proslu trudnocu ja sam imala bila trudna a dobila na dan ocekivane menstruacije mozete da zamislite nisam znala na cemu sam i odem ja n hitnu oni pregledali praviöi neke briseve i to kaze to se desava i to je normalno i eto tako da poszoji svako cudo
Ja cure prijavljujem smajlica na CBu. To je to. Danas rokamo 😂
Kako kažu Ameri Baby dancing 😂
Wuhuuuu akcijaaa 😁😁🤞🤞🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Uniqlo7 ovo si jako lijepo rekla 👏👍
Zara a joj, a ja napisala prvo da se testiraš ujutro da hvatamo sjenu i onda par poruka ispod vidim da je stigao neki iscjedak 🤷 kakva ti je sada situacija?
Ja ponavljam test ali tek u ponedjeljak pošto nemam više onih od 10mlu, nego samo od 25mlu a neda mi se kupovat ove osjetljivije, šteta novaca 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
meni se danas nesto ceo dan imam neke probodi u malom stomaku kao grceve neke ceo dan i imam dosta ovaj vodeni isjecak ali kao voda sta znam ovako nema nista novo
jasamja a mogu onako iz fore probati ujutro ali čisto sumnjam jer poznajem ove znakove. Sada sam dva sata radila manikuru🤣osim toga ni grceva ni rozog iscjetka. Javim.
Pa ko zna, mozda ipak implantacija ovaj put🍀
💙
Javljam danas 1dc! Sretno nam svima u novom ciklusu🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska …
Zara e vidiš nisam znala za to, nisam nikad naišla na tu informaciju. Sad ću i ja onda prestati brijati na implantaciju. Ja je isto nisam imala
💙
Meni je ovo vec drugi ciklus totalno izvan normale, mislim mozda i jeste normalno ali meni nije..
U januaru mi je menstruacija trajala dva dana, sad mi je kasnila bila dva tjedna i imala sam mengu tj krvarenje samo jedan dan( sve skupa je trajalo do jucer), znaci prvi dan roskasto smedje ljepljivo krvarenje, drugi dan normalna menga ali ne tako jaka i bez bolova, treci dan ponekad malo nesto svjetlije boje do skoro nista, cetvrti dan skroz tamno, stara krv onako, 5 dan ponekad roskasto skoro nista, 6 dan nista, roskasto, i jucer isto roskasto ljepljivi iscjedak( uz to da sam dva dana imala odnos i onda mi je isla poslje odnosa svjetlo crvena al bas svjetlo krv sa spermom) i jucer i danas vec cervix jako jako visok, unutra sve mokro.. kad trazim po netu, meni izbacuje samo rak jajnika... ja sam u februaru bila na pregledu tako da je s te strane bilo sve ok..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Pobjegla mi poruka. Jako mi šteka preko moba
Uniqla mrzim taj 1.dc haha, ali već drugi dan idemo dalje pozitivno 💪🏿😁 i u mom slučaju već 100put tako 🤣😬🤣😬🤣
💙
Meni je ovo vec drugi ciklus totalno izvan normale, mislim mozda i jeste normalno ali meni nije..
U januaru mi je menstruacija trajala dva dana, sad mi je kasnila bila dva tjedna i imala sam mengu tj krvarenje samo jedan dan( sve skupa je trajalo do jucer), znaci prvi dan roskasto smedje ljepljivo krvarenje, drugi dan normalna menga ali ne tako jaka i bez bolova, treci dan ponekad malo nesto svjetlije boje do skoro nista, cetvrti dan skroz tamno, stara krv onako, 5 dan ponekad roskasto skoro nista, 6 dan nista, roskasto, i jucer isto roskasto ljepljivi iscjedak( uz to da sam dva dana imala odnos i onda mi je isla poslje odnosa svjetlo crvena al bas svjetlo krv sa spermom) i jucer i danas vec cervix jako jako visok, unutra sve mokro.. kad trazim po netu, meni izbacuje samo rak jajnika… ja sam u februaru bila na pregledu tako da je s te strane bilo sve ok..
Ma kakav rak .. malo su ti hormoni u disbalansu očito .. možda bi trebala ponoviti nalaze .. sad neznam kad si zadnju put bila na pretragama osim ultrazvuka i toga sto inače radiš . Tak da nemoj googlati jer po njemu smo svi već jednom nogom u grobu .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram