog progesterona? ali svaki je orgaizam poseban tako da se nadam da se u tvom slučaju radi o implantacijskom.
    .
    .
    obzirom na potpunu dezorijentiranost što se tiče ovog mog ciklusa, računat ću dolazak menstruacije 14 dana nakon početka boli u grudima odnosno 26/03 i tada ću se i testirati jer ranije, u mom slučaju, stvarno nema smisla.

Planirala sam se testirati preksutra na 28dc. Bili su ti uredni ciklusi tad? Čitam da kod niskog progesterona znaju i biti neredoviti ciklusi, meni je uvijek 27-30 dana. Ma ne vjerujem da je implantacijsko jer se i meni evo ponavlja svaki ciklus. Nije bilo mog ginekologa prije 2 tjedna, a ovaj koji je bio me skroz bezveze i površno pregledao 😒. Mislim da ću morati ponoviti pregled.

Da, meni su bili i neredoviti ciklusi osim tog blagog krvarenja. Sad su ciklusi dosta redoviti i nemam više tog krvarenja. Ajde nadam se za tebe da je "to to" :)

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

Blondy
    18. Ožujak 2025. 12:20

Ja procurila. 1 DC. Za ne dobiti 16.4.
    Pocet cu biti Novalac sad, i pocela sam piti Kendural. Zeljezo mi je na donjoj granici. Mozda i to utjece na nesto 🤞

Zara531
    18. Ožujak 2025. 12:38

Blondy

Pocet cu biti Novalac sad, i pocela sam piti Kendural. Zeljezo mi je na donjoj granici. Mozda i to utjece na nesto 🤞

Meni je isto željezo na minimumu. Što piješ za njega? Moj je dodatni problem što imam osjetljiv želudac pa mi je do sada svaki suplement za željezo loše činio za želudac.

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    02/2025 hormoni uredni

Blondy
    18. Ožujak 2025. 13:00

Zara531

Blondy

Meni je isto željezo na minimumu. Što piješ za njega? Moj je dodatni problem što imam osjetljiv želudac pa mi je do sada svaki suplement za željezo loše činio za želudac.

Kendural C. On mi je bio odlican i u trudnoci kad sam bila na granici sa zeljezom

• Tamara30
    18. Ožujak 2025. 13:04

pa mislim da odovog meseca ipak nema nista  ja danas napravila jedan test od 25 mlu i ono negativan :(

Zara531
    18. Ožujak 2025. 13:07

Tamara30 mislim da je malo prerano za testiranje, pogotovo sa testom od 25 mlu koji nije jako osjetljiv... koji ti je danas dan nakon ovulacije?
    Blondy puno hvala na preporuci. 

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    02/2025 hormoni uredni

jasamja
    18. Ožujak 2025. 13:30

Tamara30

pa mislim da odovog meseca ipak nema nista ja danas napravila jedan test od 25 mlu i ono negativan :(

Neznam zašto se tako rano testiraš, samo si stvaraš nepotreban stres. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Tamara30
    18. Ožujak 2025. 13:54

pa narucila sam ove trake premom od 10 mlu ali jos nisu mi stigle a imala vec jedan od 25 mlu tako da sam probala a kad treba da se testiram

• Tamara30
    18. Ožujak 2025. 13:55

jasamja

Tamara30

pa mislim da odovog meseca ipak nema nista ja danas napravila jedan test od 25 mlu i ono negativan :(

Neznam zašto se tako rano testiraš, samo si stvaraš nepotreban stres.

a ti jer imas neke simptome ili neko desavanje msm da smo imale pik istog dana pa pitam te samo jer sam uzasno umorna katastrofa a i mnogo sam gladna non stop jedem mozda je to zbog hormoni pres menstruaciju i imam kremasti isjecak

Uniqlo7
    18. Ožujak 2025. 14:26

Jao cure… ja sam se jutros nakon tri dana destrukcije probudila i rekla sebi ok dosta plakanja, danas idem u polikliniku na konzultacije i slusam zadatke. Taman kad sam imala ohrwbrujuci razgovor sa sobom u ogledalu, dođe mi nalaz briseva i imam neku baju Gardnerellu vsginalis. Odlično. Sve se obustavlja, i sad moram rjesavat da me izvinete usrani problem s bskterijom, a to bome moze potrajati, a ja nemam vremena. Ne znam vise na koga da budem ljuta, ne znam zasto mi se svaki vrag događa i to ko sloj na sloj..

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.