Ja sam na trećem danu testiranja, 11. dan ciklusa danas, i testovi umjesto da tamne svijetle 😣 ne razumijem znaci li to da sam ovulirala prije 9. dana ciklusa… inače sredinom ciklusa ovuliram a krvarenje mi traje oko tjedan dana pa nema smisla početi testirati prije nego menstruacija prođe… baš sam zbunjena i tužna jer sam imala dobar osjećaj za ovaj ciklus 😔
https://ibb.co/gBbhsBJ
Hm baš čudno, ali kako cure kažu, nastavi pratiti, sigurno ti nije bila ovulacija, jedino ako preskoči ovaj mjesec, jer i to je moguće 🤷
.
Uniqlo7 ni ja nisam čula za to, ali zašto ne probati. Najgore od svega može te potjerati u wc 😂😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam na trećem danu testiranja, 11. dan ciklusa danas, i testovi umjesto da tamne svijetle 😣 ne razumijem znaci li to da sam ovulirala prije 9. dana ciklusa… inače sredinom ciklusa ovuliram a krvarenje mi traje oko tjedan dana pa nema smisla početi testirati prije nego menstruacija prođe… baš sam zbunjena i tužna jer sam imala dobar osjećaj za ovaj ciklus 😔
https://ibb.co/gBbhsBJ
Koje su ti ovo trakice i koja je osjetljivost? Možda ti trakice ne pašu🤷🏻♀️ btw. Meni se stvarno dogodilo unazad možda 2ciklusa da mi je O došla na 9dc, nije nemoguće da O šeta. Mada po boji tvoje trakice prije mislim da će tek doći :) meni se nekad dogodi isto da je jedan dan tamnija pa sutra svjetlija, samo nastavi, O bi se svakako trebala značajno vidjeti!
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska …
parisislove ma ne brini nije ti još bio pik. Evo moje trakice ovaj ciklus, https://ibb.co/hRKGGswj dok je low generalno tako setaju, kad krene taj surge LH tada krenu tamniti i ne svijetle nazad. Samo nastavi pratiti
👫
36/36
10/2024 biokemijska
ima li neko od vas provido vodenastu sluz ??
Ja ti to nikad nemam tako da ni ne mogu po tome skuziti kad mi kreću plodni dani, zato i koristim trakice. Krenula sam piti i ulje nocurka koje kakti pomaže kod te sluzi, ali iskreno nisam baš nešto primjetila. Pijem to zadnja dva ciklusa i mogu samo reći da mi je ovulacija u oba bila nešto ranije nego obično, ali su dva ciklusa premalo da bi zaključila da je od toga.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Meni je ipak za ne dobiti 14.4. Malo sam se preračunala. Oko tog datuma sam saznala za prvu trudnoću. Možda je to znak 😅
Jel su kome mozda lh trakice pocele tamniti prije nego sto je bilo pozitivnog testa na trudnocu zbog lh hormona, pocela mi je bas tamniti trakica, a 6dpo sam
Meni je ipak za ne dobiti 14.4. Malo sam se preračunala. Oko tog datuma sam saznala za prvu trudnoću. Možda je to znak 😅
To bi mogao biti dobar znak 🤞🤞🤞 kad idući puta objavim listu bit će ispravljen tvoj datum 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ovo da vam ispričam cure 😂 pita danas mene moj suprug koliko je dana prošlo od akcije, i kažem ja oko 15ak dana, nešto manje, kaže on meni kako to da ti nisi napravila ni jedan test do sada, a kaže ja njemu ma neda mi se, čekam da mi zakasni M, a u sebi se smijem i mislim si eh da ti znaš da ja znam od jučer na čemu smo 😂
Tako da sutra ujutro radim test i svo vrijeme razmišljam kako da mu to isprezentiram da se malo iznenadi, jer znam da duboko u sebi pretpostavlja da je uspjelo. Ako imate kakve ideje pišete mi 😉
E da, grudi me bole od jučer a danas podosta 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ovo da vam ispričam cure 😂 pita danas mene moj suprug koliko je dana prošlo od akcije, i kažem ja oko 15ak dana, nešto manje, kaže on meni kako to da ti nisi napravila ni jedan test do sada, a kaže ja njemu ma neda mi se, čekam da mi zakasni M, a u sebi se smijem i mislim si eh da ti znaš da ja znam od jučer na čemu smo 😂
Tako da sutra ujutro radim test i svo vrijeme razmišljam kako da mu to isprezentiram da se malo iznenadi, jer znam da duboko u sebi pretpostavlja da je uspjelo. Ako imate kakve ideje pišete mi 😉
E da, grudi me bole od jučer a danas podosta 🤞
Bit ce to lijep trenutak kad mu kazes 😃
E mene bas zivcira sto sad kad dojim ne osjecam cice uopce u pmsu. Makar, sjecam se da mi u prvoj trudnoci nije bilo nista razlicito nego u pmsu. Napete su bile ovako i onako 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji