Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    25. Lipanj 2025. 21:43

eni233

laurell

Enipaaaaaa ja sam presretna radi tebe! cestitam ti! 🤯😍 nakon 100 godina uđem na ovu temu (iz koje sam izašla također s plusom, a taj plus za 2mj puni godinu 🙈) iiii vidim ovo. 🤩 bravo bravo bravo. želim ti mirnu trudnoću 🩷

Svim ostalim curama također sretno do plusica ✨

Hvalaaa tiiii dragaaaa 🥰🥰😍🤍 ni ja nemogu još vjerovati da sam trudna ali evo čuda se dešavaju ❤️🙏kak si mi ti ? Šta ima ?

Ma sad samo opušteno i smireno (koliko možeš Haha). Bit će to sve kako treba. Beba je znala kad treba doći ✨ uci ću sigurno ponovno kad obaviš prvi pregled 😍
    Kod nas evo supeeer sve, moj zvrk je 100 na sat, sve bi sam -a ne može jos ništa sam 🙈 tako da je veselo. Bliži mu se prvi rodj, nekad davno sam pričala da bih pokušala na drugo nakon njegove godine, ali sad mi se to čini pre blizu i ne znam kako bi s dvoje malih 🤯 ali opet stoji mi u glavi i ono ko zna koliko će opet vremena trebati plus otežana okolnost sto nemam jedan jajovod.. a opet zamisli desi se nekim čudom brzo, ne znam jesam li spremna. I eto! To su neke moje misli u zadnje vrijeme, zato sam i ušla malo prolistati sto ima kod vas .. 🙂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Uniqlo7
    25. Lipanj 2025. 22:10

Eni koliko sam ja sretna radi ovoga!!! Ja držim fige da velika beta znači i nešto više osim da je super 😂🤞🏼🤍👨🏻‍🍼👩‍🍼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x
    3. 7/25 Vinogradska ET ❤️

• eni233
    26. Lipanj 2025. 05:46

laurell

eni233

laurell

Enipaaaaaa ja sam presretna radi tebe! cestitam ti! 🤯😍 nakon 100 godina uđem na ovu temu (iz koje sam izašla također s plusom, a taj plus za 2mj puni godinu 🙈) iiii vidim ovo. 🤩 bravo bravo bravo. želim ti mirnu trudnoću 🩷

Svim ostalim curama također sretno do plusica ✨

Hvalaaa tiiii dragaaaa 🥰🥰😍🤍 ni ja nemogu još vjerovati da sam trudna ali evo čuda se dešavaju ❤️🙏kak si mi ti ? Šta ima ?

Ma sad samo opušteno i smireno (koliko možeš Haha). Bit će to sve kako treba. Beba je znala kad treba doći ✨ uci ću sigurno ponovno kad obaviš prvi pregled 😍
    Kod nas evo supeeer sve, moj zvrk je 100 na sat, sve bi sam -a ne može jos ništa sam 🙈 tako da je veselo. Bliži mu se prvi rodj, nekad davno sam pričala da bih pokušala na drugo nakon njegove godine, ali sad mi se to čini pre blizu i ne znam kako bi s dvoje malih 🤯 ali opet stoji mi u glavi i ono ko zna koliko će opet vremena trebati plus otežana okolnost sto nemam jedan jajovod.. a opet zamisli desi se nekim čudom brzo, ne znam jesam li spremna. I eto! To su neke moje misli u zadnje vrijeme, zato sam i ušla malo prolistati sto ima kod vas .. 🙂

Da kužim .. Al nemoj da te jedan jajovod obeshrabri , nekad je jedan jači od dvoje 🙏💪😍

Da mene je iznenadio plus .. ja išla onako Radit bezevze da se rjesim muka i da se ne nadam nekoj beti , kad ono plus je vrištio 🥹🥹 a išla sam na ivf u prirodnom ciklusu dok sam čekala lijekove 🫣 stvarno smo presretni da nam je iz prve uspjelo , sad samo da doguramo do kraja i bit ću zahvalna do neba 🙏🤍

Uniqlo ti si luda 🤣🤣🤣 Al hvala ti što si uvijek uz mene .. prvo sad navijamo za tebe da  napokon dobiš plusić❤️❤️🥹🫂🤍

Ostale cure sretnooooo 😍🥰🙏

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Rose1
    26. Lipanj 2025. 11:37

Eni odlično, bas sam jako sretna zbog tebe ❤️ samo opušteno i pozitivno 🙏🏻

Cure, hvala, idemo dalje. Iza nedjelje očekujem ovulaciju. Popratit ću s CB

💙

Zebra
    26. Lipanj 2025. 15:46

Eni, to obicno tako ide, dok se najmanje nadas 🥰❤️
    Rose, zelim puno zabave iduci tjedan i da bude dobitan 🤞🤞🤞✨✨
    Meni evo danas krenula lagana mucnina ujutro, apsolutno isto kao i u prvoj trudnoci. Tad je trajala do 39.tjedna kad sam rodila, nadam se ovaj put nesto kracem intenzitetu i trajanju 🫣🫣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

• missD
    26. Lipanj 2025. 20:45

Rose1

Eni odlično, bas sam jako sretna zbog tebe ❤️ samo opušteno i pozitivno 🙏🏻

Cure, hvala, idemo dalje. Iza nedjelje očekujem ovulaciju. Popratit ću s CB

I ja očekujem za vikend, sutra krećem s trakicama. 🤞🤞

👩‍🦰29
    PCO izgled jajnika
    Hormoni ✅
    08/25 histeroskopija ✅
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Rose1
    27. Lipanj 2025. 06:26

Zebra uh, bas su te dugo mučile. Nadam se da neće tako ovaj put 🤞🏻
    MissD sretno i akcija hihi 

Cure, ja sinoć na WC-u u sluz ogromna i ja mislim pa ne bude mi toliko prije takva sluz i to u nekoliko navrata i idem pišnuti CB i ono smajlić, vjerojatno ce večeras, noćas ovulacija. Malo je uranila. Mislila sam danas prvi put test, ali prije nedjelje je nisam očekivala, čak sam mislila pon ili uto

💙

• eni233
    27. Lipanj 2025. 07:26

Rose1

Cure, ja sinoć na WC-u u sluz ogromna i ja mislim pa ne bude mi toliko prije takva sluz i to u nekoliko navrata i idem pišnuti CB i ono smajlić, vjerojatno ce večeras, noćas ovulacija. Malo je uranila. Mislila sam danas prvi put test, ali prije nedjelje je nisam očekivala, čak sam mislila pon ili uto

Sretnoooo 🥰😍🤞

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• missD
    27. Lipanj 2025. 07:51

Rose1

Ajde, ajde, znas sto ti je ciniti 🤭 drzimo fige da za koji tjedan bude jos jedan smajlic/plusic ☺️

👩‍🦰29
    PCO izgled jajnika
    Hormoni ✅
    08/25 histeroskopija ✅
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

TonkinaPrija
    27. Lipanj 2025. 08:28

eni Cestitam!!! Koje lipe vijesti ❤️ Bas mi je drago da sam povirila 😊 Zelim ti urednu i dosadnu trudnocu!

Ja krecem sutra sa terapijom za nas prvi IVF 🤞 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI