Evo ja javljam da je muz gledao u bijeli test ovaj put 😂 nista, borba se nastavlja do jednog trenutka kad ce zablistati plus na testicu 🥰🙏
Draga, grlim te i samo pozitivno dalje i bit će to jako brzo.❤️
💙
Zebrasretnooooo danas, mislimo na tebe 🤗 i čekamo najdivnije vijesti ❤️
Hvala ❤️
Sve je super prošlo 😅
Mjerimo točno u dan 7+0, čuli smo srce ❤️🥹
Zbog godišnjih imamo idući pregled 8.8., tad radim i qualified ako bude sve ok do onda 🤞🤞🤞
Ivanica, super za hormone, samo polako i bez stresa sad i uskoro i tebe čeka + 🙂
Rose, u kojoj si ti fazi? Kad pišaš? 😁

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Budem pričekala, 🍀🙏🤍🤍

👱♂️ 40, spermiogram (uredan nalaz) ✅️
👩 31, hipertireoze, Uterus subseptus, PAI-1 i MTHFR,
amh- 3.25 ng/l
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 miss.ab.-5tj.💔
29.06.2026. ➕️🤞🍀🩷
Prirodna trudnoca- 22.7.26 imamo ❤️🍀
https://www.tickerfactory.com]
Hvala ❤️
Sve je super prošlo 😅
Zbog godišnjih imamo idući pregled 8.8., tad radim i qualified ako bude sve ok do onda 🤞🤞🤞
Ivanica, super za hormone, samo polako i bez stresa sad i uskoro i tebe čeka + 🙂
Aaaaaa divno ❤️ jako mi je drago🤗
Drugi petak je očekujem, ali se nadam da će me iznenaditi i neće doći 🙏🏻
💙
Hvala ❤️
Sve je super prošlo 😅
Aaaaaa divno ❤️ jako mi je drago🤗
Drugi petak je očekujem, ali se nadam da će me iznenaditi i neće doći 🙏🏻
Neće doći 🤞🤞🤞✨✨✨

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 06.10.
Pozdrav žene! Ne tako davno bila sam aktivna na ovoj temi, te na temi potpomognuta oplodnja. Iza sebe imam jednu urednu IVF trudnoću.
Trenutno mi menga kasni 4 dana, radila sam kućni test za trudnoću i pozitivan je. Danas sam izvadila i beta hcg, ali samo je 66.20. Prvi put kad sam bila trudna, beta je na prvom vadjenju bila 700 (i sad i prvi put sad betu vadila nakon istog broja dana).
Javila sam se ginekologici, ali naravno jako sam nestrpljiva. Bojim se da je riječ o biokemijskoj, je li netko možda imao slično iskustvo?
Unaprijed hvala
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024 (preostalo 8 ❄️)
07/25 Biokemijska❌ (pokusali prirodno)
10/25 Spontani u 7. tj💔 (pokusali prirodno)
02/26 FET❄️, beta ❌
03/26 FET❄️, Spontani u 7. tj💔
07/26FET
Pozdrav žene! Ne tako davno bila sam aktivna na ovoj temi, te na temi potpomognuta oplodnja. Iza sebe imam jednu urednu IVF trudnoću.
Trenutno mi menga kasni 4 dana, radila sam kućni test za trudnoću i pozitivan je. Danas sam izvadila i beta hcg, ali samo je 66.20. Prvi put kad sam bila trudna, beta je na prvom vadjenju bila 700 (i sad i prvi put sad betu vadila nakon istog broja dana).
Javila sam se ginekologici, ali naravno jako sam nestrpljiva. Bojim se da je riječ o biokemijskoj, je li netko možda imao slično iskustvo?
Unaprijed hvala
Mozda ti je kasnija oplodnja pa ti je zato tako niža beta. To je definitivno moguće
Meni nazalost s tako mislim betom dvaput bila biokemijska, ali nadam se da nije tako kod tebe 🙏🏻
💙
Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
6.4.2026. Baby N🥰🩵
Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨
Žao mi je 😔 forum često postane pretežak u takvim situacijama! Uzmi si vremena za odmor. A onda u nove pobjede! ✨

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 06.10.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji