Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨
Draga uzmi si vremena za odmor i reset i vrati nam se, borba ide dalje 🫂
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Žao mi je 😔 forum često postane pretežak u takvim situacijama! Uzmi si vremena za odmor. A onda u nove pobjede! ✨

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Evo da javim da nam IVF nazalost nije uspio. Samo jedna jajna stanica izvadena i nije se oplodila. Pauzirat cemo do 9. mjeseca pa cemo onda vidit sta cemo dalje.

Ma totalno te kužim. Skroz odmori, uzmi skroz predah od svega, a onda samo pozitivno dalje ❤️grlim
Ja je nazalost očekujem u petak, imam sve senzacije kao i svaki put pred menstruaciju tako da...
U stresu sam i zbog posla, slabo spavam i svasta nesto. Baš mi je loš i težak period. Bit Ce bolje 💪🏻
💙
Evo da javim da nam IVF nazalost nije uspio. Samo jedna jajna stanica izvadena i nije se oplodila. Pauzirat cemo do 9. mjeseca pa cemo onda vidit sta cemo dalje.
Jako mi je žao 😥 to je bio stimulirani?
Odmori, napuni baterije
💙
Tonkinaprija jako mi je žao :( uzmi pauzu pa u nove pobjede .
Curke da javim ja bila jučer sve je školski za sad , imamo srce 🥰🥹🥹 tako da se nadam da će i dalje biti sve u redu 🙏
Šaljem babyyy dust u ovu grupuuuu 🤰🤰🤰👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤍🤍🤍🤍 da čim prije nam se pridružite u ljepše teme 🫂😍

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Curke da javim ja bila jučer sve je školski za sad , imamo srce 🥰🥹🥹 tako da se nadam da će i dalje biti sve u redu 🙏
Šaljem babyyy dust u ovu grupuuuu 🤰🤰🤰👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🤍🤍🤍🤍 da čim prije nam se pridružite u ljepše teme 🫂😍
Eni cestitkeeeee! ✨👶🏼
Ostale cure, odmorite i u nove pobjede! Nema odustajanja!
Rose, ja sam ostala trudna kad sam imala ooooogromni stres na poslu i jos sam bila nekakva polubolesna, znaci apsolutni kaos i uopce se nisam nadala!

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Prekrasne vijesti 🎉🎉🎉 jako mi je drago ❤️
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji